Přejít na obsah

Fikileki

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Fikileki's Achievements

0

Popularita

  1. zdravím, mám takový menší problém, ze dne na den začala rachtat spojka, ze začátku to bylo jen nepatrné ale nyní je to stále hlasitější, po vymačkutí spojky rachot přestane, vím že je to příznak špatného dvouhmotnostního setrvačníku ale spojka je plně funkční, chci se zeptat co se může stát, když s tím budu jezdit dál, zároveň se chci zeptat zda to musí být 100% setrvačník nebo to může dělat např. vymačkaná pružina na přítlačáku. Jaké mohou být popř. další příčiny špatného setrvačníku?
  2. Zdravím, chci se zeptat zda máte někdo zkušenosti s tímto typem (COB) denního svícení, uvažuji o koupi a chci vědět jak je to s viditelností, popř. Zda je lepší toto nebo obyčejné LED denní svícení, cenově je to zhruba na stejno, líbí se mi hlavně že se toto denní svícení dá nalepit a nemusím vrtat do nárazníku.
  3. To bude asi ten důvod, byly tam 225/45 R18 :-) no nevadí, kluk si je koupil na Golfa IV takže bude mít asi stejnej problém :-D
  4. Fikileki

    STK a EMISE 2016

    Byl jsem včera na evidenčce kvůli přepisu a půl hodiny jsem ho přemlouval aby mi to dal alespoň na ten přepis, hrozně mu vadilo že tam není katalyzátor, nechápu proč to na evidenčce vůbec řeší ale budiš. nakonec mi to teda dal a řekl že tam mám na STK dát alespoň něco co vypadá jako katalyzátor tak jsem objednal rezonátor ve tvaru katu a na emise tam míchnu trochu Ethanolu ^_^ jinak mi přijde že se nic nezměnilo kromě toho že všechno fotí ^_^
  5. Byly to 8Jx18H2 ET35 ale to je jedno, neříkám že by to nějak vadilo, bylo to spíše tím že byla moc snížená. Stejně chci tenhle rok zkusit 17" :-) ty máš ty 18" zapsaný v TP? o.O
  6. neškrtaly mi jen o plastové podběhy ale vydřeli mi na plech i antikorozní ochranu na pár místech, celkově mi na to auto prostě připadali zbytečně veliký. Jelikož jsem z Krkonoš tak silnice taky žádná sláva takže 17" pro mě jsou ideální :-)
  7. Co je to za kód motoru ? jaký typ ovládání škrtící klapky máš (elektronickou nebo mechanickou)? Dělalo mi to to samé a byl K.O bovden, popř. zkontrolovat nastavení volnoběhu na bovdenu, neboli když škrtící klapka zaznamená otevřenou škrtící klapku tak vypíná obohacovač, proto nízké otáčky při studeném motoru. Pokud se jedná o elektronickou klapku tak je nejspíš po smrti.
  8. Já toho do auta většinou moc nenakládám takže mě to nějak nevadí, kombi jsem chtěl hlavně proto že se mi prostě líbí více než Liftback :-D Jinak mě ty 18" vepředu škrtaly o podběhy a hlavně musím koupit nové kola s typovým listem (v TP mám jen 15" ) momentálně přemýšlím o těchto: http://www.elektrony.cz/cs/alu-kola/konfigurator/skoda/skoda-octavia-i-1996-2002/typ-1u-kombi-facelift/17/#?color=ffffff&brand=oz&type=oz-superturismo-wrc&id=45351&page=7 co vy na to?
  9. Díky všem, jsemrád že se líbí, budu se snažit jí dát vše co bude potřebovat, momentálně objednaná rozvodová sada BOSCH, ten zadní nárazník se mi taky takhle líbí :) jinak kola prodaná a na léto půjdou nějaké 17" :) tyhle byly sice pěkné ale auto s nimi téměř nepoužitelné na našich silnicích.
  10. jo jo, o tom vím, ostřikovače to původně mělo takže nádobka 5,5L i motorek tam je, já jsem to auto takhle koupil, odznáčky chci dát zpět :-) i zadní stěrač, nemám moc rád takovýhle "tuning" :-D snažím se to dát co nejvíce do originálu :-) akorát kola a podvozek asi zůstane prostě decentně (hlavně aby to bylo použitelný) :-)
  11. No pořád koukám po nějakých na ND ale xenony měla málo která takže asi obětuju ty peníze, ESP už mám doma komplet jednotku ABS + snímač natočení volantu + kabeláž (sehnal jsem za 2000,- z bourané) :-) každopádně pořád koukám po nějakých s dobrou výbavou a K.O motorem nebo zrušeným TP ale zatím jsem nic nesehnal :-( takže kdyby někdo věděl cca. do 15000,- nejlépe combi a benzín tak dejte vědět :-) Díky, nějaká práce na ní ještě je ale snad ještě chvilku poslouží :-) PS: jak je to s tou nivelací, musí se přidělávat nějaké držáky na nápravu nebo jak to je ? o.O ještě jsem jedničkovou Octavku s xenonama na heveru nikdy neměl :-/
  12. Najeto doložených 220tis. Km, do budoucna zatím nic moc neplánuji, líbí se mi tak jak je ale určitě chci sehnat xenony, dodělat ESP a spíše takové dolazování k obrazu svému. :-) a až zase našetřím nějaké peníze tak RS interiér :)
  13. Tak přidávám pár fotek mojí krásky, je to Octavia Combi 1,8T 110Kw, mám ji doma teprve chvilku (od 1.1.2016) a zatím stále jen překvapuje :-) žádná větší závada, jen základní údržba (čištění škrtící klapky, výměna filtrů, olej, fridex, přední brzdy a brzdovka). Motor je úžasnej, vyšší spotřebu a náročnější údržbu odvděčí super průběhem výkonu a jízdními vlastnostmi. Jinak je Octavia na podvozku HP Sporting, na kolech Rondell 18", turbo K-04 a spousty dalších úprav, průběžně budu přidávat další fotky :-)
×
×
  • Vytvořit...