Přejít na obsah

Kullyho Rychlá Střela

Doporučené příspěvky

No to je presne ono. Takhle to taky chci. Bud to prelepim folii a nebo nastrikam.

Ale z blizka se mi nelibi ten prechod - ze je poznat, ze je svetlo prelepene.

Ja jsem uvazoval, ze bych nechal prelepit to svetlo a k tomu cely blatnik aby to bylo vkuse bez mezery.

Jenze nevim jakou bude mit folie barevnou stalost a aby pak kdyz bych ji odlepil nebyl blatnik moc

leskly a zbytek auta vybledly.

Odkaz ke komentáři
Tak jsem se dival na firmu trieste a maji pobocku i v Ostrave. Jenom mam obavy z toho jestli budou mit zlutou folii ve stejnem odstinu jako budu mit auto.

Pisou, ze klasické barvy mají v 21 barevných odstínech. A ja myslel, ze pujde vyrobit uplne cokoli

no pobočka ? spiš jedna garaž kam jezdi po domluve.Chtel sem si unich nechat polepit sloupky na černo cena 1500-1800kč mame stajni odstin žlute na autech?

Odkaz ke komentáři

A co ty chces lepit ? Uvazoval jsem, ze pokud neni folie ve stejnem odstinu, tak si nechat potisknout bilou folii na zluto (tu folii na kterou se tiskne reklama). Jen nevim jestli by trefili odstin hned napoprve. A pry ty potisknute folie nejsou tak kvalitni ... Ale neco to snad vydrzet musi.

Jednou jsem videl O2 (octavii 2) od O2 (Telefonica O2) jak mela tu reklamu na kapote a blatnikach uplne vybledlou.

Odkaz ke komentáři

Cjoctavian: Mi se to prave libi mnohem vic (alespon na pocitaci), takze to urcite alespon vyzkousim a podivam se jak to vypada ve skutecnosti.

Vypada to pak skoro, jak rikal wrccko, jako SII. Jenom nevim jestli to bude policajtum vadit nebo ne ...

Kdyby se dalo poresit misto parkovacek sviceni LEDkama, tak by to snad slo, ne ?

Odkaz ke komentáři

Parkovačky jsou od toho, aby se jimi svítilo, když parkuješ na nějakém blbém místě a chceš, aby auto bylo vidět (od toho to jsou parkovačky a ne denní svícení). Takže pokud je budeš mít přelepené, určitě to policajtům vadit může, ledkama na denní svícení to nemůžeš nahradit - ledaže by ti svítili, i když zapneš parkovačky, a měly na to homologaci.

Odkaz ke komentáři

Jj, vim, ze se pouzivaji na osvetleni zaparkovaneho auta. Jen mi jde o to jestli to bude vadit policajtum nebo ne.

Teoreticky by ani svitit nemusely pri zapnutych hlavnich svetlech. U nas by se to mozna dalo nejak domluvit (pri prohlidce),

popr. bych musel zaplatit pokutu, ale nevim jak v zahranici. Abych pak nebyl bez auta...

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...