Přejít na obsah

Smith10

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele Smith10

  1. Včera jsem si ten dopis vyzvedl na poště....no mají tam vyloženě napsáno že to nemá vliv na výkon, emise CO2, spotřebu,....? ^_^ Ale moc jim nevěřim.... :-)
  2. Smith10

    Letní pneumatiky

    Dnes jsem přesně tyto Hankooky objednal....tak pak poreferuji :smich:
  3. Smith10

    stěrače

    Tak už fakt nevim....jak originální tak i neoriginání zadní stěrače jsem otestoval a stále bez úspěchu. Ještě bude asi pokus vyměnit rameno stěrače. Přidal jsem foto jak to vypadá po použití stěrače.... :wallbash:
  4. Smith10

    stěrače

    Tak jsem dnes na zkoušku koupil nějakej levnej zadní flat stěrač a dělá to stejně....už mě to :wallbash:
  5. Smith10

    stěrače

    Ahoj, chci se zeptat ohledně zadního stěrače....původní original špatně stíral = přesně ve středu zadního okna zůstával nesetřený kus skla, zakoupil jsem tedy zadní originál stěrač a dělá to stále, měl s tím taky někdo potíže? Na jedničkové octavii combi mě to dělalo taky :-( Díky za odpověďi.
  6. Ahoj, motor mi dělal naprosto identický zvuk jako je na tom videu z youtube na první stránce. Dělalo to jen při studeném motoru a nejvíc teď v zimě. Dnes jsem byl na výměně oleje, když jsem auto přebíral tak mi mechanik řekl, že ještě vyčistil jednu kladku u rozvodů aby to za studena tak "nešustilo" --- no a ten otravnej zvuk vymizel :palec:
  7. Já se jen od začátku laicky ptám (a někdo to jistě bude vedět ), zda to jsou schopni na STK odhalit ? Já to prostě nevim, toť vše.
  8. Díky za odpověď, už mi to je jasný...
  9. Ahoj, tak se nějak stále rozhoupávám zda nechat udělat CHIP a dnes jsem zakoupil "Svět motorů" a v něm byl uveden tento krátký článek ( viz. foto ). Dotaz ..... na STK jsou schopni zjistit že mam zvýšený výkon motoru ?
  10. Ahoj...ano, mam ten BT adaptér již delší dobu a min. víkend jsem tu našel vlákno ohledně té aplikace...tak jsem si ji stáhl a vyzkoušel to...to co jsem nastavit chtěl jsem tam našel....funkce corner ; protočení ručiček při zapnutí zapalování ; vypnul to opoždění setření štěračem po ostřiku a ještě nejaký věci... ...takže mě to příjemně překvapilo,že to šlo nastavit i touto formou.
  11. Ahoj, namontoval jsem na Oct II FL combi modré pružiny na originál vzpěry....funguje to krásně. Ještě před montáží jsem změřil mezeru dveří nahoře u pantů...na jedné straně 5.9mm a druhá 6.3mm a po namontování pružin na obou stranách + 0,3mm. Jen nechápu, když jsem to tady pročítal nebo prohlížel fotky, jak se tam někomu může ještě vejít podložka atd. ...já mam po zavření dveří tu pružinu zmáčklou skroro úplně na krev....až jsem se bál to zabouchnout :-)
  12. Ahoj...minulý týden jsem si stáhl aplikaci Carista do mobilu a připojil se k autu....šlo přes to zapnout funkci Corner + "spousta" dalšího.
  13. Ahoj, najeto 120 000km....spotřeba dle PP 5.1L Teď v létě stabilně na jednu nádž ( Verva Diesl ) najedu cca. 1050km ( cca. 30% jízda ve městě )
×
×
  • Vytvořit...