Daniel Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 dle me jen dement si da do paraboly HID. cca 4 mesice zpet za mnou jel frajirek, Audi A3 a v parabole HID, chvilku jstem trpel kdyz se na me lepil, pote jsem se dal ke krajnici, nechal se predjet... hned za nim, dalkove,mlhovky, cim slo sem na nej blikal,borec zastavil, hned sem vyletel, zamknul se,jen trochu stahnul okynko, rval sem na nej at si to okamzite jde vytahnout, nebo mu vymlatim lampy a ty HID vytahnu, borec psorany ze to hned vymeni,ze nevedel ze to nesmi byt apod. pak uz sem jej nevidel,tak nevim jestli vymenil nebo ne,ale potkat ho znovu ,rad si to overim:) proto rikam, tuningari,kupte si origo xenony a nevymyslejte pi*oviny. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Ale řekl bych že HIDkařu ubývá..jednu dobu to byl "hit" a měl je kde kdo..ted už semdlouho žádný prase nepotkal... He včera sem měl možnost porovnat bi-xeny moje a BMW X6...jedu si takhle a po chvíli za mnou něco vysokýho..koukám kroužky svítěj..aha nějaký BMW no přišla rovinka nikde nikdo tak sem tam pustil dálky...chvíle nic pak záře...mezitím BMW vyrazilo na předjíždění,zhasínám dálky,on je pustí a svítilo mu to řekl bych stejně.. Asi nechápal pán v X6 za 2,5míče.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 jo, najmis to je jiná, HIDky do dálek k origo xenům proč ne.. ale HIDky místo potkávacích je na zabití.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Dakie: no to bylo neco silenyho hned na prvni pohled bylo poznat, ze je to nelegalni zastavba a silene to oslnovalo a to jsem byl jen chodec... hlavne, ze tam mel udelany ostrikovace svetel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 no vidíš, ostřikovače jsou přece důležitý 0 Citovat Odkaz ke komentáři
najmis Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 Já vím..jen sem se chtěl podělit o zážitek.. Nejlepší je když jsou HID v nějakým starším OFFROADU kterej má klasický lampy..to je teprv "maso" ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 a nebo dodávka.. prostě cokoliv vyššího co ti zezadu svítí pěkně do zrcátek a když jede proti tobě tak přímo do očí.. luxus! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Daniel Odesláno Srpen 24, 2010 Sdílet Odesláno Srpen 24, 2010 jj treba kombajn nebo traktor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2010 jj treba kombajn nebo traktor :lool: ty už jsi potkal kombajn nebo traktor s xenonama? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 ty už jsi potkal kombajn nebo traktor s xenonama? ;) Á pán je vtipálek. Ale mohlo by to vypadat zajímavě jako starej kombajm s černýma sklama. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Září 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2010 nebo takovej kombajn s hlinikáčema a spinerama :-) z toho linoucí se těžký rap a je vymalováno ;) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 ;) ;) :) :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest paveju Odesláno Leden 7, 2015 Sdílet Odesláno Leden 7, 2015 Vždycky když potkám chytráka kterej do klasickejch parabol narve xenony tak bych mu s největší chutí rozmlátil světla kladivem !!! Tak těch jsem už potkal hodně, a kupodivu to měli dobře seřízené a neoslňovali. Katastrofou jsou koumáci s rozhozeným běžným svícením, oslňuje jedním a když přepne, tak druhým. Můj názor je ten, že dobře seřízené xenony jsou úplně v pohodě a přijde mi to tady u nás jako "hon na čarodějnice" (jako ostatně v mnohém jiném). Tak a teď se do mě trefujte ............. :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
pistelacek Odesláno Leden 11, 2015 Sdílet Odesláno Leden 11, 2015 Jestli tomu rozumim, tak kdyz dam bi-xenonovou cocku do svetel ktera maji ono oznaceni, dodelam ostrikovace a automaticke naklapeni, tak to je legalni? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Strawberry Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 já mám octu L/K r.v.99 předělanou na RS a mám origo xenony co ted hlavně řeším je to kde sehnat čidla a vše co je potřebné k automatickému naklapění ale moc se mi nedaří :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Únor 10, 2015 Sdílet Odesláno Únor 10, 2015 Jestli tomu rozumim, tak kdyz dam bi-xenonovou cocku do svetel ktera maji ono oznaceni, dodelam ostrikovace a automaticke naklapeni, tak to je legalni? Není to legální, je zakázán jakýkoliv zásah a úprava světlometu a za druhé na světlometu je označení pro typ a světelný zdroj všech obsažených světel.Pro příklad orig xenonová lampa OI má tlumené výbojkové označení "DC" a dálkové halogenové označení "HR",oba symboly spolu pro mlhové symbol "B" a obrysové/parkovací symbol "A" jsou na tělese světlometu vyznačeny. Pokud dáš bi-xenon čočku nebudeš mít příslušný kód pro dálkové výbojkové světlo "DR". Otázka je,jak dalece to bude někdo kontrolovat,pokud ano,vždycky pozná,že jde o dodatečnou úpravu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek81 Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Nevím, jestli je někdo tak šikovný (teda spíš jestli má díly), ale pokud vím na OC I nikdy nebyl BI-xenon. To by znamenalo, že pro tlumenou a dálkovou svítí xenox a JE TAM SKLOPNÁ CLONKA, která dělá patřičné ořezy. V OC I se vždy k tlumenénu xenonu připínala HX žárovka jako dálka. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
deleted Odesláno Únor 14, 2015 Sdílet Odesláno Únor 14, 2015 Samozřejmě,že OI nikdy bi-xenon neměla.Otázka zní,jestli přestavba na na bi-xenon je legální.Tecnicky provést to samozřejmě jde.Lze použít dodatečnou zástavbu bi-xenonovou čočkou,kterých se dá sehnat několik typů. http://www.sw-audio.cz/index.php?str=25&id_produkt=00000527 Ovšem legální to není,jak už jsem psal. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.