Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

• o měsíc později...
  • o 3 měsíce později...

Tak jsem lehce zklaman, ikdyz jsem to ocekaval ... Doufal jsem, ze se produkty z konceptu RS+ facelift dostanou do prodeje, ale dle skodovky se jednalo o ziskani zpetne vazby a asi to nemelo ohlas nebo co ... (Coz si nemyslim)

Vim, ze Benet vyrabi tyto doplnky pod svym designem, ale libi se mi vice ty z konceptu ... :D

Odkaz ke komentáři

Asi jo, jenom jeste nevim kdy a premyslim jestli nechat RS koncovky nebo dat nejake jine. Zatim jsem ale zadne pekne nenasel. Pak jsem doufal, ze Skodovka zacne prodavat doplnky z RS+ a dal bych tam ten difuzor. No nakonec pokud ho budu chtit, tak budu muset vzit od Benetu (je trosku jiny)

Odkaz ke komentáři
  • o 3 týdny později...

Kdyz jsem prochazel vlakno od Doliho, tak me zaujala uprava od Michala F. u kol Neptune. Zkusil jsem taky tri verze co me napadly a myslim, ze by to v realu mohlo vypadat dobre. Jen nevim jestli by se k me zlute hodil vnitrek kol matny a nebo leskly.

post-133-1295952452_thumb.jpg post-133-1295952459_thumb.jpg post-133-1295952464_thumb.jpg

PS: Delal jsem to na touchpadu, tak to neni uplne dokonale :huh:

Odkaz ke komentáři

A mne sa to nepáči vôbec - vyzerá to ako nejaké lacné noname čierne disky, ktoré sú teraz strašne moderné a vhodné pre tých, čo na svoje auto kašlú a majú disky furt zasvinené. Vďaka tej čiernej vyzerajú furt ako špinavé... Ak by to auto bolo moje, nechám pôvodné strieborné - toľko môj názor, keby naň niekto bol zvedavý :)

Odkaz ke komentáři

Diky za nazor, ale ja bych to nevidel jako moderni lacine noname disky. Spis bych to nazval jako soucasny trend - spousta vyrobcu automobilu dela v dnesni dobe dvoubarevne disky a mi se to libi. Sama skodovka to dava na Superby, Fabii RS a mam pocit, ze i na Yetiho. Je to neco jineho nez co bylo doted - jednobarevne disky. Ja mam na zimu tyto Neptune, stribrne a na leto mam temer cele cerne s lestenyma plochama - je sice fakt, ze na te cerne se spina trochu ztrati, ale oboje disky udrzuju ciste, takze muj zamer je pouze designovy se snahou odlisit se od davu a mozna budou pusobit i opticky vetsi.

Odkaz ke komentáři
  • o měsíc později...

Dnesni odpoledne jsem stravil nad realizaci jednoho napadu MartinaRS. Vzhledem k tomu, ze jsem dodelaval zadni vyhrevy se mi jeho myslenka libila jeste vic. Ta myslenka byla dat zadni panel s hodinama ze SuperBa do OII. Kdyz jsem se na to dival, tak me napadly dve moznosti - bud misto ofuku (ty jsem chtel zachovat) nebo misto popelniku (ktery je stejne na nic). Takze padla volba na popelnik. Nejprve jsem nakoupil dily ze Supa a pak uz to mohlo zacit. Jelikoz ma SuperB jiny rozmer ramecku, tak byla jedina moznost do popelniku vyrezat otvor, do ktereho se pak strci panel ze Supa i s chromovanym rameckem. Prvni pokus na klasickem laseru nevysel, protoze paprsek ani neprosel zkrz. Delat tuto dulezitou cast rucne jsem si netroufl. Nastesti se tento otvor povedlo vyrezat na vodnim laseru. Potom bylo treba odbrousit ramecek ze SuperBa aby bylo mozne na nej nalepit nove vyrobeny ramecek z popelniku. Potom uz bylo jen treba udelat drzacky do zadni konzole v OII aby bylo mozne tento cely ramecek vyndat a dostat se ke sroubkum aby se dala tato konzole odsroubovat.

A tady uz jsou nejake fotky:

post-133-1298760027_thumb.jpg post-133-1298760032_thumb.jpg post-133-1298760036_thumb.jpg post-133-1298760041_thumb.jpg post-133-1298760045_thumb.jpg post-133-1298760049_thumb.jpg post-133-1298760053_thumb.jpg post-133-1298760058_thumb.jpg post-133-1298760063_thumb.jpg post-133-1298760068_thumb.jpg post-133-1298760073_thumb.jpg post-133-1298760076_thumb.jpg

Edit: Uprava rozliseni fotek

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...