Přejít na obsah

PiZi

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele PiZi

  1. Diky za info. Bude se jednat i o verzi 4x4? A predpokladane zrychleni? 🙂
  2. Není nějaký tip na výkon TSI, který bude určen pro RS?
  3. Neznate nejakeho kodera z Ostravy a okoli?
  4. jj, aut. dovirani (v rs combi standard). ale ma sve mouchy: - napr. jde otevrit za jizdy, coz je dle mne trochu pruser (musis zastavit, jit ke kufru a zavrit ho pres tlacitko kufru) - s tim souvisi i nemoznost zavrit kufr jinak nez pres tlacitko na kufru, pritom otevrit jde pres klic i tlacitkem na stredovem panelu (nevim proc tam ti joudove nedali moznost to pres dane rozhrani take zavrit)
  5. Ja tam mam elektroniku
  6. Please, nekdo z FM/Ostrava, kdo to umi? SZ
  7. PiZi

    Bolero

    Parkovaci obrazek ti naskakuje pri doprednem parkovani. Da se vypnout v nastaveni vozu, parkovaci senzory. Je tam automaticka aktivace...
  8. PiZi

    Katie

    U O2 ty zrcadla sly tusim jen jen kdyz byla pamet sedadla ridice... U O3 bych rekl, ze to bude podobne (ja to v menu taky nemam).
  9. PiZi

    Bolero

    Kdyby nekdo potreboval, nasel jsem lepsi reseni:) Android => Nastaveni => Toto zarizeni => Volat => Prislusenstvi k volani => Podminky odchoziho hovoru => I pri zamkn. zarizeni
  10. PiZi

    Bolero

    Diky moc, ale uz to asi mam. Problem nastane v okamziku, kdy se na S4 zamkne obrazovka. V tu chvili dana chyba pri pokusu vytoceni z auta. Pokud S4 odemknu, tak vse ok. Takze asi problem telefonu. Jdu tedy hledat neco, co by mobil pri bluetooth pripojeni nechalo odemknute, automaticky zamek nechci rusit. 160R, MS70: pokud budete mit chut, zkuste to overit (zamknout display S4 a nasledne zkusit z auta neco vytocit - napr. pres rychlou volbu).
  11. PiZi

    Bolero

    Tak mam problem stale, ale mozna to vypada na ulozene adresy v telefonu. Jednak mam u nich mensi pocet, nez hlasi bolero a kdyz se snazi o synchronizaci, tak mi ukazuje napr. 263/264 a v tomto poctu se zastavi. Je mozne, ze by synchronizace z nejakeho duvodu nedobehla? A jeste dve otazky z jineho soudku - hlasove vytaceni. Chapu to spravne, ze je to jen softwarova funkce radia? (kdyz funguje handsfree, tak mikrofon v aute je :). - novy FW pro bolero. Lze nahrat (resp. sehnat) jen v servise?
  12. PiZi

    Bolero

    Mezeru na boleru nevidim (v outlooku ji ale mam). Zvlastni je, ze po prvnim sparovani a vytvoreni profilu je vytaceni funkcni. Vsiml jsem si ale, ze po opetovnem pripojeni mobilu dochazi k opetovnemu importu kontaktu - jde to videt v nastaveni telefonu, jak tam ty kontakty opetovne priskakuji (mozna tomu u skodovky rikaji synchronizace). Treba ten problem bude nekde tady, ze se to spatne sesynchronizuje a pri vytaceni se do telefonu posila jine id kontaktu, telefon to pak odmitne (ale je to jen teorie). Lidi se mi z rychle volby zatim nemazou, ale mam to jen 4 dny, tak uvidim.
  13. PiZi

    Bolero

    Tak po 5-ti mesicich cekani muzu konecne ridit RS. Chytil jsem ale mozna prvni nemocnou vlastovku - kombinace bolero + bluetooth + samsung galaxy s4. Mam problem s vytacenim z auta. Kdyz vytvorim profil, tak vse funguje jak ma. Pokud ale odejdu z auta (s telefonem) a pote se k nemu vratim, tak auto telefon najde, vzajemne se proparuji, kdyz vytacim z mobilu, tak handsfree v aute je funkcni, ale kdyz nalistuji telefonni cislo pres vozidlo a chci ho vytocit, tak behem 1-2 vterin se zobrazi chybove hlaseni (nic nerikajici) a cislo nevytoci. Nezkousel jsem zatim s jinym telefonem, nemate nekdo zkusenost? Cisla mam ulozene s predvolbami +42.
  14. PiZi

    Příčky na combi

    Nevite, zda existuje reseni pro Combi OIII bez stresnich lyzin?
  15. Nemyslím si, že uplně: http://centria.skoda-auto.com/cze/autoservisczudek/model/actionmodels/tsi_drive/Pages/TSI_Drive.aspx
  16. SunSet Už to tady bylo jednou probíráno. Přece jen ale jak to tedy je? :) Kolik procent propustnosti světla nabízí SunSet o nové Oktavie? Přijde mi, že je to méně než 73%, jak tady bylo již jednou uvedeno. Nemá někdo sunset na své oktavii, kdo by tady byl schopen umístit foto (foceno z vnějšku)? Marketingové foto je nevyvážené, zajímal by mě vzhled na "reálně" foceném autě. Předem díky.
  17. Přemýšlím o O3 1.8 TSI vs. RS 2.0 TSI. Cenově vycházejí +/- stejně. Měl někdo možnost srovnání podvozku (1.8 se sportovním)? Je RS stejně "tvrdé", anebo tvrdší (17" kola)? Nemáte prosím někdo k dispozici foto interiéru (O3 RS) s šedým prošitím + záběr na panoramatickou střechu zevnitř u RS? Co se týče oblasti adaptivního tempomatu. Má někdo negativní zkušenost? Stačí déšť na to, aby přestal fungovat? Díky moc.
×
×
  • Vytvořit...