kully Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Tak i ja se pridam s prezentaci meho budouciho auticka na novem foru. Nekteri uz tyto informace asi znate ... 5. června jsem ji byl objednat, termín výroby mi bude teprve oznámen. Jenže kvůli celozávodní dvoutýdenní dovolené v Červenci ve ŠA bude asi někdy na přelomu Července/Srpna Motorizace byla jasná - benzín 2.0 TSI. S barvou to bylo na začátku dilema. Původně jsem chtěl MODROU RACE a žádnou jinou, jenže co tak jezdím po ČR, tak jezdí nejvíc RS právě v této barvě. RSo na černé a stříbrné (alespon předfaceliftové) nevynikne. Červenou jsem nechtěl a o šedé jsem taky neuvažoval, takže už zbývaly pouze bílá a žlutá. Obě jsou pěkné, jenže bílá se dává i na normální octávky a žlutá pouze na RS. Bílá je sice v dnešní době hodně moderní, ale bude ji mít každý a ještě k tomu to není ani žádná perleť. Takže padla volba na žlutou. A když jsem ji viděl ve skutečnosti, nešlo zvolit jinak. Ještě něco málo k výbavě: Zadní stěrač AERO Interiér "RS kůže" (RS SUPREME) Kola z lehké slitiny Neptune 7,5x18“ – 4 ks Signalizace při parkování vpředu a vzadu Dvojitá sluneční clona Sklopná vnější zpětná zrcátka s aut. stmíváním a osvětlením nástupního prostoru Prodloužená záruka na 4 roky, 120 000 km Navigační systém AMUNDSEN SOUND SYSTÉM (12 reproduktorů, digitální equalizér) MDI (Media Device Interface) AMUNDSENA jsem vůbec nechtěl, ale kvůli SOUNDSYSTÉMU jsem si ho tam musel dát ( a nebo BOLERO, které je levnější o 800 Kč ). Stejně mám v plánu ho vyměnit za COLUMBUSe, tak mám alespoň přípravu (GPS anténa, atd ...) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 A tady nejake fotecky pro predstavu: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Ta nová koženka co se dává do RS tapeců je super,navíc ta stříbrná lišta která vypadá jako leštěnej hliník B) Vždycky závidim budoucímu majiteli když to v práci montuju :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Hezké, viděl jsem černou na živo na Jarově, a malem jsem se šel přebalit z toho předního narazníku je super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Puvodne jsem si chtel nechat ty normalni Alacantrove sedacky a koupit si sedacky z Limitovane Edice co sly do UK, ale pry se ty sedacky z LE nedaji sehnat, tak jsem vzal alespon ty celokozene B) Uz se ji nemuzu dockat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Luks Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Na kolik tě výjde,jestli to není tajný? B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Miles, v te cerne neni tak pekna jako ve zlute B) Cernou jsem videl a zkoumal kdyz jeste jezdily maskovane (ridic zastavil a zakouril si, tak jsem ji detailne prohlizel), ale ta zluta je best. Na autosalonu jsem od ni nemohl odejit. Zatim jsem real videl jen modrou, cernou a zlutou. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 719 000 KC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 samo každýmu se líbí jiná, já žlutou nemůžu od dob co naši měli žlutou 120S úžovka :-((( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Je jasne, ze se vsem libit nebude, ale od dob S120 se neco malo zmenilo a podle toho bych to neposuzoval B) Ja osobne jsem taky nechtel zlutou ... Dokud jsem ji nevidel na vlastni oci 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rosťa19 Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Jo Kully, už se těším na to tvoje dělo. To bude pecka to RSo. B) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Budou ti na ni lítat včely jako na slunečnici, ne fakt faceRS se mi moc libí, jen si myslím, že mohli vymyslet jiný zadní křídlo, at se odlišuje od starý ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Je docela skoda, ze s faceliftem se nic noveho vzadu nestalo (krome zmizele odrazky ze svetel) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Kully: musiš být asi na to auto dost natěšený.Je to krásný pocit...miluju fetiš toho vnitřku i když konkrétně nevím jak dlouho ta nová Octávia voní...měsic,dva,tři? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Taky mam tu vuni moc rad. Myslim, ze kdyz se s autem jezdi, tak se do mesice "vyvoni". Kdyby auto stalo nekde ve skladu, tak to asi vydrzi i tri mesice 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Ono jak u kterého auta člověče.Myslim že mi to řikal Miles že u Peugeota to voní celý rok novotou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Hyundai i10, ale je garážovanej a najeto 3800km:-)) maminčina beruška 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Tak prave Peugeot vyvonel cca za mesic - dva, ale taky minimalne mesic stal vystaveny u prodejce. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Miles Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Ale, že by nám facelift nějak závratně voněl se řící nedá, ale spíš ten pocit, že přijdeš do salonu a vidíš tam octu přesně tu samou co máš objednanou jen má navíc zadní stěrač a PDC a ty jsi naštvanej, že to nemáš a prodejce řekne to je vaše, super pocit, jo a pro auto jet vlakem z Prahy do MB osobáčkem:-)))) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Alexas Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Kully, budeš to mít parádní, už se moc těším na fotky. ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Diky kluci. Nemuzu se dockat az ji budu mit a pak si spolu uzijem ;) Postupne jeste prijde trosku vymazlit, ale to az casem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 22, 2009 Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 ...takže Bolerko nakonec na prodej nebude, co ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Bolero ne, ale Amundsen asi jo. Teda pokud me nejak neoslni, ale stejne asi pujde ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 22, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 22, 2009 Moc jsem Yetiho nesledoval, protoze me tento model nezaujal a nekteri asi nasledujici info znate. Dnes jsem vsak ze zvedavosti nakoukl do konfiguratoru, abych zjistil co je za priplatek a koukam: Bi-xenony (nepujde cocka do OII svetel ?) Panoramaticka strecha Parkovaci asisten se siganlizaci vpredu a vzadu (sam parkuje) 3-ramenny multifunkcni volant s manualni prevodovkou ( u OII jde pouze v kombinaci s automatem :) ) Proc tyhle veci taky nejsou v OII dostupne ;) ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
drastys Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 to by bylo zajimave kdyby byly dostupne i pro OII ...skoda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Nejvic me mrzi ty bi-xenony. Asi prijdou az s O III 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 No ty Bi-xena naserou. Každopádně 30.6 fičím na produktové školení Yettiho...tak jsem sám zvědavý co vlastně budu prodávat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kully Odesláno Červen 23, 2009 Autor Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Bi-xena jsem chtel moc. Kdybych si koupil predface, tak jsem chtel predelat cocku. Uvidime, treba se casem objevi neco zajimaveho. Dneska mi konecne potvrdili muj vyrobni tyden. Ma jit do vyroby v 32. tydnu (3.9. - 9.9.). Za jak dlouho lze ocekavat, ze dorazi k prodejci ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 Obvykle do týdne od vyrobení 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Červen 23, 2009 Sdílet Odesláno Červen 23, 2009 (upraveno) to je des to je fakt vic jak 3 mesice, chapu ze musi mit neco na salonech, ale to je fakt masaz, na druhou stranu aspon bude hafo levnejsich predvadecek Upraveno Červen 23, 2009 uživatelem Ol@f 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.