Přejít na obsah

miruna1075

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    37
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše od uživatele miruna1075

  1. Už to funguje chtělo to ještě jednou klepnout na to LOG ale na to vedle filtru ne na to nahoře 😀😀 díky moc za radu
  2. Ještě se mi zdá že to přestalo fungovat po stažení aktualizace ale nejsem si jist na 100%
  3. Ahoj chlapy potřebuji poradit, přestala mi z ničeho nic fungovat aplikace VAG dpf, načtou se mi první tři ikony bluetooth, adaptér a auto vše svítí zeleně a tím to končí, ta čtvrtá ikona kolečko zůstane šedé aniž by se točilo, žádné hodnoty to nenačte až když zmáčknu tlačítko REFRESH tak to načte ale jen asi aktuální hodnotu a tím to končí, kolečko se stále netočil. Poradíte co se mohlo stát, tři roky to funguje bez problému. Zkusil jsem odinstalovat aplikaci a znovu nahrát nic, zrušil jsem párování a udělal nové taky nic. Adaptér používám ELM327 aplikaci mám placenou. Přikládám foto Děkuji za pomoc
  4. UŽ NIKDO NEMÁ ŽÁDNÉ ZKUŠENOSTI ????
  5. Žena měla na Fabii letní pneu o šířce 185 R 15 a zimní o šířce 165 R 15 a měla v zimě spotřebu skoro o litr menší než v létě na těch širších. Ale asi v tom může hrát roli i výkon motoru a zda je to benzín nebo nafta. Chtěl bych vědět jestli někdo kdo má Octavii v naftě přešel z ALU kol R 16 205-55 na R 17 222-45 a jako měl pak spotřebu zda stejnou nebo o kolik se zvýšila.
  6. Chci se zeptat o kolik přibližně se zvedne spotřeba u Octavie 2.0 TDI 103 kW když vyměním ALU kola R 16 obutá 205 55 16 za ALU kola R 17 obutá 225 45 17 Když jsem tuhle změnu udělal u Laguny benzínu tak se spotřeba zvedla o 1,5 litru což je hodně. Děkuji za rady
  7. Zdravím, chci se zeptat zda se dá nějak zkalibrovat-nastavit ukazování digitální rychlosti na displeji. Jde mi o to že rychlost se mi ukazuje ale při jízdě mi to skáče po třech čtyřech kilometrech a né po jednom. Mám Octavii po faceliftu r.v.2011 naftu. Děkuji za rady.
  8. Tak já jsem taky pacient taky kontroluji skoro každou regeneraci 😀
  9. Regenerace mi trvá tak 10-12 minut
  10. Zdravím, chtěl bych se zeptat, nechal jsem si přehrát SW 9978 na SW 9813 kvůli častým regeneracím a proto že jsem nechtěl DG soft a teď pozoruji že nájezd km se zvýšil na cca 450 km z původních cca 250 km ale co jsem vypozoroval tak když pozoruji VAG DPF v mobilu tak po přehrání SW se regenerace spouští při zaplnění cca 65% když jedu třeba po dálnici a cca 85 % když jezdím po městě do 100 % to nedošlo nikdy je to normální? A ještě se mi zdá že předtím ta regenerace trvala déle než nyní.
  11. Myslím ale že běží obě ty sahary né jen jedna, ještě se na to podívám. A když by běžel jen jeden ventilátor tak je v háji celá sahara?
  12. Zdravím všechny, potřeboval bych poradit. Mám Octavii kombi r.v.2011 motor 2.0 TDI 103 kW commonrail najeto 240000 km a poslední týden jsem vypozoroval že se mi spouští z ničeho nic sahara a zvýší se otáčky motoru na cca 1000. Regenerace filtru DPF přitom neběží. Spouští se to ať je motor studený nebo teplý. Pak to třeba na chvilku přestane a spustí se to znovu. Teplota vody je na 90 stupních nevaří to. Nevíte co by to mohlo být. Když vypnu motor když ta sahara běží a znovu nastartuju tak je chvilku klid a zase se to spustí. Dnes se mi spustila i regenerace DPF kterou jsem dokončil a přesto se mi sahara i poté zase spustila. Děkuji za rady.
  13. Dík za info, máš s jejich službami nějakou zkušenost?
  14. Nikdo nenechával přehrát SW? Nikdo neporadí?
  15. Zdravím, můžete mi doporučit někoho kdo by mi přehrál v Octavii II r.v.2011 motor 2.0 TDI 103 kW soft který tam nahrál škoda servis kvůli aféře kolem emisí. Mám tam teď nahraný soft 9978 a chtěl bych tam mít ten co tam byl předtím. Tak když by jste o někom věděli kdo to dělá za nějaký rozumný peníze né za tři tisíce a více tak mi prosím napište. Jsem z Chebu ale do 200 km klidně přijedu.
  16. Ahoj tak nevím jak se ten tvůj kolega dostal na tak pěknou cenu 17 tisíc mám další dvě odpovědi ze servisu a v jednom je cena stejná 56 tisíc jako v tom prvním a třetí servis uvedl cenu 25 tisíc filtr + 3000 těsnění celkem tedy 28 tisíc to je o 11 tisíc pořád víc než ti říkal kolega. Tak nevím jak je to možné.
  17. Tak uvidím co mi řekne jiný servis. Za 56 tisíc si to přeci nikdo nekoupí
  18. Mě to taky zaskočilo, ještě zkusím jiný servis.
  19. Zdravím, chci se zeptat nevíte někdo kolik stojí nové DPF na škodu Octavii r.v.2012 2.0 TDI commonrail 103 kW ze Škoda servisu mě napsali že na můj vůz nejde objednat economi díl a filtr prý stojí 56 tisíc to se posrali né. Má někdo možnost podle vin zjistit zda je to opravdu možné těch 56 tisíc a není levnější řešení? Zde je VIN TMBHE61Z0C2071695 zde odpověď ze servisu Dobrý den, Děkuji za kontaktování našeho servisu. Bohužel k Vašemu vozu dle daného VIN nelze objednat ,,econom" díl. To znamá že X díl ( musí se vracet Váš díl ) Cena za díl je 56tisíc vč. DPH samotná práce je pak do 5000,- kde lze užíz jak na material tak na práci 10% slevu v rámci šekové knížky. Pokud se rozhodnete realizovat opravu prosím o kontaktování a domluvení termínu na opravu. S přátelským pozdravem...
  20. Tak na tu regeneraci prdím díky všem za pomoc
  21. Koukal jsem na YouTube tam dělal regeneraci přes diagnostiku na Golfu V a hodnoty se mu po té regeneraci změnili k lepšímu a filtr ucpaný neměl tak nevim. Ale když bych jí nechal udělat tak se nic nestane ne, krom 300 Kč co zaplatím 😀 A ten filtr je tedy O.K podle těch hodnot?
×
×
  • Vytvořit...