Přejít na obsah

bartfox

Uživatelé
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky od uživatele bartfox

  1. Zdarec kluci - doporučí mě někdo ledkové žárovky do zpátečky, které svítí líp a víc než vlákna? Couvání v noci se zatmaveným oknem není to pravé ořechové a zároveň náhradu za dvouvlákno (tuším že BA15s)??  (Octavia1 combi, 2001)

    Budu řešit denní svícení ale včetně svícení zadních lamp.

    Díky, B

  2. Ahoj, mám dotaz...

    Stávající klíč s DO k Octavii 1.9TDi (2001) přestal fungovat a tak sem koupil na Ali náhradní dvoutlačítkový, vystřelovací, který má nahradit tento nefunkční. 

    Na starém klíči je frekvence 434MHz, kód 5FA 008548. Podle těchto údajů sem koupil ten vystřelovací. 

    Po vyfrézování planžety a přehození tyčinky imobilizéru z vajíčka start motoru funguje. 

    Bohužel se ale nepodařilo přez diagnostiku a ani manuálním kódovacím postupem přiřadit klíč k jednotce, aby fungovalo dálkové odemykání. V diagnostice v PC ani ŘJ jakoby nevidí mačkání tlačítek nového DO.

     

    Může někdo poradit, jakým způsobem zjistit, jestli nový klíč funguje na dané frekvenci (nebo snad na jiné?) nebo zaručený postup jak klíč nakodovat?

    Nebo bych uvítal případně odkaz na odzkoušený a zaručeně funkční dvoutlačítkový klíč...

     

    Díky  moc

    B

  3. Ahááá - no já právě nevěděl, jestli tam ta pružina byla nebo nee - co sem našel na netu obrázky, tak byly s pružinou :blink:

     

    Takže nějakým způsobem musím demontovat ten plíšek, napružit ho a zase vrátit? Na to že tam neni žádné místo je toho moc :wallbash:

     

    B

     

    post-9240-0-55318600-1373486571_thumb.jpg

    jak na to čumím, tak to ani nemám omačkané - pružina tam teda neni ani nebyla

  4. Zdarec - nedalo mě to a mrkl sem přez plovák do nádrže, jestli tam neni něco na dně. Bohužel sem si nepoznačil jeho polohu a nazpátek sem ho dal "bajvočko" - šipka na něm ukazuje někam, kde žádná šipka nebo jiný záchytný bod neni.

    Mám ho natočený dobře?

     

    Díky

     

    M

    post-9240-0-24441700-1371155735_thumb.jpg

  5. Zdarec - jenom se zeptám - to tlačítko loketní opěrky (s pružinkou) se jenom nacvakne do té vrchní části? Už žádný mezikus není potřeba? Díky

     

    B

  6. Zdarec - mám dotaz k vytlumení předních dveří v Octavii a MDF podložce - u některých obrázků je podložka jenom našroubovaná na dveřích a někdo ji má ještě oblepenou tlumením - tzn. není mezi podložkou a nalepeným tlumením žádná mezera...

     

    Co je lepší? Myslím, že by repro mělo "dýchat" - pak je přednes lepší, ne? Na výtlum mám použitý Vibraflex SXP 25 a repro Kicx GFQ 6.2

     

    Díky

     

    B

     

    post-9240-0-80160700-1318697176_thumb.jpg

     

    Omlouvám se za použití názorných obrázků z tlumení jednoho zdejšího člena

×
×
  • Vytvořit...