Přejít na obsah

Werty22

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Werty22's Achievements

2

Popularita

  1. Prodám Škoda Octavia 2013 1.6 TDI CR, jsem druhý majitel, do ledna 2018 jezdila v německu, kde najezdila 153000 km. Mám ji od ledna 2018, najel jsem už 10 tisíc kilometrů. Nechal jsem na autě udělat chip na 95 kw a 245 Nm, konečně má skvělý průběh výkonu, takto by měla už vyjíždět z továrny. Původně mělo auto 77kw. Má 7 stupňový DSG, kde je řazení velmi pohodlné. I při větším zrychlení necítíte, že vůz řadí. O ozvučení se stará zvukový systém Canton, který má navíc středový reproduktor, subwoofer v kufru a silnější reproduktory. Vozidlo je vybaveno systémem KESSY – bezklíčové ovládání. Přijdete k vozu a vozidlo se po uchopení kliky odemkne, dále už jen stačí stisknout tlačítko pro nastartování vozu a jedete. Na vozidle jsou nyní nazuté zimní pneumatiky Nexen. Všechna zrcátka jsou samozatmavovací, tudíž když jedete v noci, neoslňují vás auta za vámi. Stěrače jsou automatické nebo manuální, bixenonová světla se natáčí podle toho, zda jedete v zátáčce, na dálnici nebo ve městě, mlhovky mají corner funkci – přisvicování do zatáčky při pomalé jízdě. Kožený volant, textilní vyhřívané přední sedačky, všechna okna v elektrice a s komfortní jednotkou – tzn. při delším stisknutí tlačítka zamknout nebo odemknout na klíči se okna zavřou nebo otevřou na dálku. Výpis výbavy: Motor: Combi TDI 1.6 CR / 77kW (95kW) Elegance Plus (vyšší už je jen LK) Palivo: Nafta Převodovka: DSG, 7 st. Tachometr: 163 000 km Barva: Bílá Karoserie: kombi, 5 dveří Do provozu: 12/2013 STK do: 2/2019 Stav: nehavarované, mírné oděrky od kamínků, interiér velmi zachovalý, Původ: Německo Druhý majitel Servisní knížka: ANO Odpočet DPH: MOŽNÝ CENA vč. DPH: 329000,- Kč Výbava: Imobilizér, kola z lehkých slitin, tónovaná skla, bi xenonové světlomety, přední mlhovky, ostřikovače světlometů, ABS – antiblokovací systém, posilovač řízení, el. Ovládání zrcátek, el. Ovládání oken, palubní počítač, Maxi Dot (počítač mezi budíky), automatická dvouzonová klimatizace, automatická převodovka 7st., ESP stabilizace, airbagy boční, airbag řidiče a vypínatelný airbag spolujezdce, klimatizovaná přihrádka, loketní stavitelná opěrka s přihrádkou, parkovací senzory s automatickým parkováním – jen stisknete a auto samo zaparkuje kamkoliv mu dáte povel, tempomat, nastavitelný multifunkční volant, dešťový senzor, zadní stěrač s ostřikovačem, senzor světel, natáčecí světlomety, ukazatel vnější teploty, zadní loketní opěrka, dělená zadní sedadla, originální autorádio 8“ s navigací, bluetooth pro připojení telefonu a s zvukovým systémem Canton s více reproduktory a subwooferem v kufru, 7° stupňová DSG převodovka s dvojitou spojkou, el. sklopná zrcátka, start stop systém, USB konektor, FRONT ASSIST – sledování okolí, při vyhodnocení nebezpečí auto samo zabrzdí. Kontakt: Patrik Polívka, 739 061 940, polivkapatrik@gmail.com
  2. To jsem se toho od tebe dozvěděl. Dal jsem auto do autorizovaného servisu a ozvou se mi co s autem je. Nechám to samozřejmě i opravit a pak půjdu s fakturou do esa.
  3. A jak mě jako nechají vycukat? Mas nějaké osobní zkušenosti? Byl bych rád kdyby ses se mnou o ně podělil abych případně věděl co mě čeká. Zkusím trvat na tom aby to nechali opravit v autorizovaného servisu, kam už jsem mimochodem objednaný.
  4. Auto mám 14 dní z auto Esa. Jezdím dálky i město tak 50/50. Už jsem najezdil pres 2000km. Sepsal jsem reklamaci u Esa a uznali ji, tak jsem sám zvědav jak to opraví. Je tam více chyb než jen ten dpf. Dle diagnostiky ještě klapka a tlak na railu. Ale to muže ovlivňovat všechno ten dpf. No uvidím jak to dopadne.
  5. Zdravím, V pondělí se mi rozsvitila kontrolka motoru, začala blikat kontrolka zhaveni a přestal fungovat start stop. Druhy den se mi rozsvitil filtr částic - palubní kniha. Dnes jsem byl v Porsche a tam mi řekli ze mám ten dpf zaneseny a ze mi ho v pondělí vyčistí. Není ale tenhle postup kontrolek divny?
  6. Zdravím, vyřešil jsi nějak tvoji závadu? Dnes se mi přihodilo něco podobného: Po startu se rozsvítí kontrolka motoru (oranžová), začne blikat kontrolka žhavení a počítač zahlasí chybu Start Stop a tato funkce je nyní nefunkční - stejnak jsem ji nepoužíval, tak ji alespoň nemusím vypínat. Štve mě ale ta diskotéka na palubovce. Auto jede úplně normálně. Octavia 3, 1.6 TDI 77kW převodovka DSG, rv 2013, najeto 152000 km Večer jedu na diagnostiku, tak uvidíme co nám chytrého napíše. Zaseknuta skrtici klapka. No nevim co stim dam to do porsche.
×
×
  • Vytvořit...