Přejít na obsah

geofre

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

geofre's Achievements

0

Popularita

  1. Ahoj, Měl bych zájem. Jezdím pravidelně v úterky a čtvrtky z Jihlavy přes Žďár do Nového Města a pak zpět. Pokud se povede domluvit, tak tě jich zbavím.
  2. Ahoj, Známý mne poprosil, abych tady vyvěsil kola na prodej. Předmět prodeje: Alu kola R16 5x112 vč. letních pneu Continental ContiEcoContact 205/55/R16 DOT 0515 najeto cca 3000km, tzn vzorek 7mm+ 8000,- CZK za celou sadu. Možnost osobního převzetí -> Sněžné, Nové Město na Moravě, Jihlava Jinak podle domluvy po telefonu.
  3. Dobrý den, To mám trochu z ruky. Píšu SZ.
  4. Dobrý den, Měl bych zájem. Odkud jste?
  5. A já mám raději volno v kufru, než tam mít krám, jenž je neforemný a který nepotřebuju. Za 17 let mám v autech nalítáno přes půl milionu, na motorce nějakých 250tis. Ještě se mi nestalo, že bych gumu provalil tak, že by nešla zalepit knotem.
  6. Kompresor+knoty = rezervu nemám. Na větší problém mám u POVka asistenci.
  7. Zdravím, Prodám 1ks úplně nového alu disku Škoda Helios R15 vč. Letní pneu Dunlop Sport SP 205/60/15 Dával jsem LPG a pro disk nemám využití. CENA: 1500,- Kč Plus prodám "Brašna na nářadí polystyren" vč, plastové zajišťovací matice Cena 250,- Kč Ideálně osobní předání Brno/Třebíč, popř. POŠTA/PPL => poštovné hradí příjemce
  8. Zdravím, Jsem tu nový a bohužel jsem konrétní vlákno nenašel. Máte doporučení na šikovného servisáka (Brno/Šlapanice) popř. Třebíč? Mám Octu 2 před FL a zůstávají mi viset zadní brzdy (kotouč). Myslel jsem, že jsou to přituhlé lanovody ale ty chodí dobře. Čili bude potřeba provést repas třmenů. Nemám na to přípravky a do brzd se nerad pouštím. Díky předem za případné tipy.
×
×
  • Vytvořit...