Konny Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Zdravím vás, už 3 dny mi blbne ručička palivoměru. Nedělá to vždy, ale někdy mi během jízdy spadne ručička a rozsvítí se rezerva, pak ta ručička začne skákat a opět se ustálí, tam kde má být a samozřejmě zhasne i kontrolka rezervy. Kde může být zakopanej pes? Vím že u předface budíků bývají problémy s padajícími ručičkami, ale kdyby to bylo v tomto případě, tak se nerozsvítí ta rezerva, proto usuzuji, že budíky budou OK, ale chyba bude někde jinde... Může být špatný plovák nebo je tam nějaký konektor (špatný kontakt)? Děkuji za rady a názory :) PS: ručička vody funguje, jen je studený motor :D Tady video, co to dělá: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Pozri konektor plavaku pri nadrzi. Konektor najdes pod zadnou sedackou v pravo je pod ciernym deklom. Zoxidovany pin. Potom konektor na budikoch alebo treba preletovat budiky---motorcek palivomeru. link video https://www.youtube.com/watch?v=NbUPkArkrBs#t=14 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Díky za odpověď i za video. Myslím si, že to budíkama nebude, takže se určitě zaměřím na ten konektor plováku popř. na konektor budíku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Mě to dělá i u OII před FL. S tím rozdílem že tobě lítá od aktuální do nuly, mě kolísá nepravidelně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Tak to je taky nepříjemné :( . Já se na to přes svátky podívám a pak napíšu na co jsem přišel ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Sqělí. Mě to dělá většinou od čtvrtky nádrže dolů. Nad čtvrtku se jen tak trochu zamele, jak kdybych klepnul do ručičky, a hned se zase ustálí. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 23, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 Díky za odpověď i za video. Myslím si, že to budíkama nebude, takže se určitě zaměřím na ten konektor plováku popř. na konektor budíku ;) Nemyslel som komplet budiky K.O. Len studeny spoj na krokovom motorceku PALIVOMERU.!!!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 23, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 23, 2014 (upraveno) Možná máš taky jen přechodový odpor v konektoru plováku? Zkus na to taky mrknout a prostříkni to nějakým kontaktolem a uvidíš, co to bude dělat ;) Nemyslel som komplet budiky K.O. Len studeny spoj na krokovom motorceku PALIVOMERU.!!!!! :) OK, samozřejmě to může dělat nějaký studeňák na krokovém motorku, ale nejdřív se podívám na ten konektor na plováku, je to přeci jen jednodušší oprava než ty budíky a když to nepomůže, tak se zaměřím na ty budíky ;) Upraveno Prosinec 23, 2014 uživatelem Konny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 27, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Tak je to 4 dny co jsem konektor od palivového čerpadla prostříkal kontaktolem a ručička od té doby funguje tak jak má, tak snad je problém vyřešenej ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Prosinec 27, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2014 Zas som mal PRAVDU!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Zítra hodím auto do tepla a zkusím to taky. V tý zimě se mi to venku nechce dělat. Pak poreferuju. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Zas som mal PRAVDU!!! Jedna z možností co jsi napsal by musela být, takže ať by byla chyba kdekoli, tak by jsi měl stejně pravdu :D Zítra hodím auto do tepla a zkusím to taky. V tý zimě se mi to venku nechce dělat. Pak poreferuju. Určitě ten konektor zkus pročistit a prostříknout nějakým kontaktolem, třeba ti to taky pomůže ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lukyno85 Odesláno Prosinec 28, 2014 Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Zdarec. Me to taky blblo a procistil jsem ten konektor a od ty doby OK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Prosinec 28, 2014 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2014 Díky za postřeh , dnes jsem s autem taky něco najezdil a ručička drží, takže to asi opravdu bylo tím konektorem ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobek_CZ Odesláno Únor 26, 2015 Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Bohužel mi taky začala blbout, takže zítra tam jdu vyzbrojenej kontaktolem :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Únor 26, 2015 Autor Sdílet Odesláno Únor 26, 2015 Určitě na to mrkni. Je to práce na chvilku a to prostříknutí toho konektoru by mělo pomoct. Od té doby co jsem to pročistil mi ručička palivoměru ani jednou nezablbla ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Drobek_CZ Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Tak jsem to prostriknul a vycistil jak mě tak dědovi ja Koktě a stále padají... :/ Zrejmě chyba budíků.. ale díky za radu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 HMM, tak to u tebe a dědy asi bude problém v těch budíkách, to je taky častá závada s padajícíma ručičkama :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Březen 9, 2015 Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 U mě konektor čistej jak slovo boží a problém přetrvává, takže nejspíš budíky dávaj sbohem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Březen 9, 2015 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2015 Copak u OII taky odchází budíky? Myslel jsem, že už to mají ošéfovaný :O . Zkus se kdyžtak podívat ještě na konektor co jde do budíků... ;) Jinak mě to pořád funguje tak jak má, takže jsem měl asi štěstí :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Mrk sem: http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=14531&p=1271567 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Duben 22, 2015 Autor Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 To je zajímavá závada, ale vypadá to, že ty kabely jsou opravdu okousaný :O :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mirouch76 Odesláno Duben 22, 2015 Sdílet Odesláno Duben 22, 2015 Já mám kabely v pořádku dokonce i čisto tam je. VAG mi neřek nic a ručička palivoměru lítá jak splašená. Hláška se mi tam taky seká přesně jak píšeš, Odpojení baterky stačí ale jen na chvíli. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.