Jump to content

miruna1075

Uživatelé
  • Content Count

    37
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by miruna1075

  1. Zdravím pánové, tak zde je foto z diagnostiky. Bylo mi doporučeno abych si nechal udělat regeneraci přes diagnostiku prý to tomu filtru pomůže jinak je prý vše O.K tak co myslíte? Ještě se chci zeptat není potřeba po té vyvolané regeneraci vyměnit i motorový olej? Mám ho zrovna vyměněný😀
  2. Naftu beru Benzina a Shell klasik a přidávám VIF. Najeto mám 236 tisic
  3. Děkuji za informace. Mě zaráží proč to najednou ze 75% skočí na 100% a to třeba jen chvilku po tom co se rozjedu, když by se v 75 % spustila regenerace a neuvedlo se to na 100% tak bych to ještě pochopil ale proč to tak skočí? Dřív to nedělalo a navíc teď neujedu víc jak 280 km aby se ta regenerace nespustila dřív když jsem jel dál tak to bylo 400 až 600 km teď ne. Tak něco asi špatně bude ne? Nepomohla by třeba vynucená regenerace přes diagnostiku?
  4. Zdravím pánové, chci se zeptat dnes jsem pozoroval při jízdě že trochu zčervenal filtr jako by se chtěla spustit regenerace zvýšila se i teplota lehce přes 300 stupňů a cca po třech kilometrech ten filtr zase zezelenal? Nevíte co to znamená. Regenerace probíhá cca 250 km když jezdím kolem komína a cca 380 km když jedu dál, v autě je nahraný DG software motor je 2.0 CFHC. Dá se poznat z těch hodnot co jsem nafotil jestli je už filtr K.O nebo ještě něco vydrží. A teď jsem ještě vypozoroval že poslední tři regenerace dělají tuto věc přijedu někam zastavím auto na grafu mám zaplnění 75% rozjedu s
  5. Poradí mi někdo zda se dá nějak restartovat navigace Amundsen+, kterou mám v Octavii II r.v.2011 viz foto. Na YouTube jsem našel nějaké video kde se zmáčknou určitá tři tlačítka a přístroj se restartuje, bohužel to byl jiný model navigace u té mé to nefungovalo. Děkuji za rady
  6. Je divný že to začalo po tom co se odpojila baterie před tím navigace fungovala. Dal jsem nový prut od antény a nic, zkontroloval anténu ze zpodu pod střechou a tam to vypadá taky všechno ok
  7. Ahojte, najde se tu někdo kdo mi poradí jak zprovoznit navigací Amundsen+ Mám problém že navigace po odpojení baterie neukazuje aktuální polohu a ukazuje místo o 50 km jinde, dále to nenačte ani jeden satelit. Před odpojením baterie navigace fungovala. Děkuji za rady. Jinak auto mám Octavii II r.v.2011 a navigace je originál z výroby
  8. Tak se taky přidám do klubu prasklých pružin na Sachsu. Najeto 198 tisíc a pružina se odporoučela. Spojka by ještě vydržela v poho 50 tisíc ale kvůli té pružině ne. S převodovkou to bylo asi o fous a to jsem s ní najel tak 50 km od doby kdy jsem zjistil ty podivné zvuky. Přikládám foto.
  9. Ahoj Dane, potřeboval bych změnit podsvícení budíků, můžeš mi napsat SZ s kontaktem na tebe napr.e-mail nejde mi tobě SZ odeslat. Dík Petr
  10. Tak si to nech na tom Peugeotu vypnout když ti to vadí to přibrzdění není to nic složitého
×
×
  • Create New...