Přejít na obsah

durda120

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Informace

  • Auto
    Octavia II Combi

durda120's Achievements

0

Popularita

  1. Dnes jsem si jel v klídku z práce se svou O2 RS a nijak jsem to nehonil. Pak jsem si řekl, že ji trochu protáhnu, tak jsem podřadil na trojku a že jí dám těláku záhul. Jenže záhul dala ona mě... Najednou se začal motor vytáčet do max. otáček, jak bych tam rychlost neměl a měl plyn na podlaze. Pak to zase spadlo jako na volnoběh a takto se to pořád opakovalo. Takže jsem zastavil a "chcípnul" ji. Za mnou oblaka bílého kouře, že nebylo vidět na krok. Ještě zhruba 5 minut po "chcípnutí" se z výfuku kouřil. Nedalo mi to a asi za hodinu jsem to zkusil nastartovat, ale jen to škytalo a z výfuku zase bílý kouř:( Co se to ku..a děje???
  2. Dneska jsem byl na emisích a dělal jsem, že nic nevím, že mám to auto teprve měsíc a pod. No, kdyby nepřimhouřil všechny oči, tak bych neprošel. Mluvil o nějakých hodnotách, že je normální 0,1, max. je 0,5 a já jsem měl nějakých 0,64:( Tak to tam nakonec přepsal, aby dobře bylo:) A součástí je výpis z diagnostiky a tam bylo 0 chyb :-) V pátek jdu na technickou, tak pak dám info.
  3. Takže v 15:30 od Hummer centra?
  4. Někdo kontakt na Spookyho? Mám mu dodat "reklamu" na sraz, ale nemám na něj kontakt...:(
  5. Jezdím České Budějovice, Hluboká nad Vltavou, Tábor...
  6. Taky se hlásím o samolepku na okno...
  7. Octa v kombíku, černá barva, RZ: 4H91999 Sil. R1 ve směru na letiště. Znak OC vlevo vzadu.
  8. ZdravĂ­m TÄ›,

    pokud je ještě aktuální Tvůj inzerát na ledky pro podsvícení budíků, chtěl bych si u Tebe objednat jednu sadu (bílé a červené) na podsvícení budíků O2 předface. Chci jen budíky.

    DĂ­k ÄŽurda

  9. Pochvala za toto téma. Je to pecka a těším se na další fotos
  10. Prodám středové pokličky s novým logem Škoda. 4ks za 400 Kč.
  11. Ostrava, ul. 28 října u autosalonu Auto Heller, Octavia Combi II RS, RZ: 5T6 2576 9.4.2013, 15:47 hod. Znak OC v levém dolním rohu zadního skla, foto bohužel nemám, byl moc rychlý :lool:
×
×
  • Vytvořit...