Přejít na obsah

kingdave

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    287
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele kingdave

  1. Cože to? Jde mi o výrobce a následnou kvalitu. Jestli stačí třeba ten zapalovací modul koupit od Tesly, Meyle,NGK nebo raději vzít origo Beru. Třeba někdo má zkušenost s levnějším neoriginálním dílem, který opravdu i po letech funguje.
  2. Zdar borci. Měnil už někdo zapalovací modul?? Jakou značku/výrobce jste kupovali?
  3. Právě koukám,že ty brzdy jsou mega veliké na 1.6 motor. Proto jsem se ptal... Já dával na 1.6 75kw (Octavia) a časem i 1.9 TDI (golf) tlumiče Bilstein B4 + pružiny KYB a výšku jsem měl stejnou. Proto mi nejde do hlavy, proč máš o tolik ten předek zvedlý. A výšku vozu určuje pružina,ne?
  4. To je divný.... Se mi to zdá nebo máš nějaké veliké přední brzdy? Nedával jsi jinou těhlici?
  5. Si časem ještě krapet sedne. Ale já když kupoval pružiny na Golfa nebo Octavii. Vždy výška seděla. Bral jsem KYB. Máš momentální foto auta z boku?
  6. Já si nemohu pomoct,ale ta stříbrná před tím mi připadala honosnější. K mercedesu se hodila více než nynější modrá. Ale je to samozřejmě jen můj názor...
  7. Nekoupil jsi přední pružiny na TDI?
  8. Nevím,ale zrovna ty Bosch poslední dobou nic moc.
  9. @raym0n,díky za nabídku a rady. Vím,že těch 10 tis na kolo je málo. Teď má nějakého starého favorita brian trekk. Před tím měl jiné kvalitnější kolo,ale to mu bohužel ukradli. Proto jsem mu chtěl koupit něco lepšího,jelikož ten favorit absolutně nedává lesní a polní cesty. On toho vesměs nenajezdí moc,takže by mu starší dobré kolo jistě udělalo radost. Má 178 cm. Ty jsi odkud?
  10. Poraďte nějaké kolo pro důchodce do 10 tisíc korun. Do obchodu,na poštu,do lesa..... Denně max 2 km najede. Dá se vůbec sehnat solidní kolo do této cenové relace? Dárek pro otce k narozeninám. Díky
  11. Verze BN kterou vlastním se vyráběla v Mexiku. Teď ta nová BP se opět montuje v Japonsku. Romariooo má BK,ta je též Japan.
  12. Právě, že výroba Mexiko. A to je asi kámen úrazu. 3x reklamace podvozku. Z toho 1x vytekl po 4. tis km zadní tlumič a 2x vrzání a pukání přední nápravy při přejezdu nerovností( výměna uložení + návleky na pružiny) Stejně vrže pořád. Rezavé zadní sedačky už z výroby. Když je pod nulou, nevyhřívá věnec volantu. Drhne řazení a za studena jdou některé rychlosti těžko a na 2x. Lak je bída. Kapotu a zadní kufr jsem musel sám seřizovat,jelikož byly špatně slícované. Začíná se párat sedačka řidiče. V interiéru neskutečné lupání plastů atd...
  13. Já vlastním od novoty Mazdu 3 2018 a žádná sláva. Překvapilo mě, jak je auto nekvalitně až odflákle vyrobené. Už bych si ji nekoupil znovu.
  14. A jaká bude náhrada ? Je to o zvyku. Málo času jsi tomu dal.
  15. romariooo,to jsi nevěděl,že Garmin nejsou dotykové? Snad ne. Je to jen o zvyku....
  16. Přesně tak. Ty Xiaomi jsou spíš takové "hračky. Já je kupoval s tím,že si je nechám např. když dělám na baráku,autě atd. Prostě takové pracovní hodinky.
  17. Můžeš mít zaplou funkci"Always On Display" kdy ti hodiny svítí pořád. Bohužel jde do kytek výdrž baterie. Nebo klasika,zvednout zápěstí. Chtěl jsem Samsung hodinky. Ale baterie bída. 3 dny max. Potom jsem narazil v akci na Xiaomi gtr a výdrž s amoled je neskutečná. 10 dní dávám běžně. Nicméně, pořád koukám po Garminech. Ale ten jejich displey nepřekousnu zatím. Uvidím naživo ty Venu.
  18. Jo,to mě u Garminu štve. Ovládání a displey. I když,teď už dělají i s amoledem. Tuším že sw jmenují Venu? Ale ty jsou spíše pro holky...
  19. kingdave

    Octavia IV

    Zvenku docela nuda auto. Koncernové šeď. Žádný odvaz. Něco,jako například bájné "čtyřoko" na předešlé generaci. Nehledě na to,že zadní část velice podobná focusu,tipu... Interiér mě zklamal nejvíce. Ten dvouramený volant se spodním náběhem působí prapodivně. Stejně ten chrom kolem výdechů. Co ale v dnešní době vůbec nechápu je ovládání ventilace přes dotyk. Klikat za jízdy na mobil je zakázané a podle odborníků odvádí pozornost,ale klikat na tablet a ovládat jím auto za jízdy je v pořádku? Nechápu.
  20. Konny,se ti divim.Ja bych tak dlouho jednickovou octavii mit nevydrzel. Kor s motorizaci 1.6 74 kw. Kdyby v tom byla legendarni rotacka,tak to i snad pochopim. Neuvazujes o zmene?
  21. Jak mám rád Mercedesy, tak tento se mi vyloženě nelíbí. Interiér je pecka! Ale ten exteriér.....Asi to dělá ta barva,kola a nejspíš i to,že se jedná o kombi. Každopádně gratuluji. Svezení to musí být opravdu parádní!
  22. Mastnota ve výfuku asi ničemu nevadí. Jen jsem chtěl říci, že na Vervu 100 jsem měl výfuky krásně suché. Jakoby čisté. Když jsem vzal natural 95 byly mastné a na zádi vozu šedé tečky. Nejspíš z té mastnoty. Proto jsem raději tankoval Vervu 100. Teď bohužel se objevila mastnota a celkový projev motoru se mi nezamlouvá na ono prémiové palivo od Benziny. Vozidlo Mazda 3 ,rok 2018...
  23. Také jsem nic jiného do auta netankoval než Vervu 100. Ale poslední dobou se mi zdá,že auto při jízdě mírně pocukává a tah,zejména ve vysokych otáčkách není jako dříve. Volnoběh je takový hrubý. Další věc jsou koncovky výfuku,které na Vervu 100 byly vždy krásně suché. Teď jsou mastné,jako kdybych bral klasický natural 95. Přecházím,respektive zkouším OMV. Zatím se jeví ok. Benzina patří polskému Orlenu. Zásobuje se z Kralup nebo ze Střelic. Benzina prý před nedávnem vystoupila z programu nezávislého testování paliv. Asi to má svůj důvod. Mně poslední dobou nevyhovuje co se týče benzínu. Naftu beru jedině EO.
  24. Benzina posledni dobou nic moc. Tak bacha na to...
×
×
  • Vytvořit...