Matty117 Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Zdravím vás, když stojím do kopce a prší tak mám v pod volantem na koberci kaluž vody. Nemáte s tím už někdo zkušenost kama by tam mohlo zatíkat??vypadá to jakoby to teklo z pod palubky... Předem díky za odpovědi. S pozdravem Matty 117 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 Viděl bych to na ucpané odtokové kanály pod plasty pod stěrači. Takže oddělej ty plasty a na každé straně je jeden odtokovej kanál, tak je vyčisti, rády se totiž ucpou bordelem a pak voda nemá kam odtéct a zatíká dovnitř 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kubiik Odesláno Září 28, 2010 Sdílet Odesláno Září 28, 2010 a zkontrolovat jestli ti to treba netece tos skrinkou pod steracema kde proliza elektrika od motoru do kabiny. a je to spis v predu nebo na boku? jestli ti tam netece dverma 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tom_02 Odesláno Červen 17, 2012 Sdílet Odesláno Červen 17, 2012 Zdravím vás, když stojím do kopce a prší tak mám v pod volantem na koberci kaluž vody. Nemáte s tím už někdo zkušenost kama by tam mohlo zatíkat??vypadá to jakoby to teklo z pod palubky... Předem díky za odpovědi. S pozdravem Matty 117 Ahoj Matty, mam ted uplne stejnej problem, byl jsem dnes v mycce a sledoval jsem kde to kape, tak primo pod volantem - z vyfukovych otvoru. Z niceho nic to zacalo min. tyden tect do auta - a v tu samou dobu kdy se to poprve stalo, tak me odesla el.klapka na prepinani privodu vzduchu a cirkulace vnitrniho. Kde presne byl problem u tebe? Diky za odpoved. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.