Přejít na obsah

MajkX

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

MajkX's Achievements

0

Popularita

  1. MajkX

    Trippling

    Musím Ermishovi poděkovat, nejen že jsem mu poslal nejdřív peníze bez adresy a on se sám ozval po 14 dnech kam to má poslat, ale bezva návod, který přišel nejdřív mailem, pak jeětě vytisknutej.. Ale i když jsem se u zapojovaní někde trochu zasek, hned pomohl po telefonu evidentně častý problém kutilů-montérů vyřešit. Vše funguje jak má. :palec: :palec: Jak píše ermish v nadpisu, kontakt přes mail... ;-)
  2. Skoro mě to začalo taky zajímat, když to čtu.. ze snižování už jsem dávno vyrostl.. a vjezd do garáže nemám zrovna pro formuli 1.. brutalně teda pomohli nové přední pružiny(zjistěná prasklá pružina při repasy nápravy..)
  3. Mě se dvěře chovali stejně jako tobě, šel jsem obraceně(měl jsem k tomu ještě koncák, ale to teď nejde), takže nejdřív kabely - ok, pak koncák - ko+výměna, zámek - vyčištit+promazat, motorek jsem vyndal a nechal protočit napojením na baterku tam a zpět. Stejně žádný zlepšení takže výměna a vše ok. U tebe bych se taky přikláněl ke kabelům a koukni na kostřící bod u průchodky PP dveří zevnitř auta Jak kluci už psali. Tam bych to obrousil a pohrál si s tím..Dej vědět co a jak..
  4. Mě slouží přesně taky na vůni, pití řešim držákem z meka, kterej mám hozenej v kaslíku, když ho potřebuju, vychází přesně tak, že ho přivřu do kaslíiku hned u středovýho tunelu a pohoda..
  5. Myslím, že to patří spíš sem než do mikrospínačů. Mám O1 ´02 tdi, poslední 3dny se tak hrabu střídavě s elektrice a v místních příspěvcích. Nikde jsem tu nenašel přesně můj problém. Osvětlení kufru. Přesněji auto nereaguje na otevření pátých dveří. Mikro? - nový, ověřena fce ke kabelové svorkovnici u LZ světla, zlámané kabely v přechodu dveří a karoserie? - svazek odhalen, kabely opraveny, zaisolovány Poslední, co mě napadá, je problém na cestě mezi pojistkovou skříní a zmíněnou svorkovnicí.. nenapadá někoho něco dalšího? Ed.: Vyřešeno, problém byl ve vyhnilém spoji v průběhu svazku, který jde ze svorkovnice u LZ světla přes LZ podběh kola. Je zaisolovaný ke svazku a tak v podstatě není vidět. Celý jsem ho rozhalil a šel po hnědo-černém drátu a vualá.. propájeno, přetaženo smršťovačkou, svazek zaisolován a hotovka.. Po týdnu práce a rozebrání veškerého interiéru v okolí svazku kabelů jsem asi celkem odborník na osvětlení interiéru.. :-D
  6. Zdarec, mám něco podobného, akorát dvěře spolujezdce, dnes rozborka zámku, výměna koncáku(žádná reakce na otevření dvěří), to už maká, nicméně druhý problém,který se dvěřmi byl je ten samý, odmyká, ale nezavírá. Vždy jen trochu "cukne" a někdy ani to ne. Po vyčištění, promazání, protočení motorku stejně žádná změna. Dal jsem mu šanci ale vzhledem k tomu, že nový stojí druhovýroba kolem 700kč, asi bych ti radil, ušetři si práci a kup nový mechanismus. Pokud můžeš, půjč si od někoho funkční zámek, abys vyloučil poslední možnost a to popraskaný kabely ve dveřích..
×
×
  • Vytvořit...