Přejít na obsah

kingdave

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    287
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

Návštěvy profilu

1 828 zobrazení profilu

kingdave's Achievements

2

Popularita

  1. Cože to? Jde mi o výrobce a následnou kvalitu. Jestli stačí třeba ten zapalovací modul koupit od Tesly, Meyle,NGK nebo raději vzít origo Beru. Třeba někdo má zkušenost s levnějším neoriginálním dílem, který opravdu i po letech funguje.
  2. Zdar borci. Měnil už někdo zapalovací modul?? Jakou značku/výrobce jste kupovali?
  3. Právě koukám,že ty brzdy jsou mega veliké na 1.6 motor. Proto jsem se ptal... Já dával na 1.6 75kw (Octavia) a časem i 1.9 TDI (golf) tlumiče Bilstein B4 + pružiny KYB a výšku jsem měl stejnou. Proto mi nejde do hlavy, proč máš o tolik ten předek zvedlý. A výšku vozu určuje pružina,ne?
  4. To je divný.... Se mi to zdá nebo máš nějaké veliké přední brzdy? Nedával jsi jinou těhlici?
  5. Si časem ještě krapet sedne. Ale já když kupoval pružiny na Golfa nebo Octavii. Vždy výška seděla. Bral jsem KYB. Máš momentální foto auta z boku?
  6. Já si nemohu pomoct,ale ta stříbrná před tím mi připadala honosnější. K mercedesu se hodila více než nynější modrá. Ale je to samozřejmě jen můj názor...
  7. Nekoupil jsi přední pružiny na TDI?
  8. Nevím,ale zrovna ty Bosch poslední dobou nic moc.
  9. @raym0n,díky za nabídku a rady. Vím,že těch 10 tis na kolo je málo. Teď má nějakého starého favorita brian trekk. Před tím měl jiné kvalitnější kolo,ale to mu bohužel ukradli. Proto jsem mu chtěl koupit něco lepšího,jelikož ten favorit absolutně nedává lesní a polní cesty. On toho vesměs nenajezdí moc,takže by mu starší dobré kolo jistě udělalo radost. Má 178 cm. Ty jsi odkud?
  10. Poraďte nějaké kolo pro důchodce do 10 tisíc korun. Do obchodu,na poštu,do lesa..... Denně max 2 km najede. Dá se vůbec sehnat solidní kolo do této cenové relace? Dárek pro otce k narozeninám. Díky
  11. Verze BN kterou vlastním se vyráběla v Mexiku. Teď ta nová BP se opět montuje v Japonsku. Romariooo má BK,ta je též Japan.
  12. Právě, že výroba Mexiko. A to je asi kámen úrazu. 3x reklamace podvozku. Z toho 1x vytekl po 4. tis km zadní tlumič a 2x vrzání a pukání přední nápravy při přejezdu nerovností( výměna uložení + návleky na pružiny) Stejně vrže pořád. Rezavé zadní sedačky už z výroby. Když je pod nulou, nevyhřívá věnec volantu. Drhne řazení a za studena jdou některé rychlosti těžko a na 2x. Lak je bída. Kapotu a zadní kufr jsem musel sám seřizovat,jelikož byly špatně slícované. Začíná se párat sedačka řidiče. V interiéru neskutečné lupání plastů atd...
  13. Já vlastním od novoty Mazdu 3 2018 a žádná sláva. Překvapilo mě, jak je auto nekvalitně až odflákle vyrobené. Už bych si ji nekoupil znovu.
  14. A jaká bude náhrada ? Je to o zvyku. Málo času jsi tomu dal.
×
×
  • Vytvořit...