Přejít na obsah

Mehy80

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    85
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Mehy80's Achievements

0

Popularita

  1. Scháním kompletní těhlice z Fabia RS, nebo typ s 288mm kotoučem. Nechci už FS-III. Pokud by byla komplet P+L s dobrými ložisky, ktouči a destičkami, nabídněte. Díky
  2. Mehy80

    Zadní pružiny

    Zdravím. Před nedávnem jsem toto řešil u A3 Sportback. Záleželo jaký typ odpružení mám. U mne to byl typ UB3 a pak jsem měl šedá šedá zelená šedá. U Octavia II by to mohlo být podobné...
  3. Prodám silenbloky motoru Powerflex na Octavia I. Byli pouze vyzkoušeny. cena 400,- Kč
  4. Na prodej nová kožená mažeta ruční brzdy Octavia 2. Manžeta je originál.
  5. Přepínač světel s chromem a červeným podsvícením. Chvíli používaný bez problémů. Zbyl po prodeji auta. cena 400,- Kč
  6. Zdravím. Koupím pouze za rozumnou cenu, ve slušném stavu v okolí Příbrami. Díky...
  7. Zdravim. Na jaký je to rok výroby?
  8. Ahoj. Koupím stropnici pro střešní okno v dobrém stavustavu a rozumnou cenu poblíž Příbrami. A pokud by byla i část kabeláže od okna do ovladače a kousek i z ovladače. Děkuji za nabídky.
  9. Opravdu nikdo nevymenoval zamky? Jde mi o to, jestli mam spatnej zamek a nebo jestli to tam nejde, protoze mam jenom druhou generaci komfortu? Diky za odpoved a jakoukoli radu.
  10. Zdar lidi. Mám O1 98' a chtěl jsem vyměnit zámky dveří za zelené. U spolujezdce mám ještě zámek s klíčem. Mám problém že když jsem zámky zaménil, zámek při odmykání zamkne a naopak. Je vůbec možné zámky zaměnit a co je potřeba udèlat? Nebo mám prostě jen špatný zámek? Díky za pomoc.
  11. Ahoj. Měl jsem problém, že jsem po půjčení auta nemohl za boha zařadit zpátečku. Pak nakonec mi nešla ani jednička. Zjistil jsem, že se mi povolil štelovací šroub na řadičce. Před řadičkou, směrem k popelníku. Tím si nastavíš jak má jít páka moc ke straně. Je dobré to několikrát vyzkoušet. Sám jsem to zkoušel několikrát, než jsem si vyladil polohu šaltpáky. Pak se ještě nechá poladit i u převodovky, ale tam je dobré u sebe někoho mít, aby jsi věděl, jak se ti co hýbe. Povedlo se mi to i když jsem to dělal sám, ale trvalo mi to. Nevím jestli se mi chtělo auto pomstít, když jsem ho svěřil známému, aby mi umil motor a nebo za to mohlo to umytí. Po seštelování už mám asi půl roku a vše v pohodě. U toho šroubu před řadičkou je i pružina, která jí vrací. Ten šroub chce víc povolit, jinak se to nepohne a bude se jen naklánět řadička na té pružině. Snad to někomu pomůže.
  12. Mehy80

    prodáno

    Nevidím v tom problém, pokud jsi ochotný poslat platbu předem na účet.
×
×
  • Vytvořit...