Přejít na obsah

thor93

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele thor93

  1. Clapi esi se vas mužu zeptat mam octavii rok 2000 1,9 tdi 81kw a z niceho nic mi prestane treba ve 120 tahnout turbo pak pustim plyn tak se chytne ale za chvili zas vysadí a už se nechytne musim zastatvit vypnout motor nahodit motor a zase chvili jede a tak to děla stale do kola.
  2. Zdravím pánové mám jeden malej dotaz. Mám Ol rok 2000 a mám tam klíčové centrální odemíkání a starý klíč a chtěl bych to překopat na klíč nový + dalkové centrální (vystřelovací) někdo nějaka zkušenost?
  3. Já jsem od Vyškova, zatím to dám asi do servisu mam dělat rozvody tak to nechám udělat přijednom. Díky
  4. Zdravím, mám dotaz prestali mi fungovat budíky(ručičky) na me octavii rok 2000 tdi pokud bych sehnal budíky z druhe ruky tak mi bylo nejiste receno ze v tech budících zustavaji kilometry co na nich nekdo najezdil a leda bych si to musel za nejakych 8000 nechat stocit dolu. Budto neumím pořádně hledat nebo jsem hledal spatně ale po netu jsem moc budíku nesehnal na tdičko. Byl bych rád za kazdou radu, případně odkazy na náhradní budíky.
  5. thor93

    Budíky

    Zdravim a prosím o radu mam problem s funkčností budíků na sve octavii 1.9tdi rok 8/2000 nažvejknu ji a budíky se ani nehnou vsechno funguje ale ručičky se ani nehnou ujedu par kiláku a pak zas fungují necham ho stat chvili pak nažvejknu a jedou ale jakmile to nechám stát třeba 1-2 dny tak to udělá to same.Prosím o radu kdo s tím má nějakou zkušenost díky.
×
×
  • Vytvořit...