Přejít na obsah

ScorpionOnH6

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele ScorpionOnH6

  1. Měl jsem dřív feldu na plyn. Bylo to super, jezdil sem taky kolem 10L. Ale teda ten plyn byl cítit. Jediný co mi na tom vadilo bylo po každých 300km tankovat, to byl fakt vopruz. Ted natankuju oktávku, najedu cca 800km a pak řeším benzinku, vzhledem k tomu že to najedu dřív jak za týden, tak bych v plynu 3x tankoval týdně.
  2. Zdravím, u své okty 1.9tdi 2001 při couvání a koly v rejdu slyším dcl velké rány od přední nápravy když jen lehce přišlápnu brzdu. Když jede dopředu tak se to nikdy nestalo. Jen při couvání, cca před 20tis km to bylo sotva slyšitelné, ale ted už to dělá dcl bordel. Nevíte někdo, čím by to mohlo být? Díky za rady:-)
  3. Kámoš zvedal zadek kombíku taky o 25 a už to má pěkne nakoplý. 50 mm si nedokážu představit, to bude dobrej offroad.. Na zadek v pohodě, ale nebude to na předek už trochu moc? Slíbené foto interiéru....
  4. Díky, zatím slouží bezvadně:-) Taky to všude čtu jak každý snižuje a dává velká kola apod. Ale na ty naše silnice to nemá smysl. Navíc jezdím s motorkou na vozejku po motokrosovejch tratí tak jsem potřeboval to zvednout, abych někde nezůstal...:-D
  5. Díky:-) Na těch prvních elektronech jsem to koupil, tak jsem si je nechal na zimu a na léto koupil nové 16ky:-) Zítra sem nahodím fotky interiéru:-)
  6. Zdravím, Rád bych Vám zde taky představil svoji Oktávku. Kupoval jsem ji vloni v létě, kdy měla natočený 202tis. Ke dnešku mám najeto 213tis a jsem relativně spokojen. Jediná věc, která mě v tom autě vadí, jsou rezonující plasty v oblasti zadní části vozu a přístrojovky. Dosud jsem nepřišel, odkud zvuky vycházejí. Snad na jaře se toto vyřeší. Jinak je to 1.9TDI 66kw s chipem od Cimbu na 84kw, výbava elegance(xenony, climatronik, vše v elektrice apod) Z mých uprav: Autorádio Alpine + zadní repro Regenerade v platě z MDF dřeva, ve předu repro Kicks v MDF podložkách Tempomat Chip od Cimbu Kožená řadička ze Superba Originál volant obšitý kůží Zvedlý podvozek podložkami vzadu o 15mm a v předu o 26mm Tažné zařízení RS pedály Plánuju: Bezpečnostní folie Bruxafol Časem volant z O2 RS
  7. ScorpionOnH6

    dodělání asr

    V octavii to ubere otáčky a v kopci už se nerozjedeš a končíš. Uplně na hovno.
  8. ScorpionOnH6

    dodělání asr

    Podle mě je ASR uplně k ničemu. Kdyby to neubíralo otáčky na motoru tak by to nemusela být špatná funkce. Ale takhle než zase nafouká turbo tak to nejede. A v těhlech zimních měsících bych s ním ani nikam nedojel. Já ho automaticky po nastartování vypínám. K čemu tato eletronika. Uplně zbytečná. Kdyby to šlo, tak to deaktivuju uplně.
  9. Mám taky na O1 naleptané skla od ostřikovačů. Tak jsem je vzal smirkem a pak pastou. Není to dokonalý ale zlepšilo se to. Od nádobky jsem odpojil kabel a vypojil ostřikovače. Stejně tam jsou dle mého názoru zbytečný.
  10. Mám ten samý problém. Kanálky jsem vyčitil, filtr jsem dal nový, klimu jsem dezinfikoval. A jak je vlkhko tak mám zapocený všechny skla a to čelní trvá dloho než se odmlží. kolikrát po 20km ješte na čelním skle mám malý flíčky zamlžená v rohu. Ofuk mi fouká jen z mřížek co je ve středu palubovky, je to normální? Nemá foukat ješte vzduch přímo pod oknem? Kámoš má oktávku před faceliftem a manuální klimu a má odmlženo hned. S climatronicem to trvá později. Nevím zda to je normální.
×
×
  • Vytvořit...