Přejít na obsah

D@gy

OctaviaClub
  • Počet příspěvků

    21
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Kontakty

  • Website URL
    http://

D@gy's Achievements

0

Popularita

  1. Dneska v Ostravě za globusem Octavia 2, nálepka na zadních dveřích 3T3 1346. ^_^
  2. Tak se problém vyřešil. Přeskočený rozvodový řemen 1 zub.
  3. Tak erg ventil je v pohodě klapka je otevřená, a stále nic. Přes VAG jsme zadali sepnutí palivového čerpadla ať je jistota nafty a nic. :( Nenapadá Vás ještě něco?? Jinak díky košinovi za tip.
  4. Dobrý den. Mám motor BKD, při jízdě se mi rozsvítilo dobíjení a poté při akceleraci mi turbo jelo na snížený výkon. Při zhasnutí motoru klíčkem jsem už ho nenastartoval. Měl jsem roztrhnutý klínový řemen, tomu jsem dával uprozorněním kontrolky dobíjení. Po jeho výměně jsem počítal nastartování motoru. Jenže k tomu nedošlo, byla povysunutá hadice saní turba, a na počítači vyskočila chyba váhy vzduchu, hadice se nasadila do správné pozice. Motor stále nenaskočil, přívod nafty do motoru se zkoušel a šla. Na fóru jsem četl, že při vadné vaze vzduchu a jejím odpojení ( " myslím odpojení konektoru " ) motor naskoči, ale nestalo se tak. Vstřiky byly kontrolovány, vyčistěny a přeseřízeny před 5 měsíci. Nevím, čim by to mohlo být. Děkuji za Vaše odpovědi.
  5. Děkuji za Vaše info, ale teď jak opadly horka je zase klid. Proberu to s ještě s mým mechanikem. A nemohl to být náhodou i ventil u napouštěcí nádoby u chladicí kapaliny??? Mě tak ještě napodlo.
  6. Zdravím, mám motor BKD. Vychází z motoru, tak trochu divný zvuk ( lehce šelestivý ), jako by mi v něm něco přidíralo, začalo mi to dělat teď při těch parnech. Začínam ho slyšet po zahřátí ( spíše prohřátí ) motoru, ale při stahnutém okýnku, když mám zvukový odraz ( proti jednoucí auto, stojím na křižovatce, apod. ). Asi cca po 15 minutách ve volnoběhu samovolně zase zmizí. Oleje v motoru mám nadmíru trochu nad max. Klimu jsem již vyčerpal a mám ji zapnutou na EKO. Trochu mě to děsí co se stalo. :( Diky za Vaše info.
  7. Nazdar, zasekávají se ti lopatky v turbu. Mi to taky dělalo, nechal jsem ho vyčistit v ulttrazvuku a nepomohlo to. Tak jsem nakonec vyměnil za repasované. A od té doby mám zase klid. Snad ti to pomůže. ;)
  8. Mám technický problém? Při dojezdu z jízd se mi při volnoběhu z ničeho nic začné posykávat motor, jak jdou písty. Po 5 minutách to zhruba se ukolidní a motor jde již normálním zvukem. NIkdy mi to nedělalo a jsem tím zvukem mírně nervozní. Mám 2.0 TDi Zkustw mi poradit co by to mohlo být? Dík moc
  9. Ahoj Sejvi, měl by zájem o 4ks, jaká je cena a zda jsou ještě k dodání?? ^_^
  10. Opravdu nepotěšil, ale díky za odpověď.
  11. Zdravím, měl bych dotaz. Mám motor BKD. Slyším kovové klepání z motoru, udajně to jsou pružinky v setrvačníku. A teď bych se chtěl poradit, zda se musí vyměnit setrvačník jako celek nebo by mohlo stačit vyměnit jen určité části. :) Děkuji za Vaše názory
  12. D@gy

    ZdravĂ­m tÄ›,

    chci se zeptat na cenu náboje na zadní kolo na Octavia 2 TDI 103 kw, r.v. 2007. Popřípadě, pokud se to dá vylisovat, tak i cenu ložiska.

    DĂ­k Radek

  13. Ahoj, Objednávám minidres, pokud nabídka stále platí. 1ks , Nick: Dagy , ID clena: OC_2010-2996 Děkuji
  14. Zdravím, u mě vypla přístrojovka i s budíky a kontrolkami z ničeho nic a úplně, tak jsem ji rozebral a složil. Zkontroloval pojistky, doufám že ty správné. Pomalu mi naskočil dislay maxdotu ( poloviční ), a začaly ozývat zvuky blinkru a nezapnutí pasu, toď vše Ještě jedná věc, teploměr mi neustále ukazuje kolem -20°C. Mohl by mi někdo poradit, jak to spravit? :) Ještě jsem zapoměl, mám Octavii II diesla.
  15. Taky se připojuji, kolik to stálo?
×
×
  • Vytvořit...