Přejít na obsah

Bazyho eRSko

Doporučené příspěvky

dobrý nápad princes!!! mužeme jet spolu mam ješte jednoho kamoše ktery chce tak chip tak by jsme byli tři uvidíme samozřejme zaleži na financich!!!

ted toho mam docela hodne brzdy našetřit na "Worthersee 2012" tak uvidíme :palec:

Jasne taky mam jednoho nebo 2 jeste tak bychom jeli treba 4 nebo 5 aut a mohli bychom se domluvit na cene neni problem jak neco tak se pak ozvy az budes chtit realizovat a nebo i ja ju? Ja bych chtel tak duben predbezne no at vis tak se pak rozmysli a dej vedet ju? :palec:

Bude to pecka si myslim neboj se nic :palec:

Odkaz ke komentáři

Jasne taky mam jednoho nebo 2 jeste tak bychom jeli treba 4 nebo 5 aut a mohli bychom se domluvit na cene neni problem jak neco tak se pak ozvy az budes chtit realizovat a nebo i ja ju? Ja bych chtel tak duben predbezne no at vis tak se pak rozmysli a dej vedet ju? :palec:

Bude to pecka si myslim neboj se nic :palec:

okey :) nekdy o vikendu se mužeme domluvit a společně tam zajed!! podle chuti a času!! :) :palec:

Odkaz ke komentáři

Tome jak jsi spokojenen s motorem celkově? chci na sraz oc už dorazit OII :rolleyes: a pořád nevim, jestli 1.9 nebo 2.0 (rs)

caues,

no jak se to vezme v celku spokojený jsem ale čeká mě pořadna kontrola... jinak se mi pokazilo sání vzduchu cca 11000,- čerpadlo od klimy cca 9000,-

no jinak šlape pekně ja jsem pacient mi se pořad něco nezda. spotřeba cca 7-8l v lete a v zime cca 8-10l ale myslim že ty motory žadná slava. v letě se chci motoru nechat podívat na zoubek možna bude i chip.... takže tak :))

:palec:

Odkaz ke komentáři

Juraji: Ok tak ty spz ti tedy zařídim necham prvni vypracovat navrh a pošlu ti ho..chceš 2ks?

Tak to je super ty jo nas bude...!!! to nám to Fun dá za hubičku :)) uvidíme tak teoreticky mi tady napište kolik nás bude a co by kdo chtěl ja si to pisnu a uvidíme co na to FUN ja bych se sním mohl domluvit atd...

CHIP FUN: Bazy,Princes + ???, Juraj

Odkaz ke komentáři

Juraji: Ok tak ty spz ti tedy zařídim necham prvni vypracovat navrh a pošlu ti ho..chceš 2ks?

Tak to je super ty jo nas bude...!!! to nám to Fun dá za hubičku :)) uvidíme tak teoreticky mi tady napište kolik nás bude a co by kdo chtěl ja si to pisnu a uvidíme co na to FUN ja bych se sním mohl domluvit atd...

CHIP FUN: Bazy,Princes + ???, Juraj

Zatim pocitej se mnou zeptam se jeste kamose mozna by jel taky tak ti napisu ju?

Jinac Bazy,myslim si ze cena je 7500 i s brzdou komplet na muj motor myslim si ze za 5500,- by nam to urcite dal ale muzem jeste domluvit cenu pokud teda chces zeptej se ho a pka tu napis :palec:

Odkaz ke komentáři

ja si taky myslím že je to v pohodě... prostě standartní množstevní sleva.. to je jedno, myslím že FUN bude rad když bude mít další zakázky!! uvidíme no cash no stres :D :palec:

Presne tak Bazy NO STRES!!! :palec: Na jaro vyrazime :palec: Snad me pak svezes to bude narez to aby sis kupil vetsi kola bo ti to bude furt hrabat :D

Odkaz ke komentáři

Kazdy chce stale slevy a jak to ma potom chudak zdokonalovat :blink:

Deko-na jednu stranu máš pravdu

Kuci nebudem kutit slevy, proste az to bude aktuelni tak FUNovi pisnu že jsme 4 co by jsme chteli chip.... a pokud bude chtit dat slevu tak da... sam od sebe!!! :palec:

Princes- to viš že tě svezu jenom se modlim at něco neodejde... nekomu třeba odešlo turbo

nebo vstřiky no uvidíme :wub:

Upraveno uživatelem Bazy
Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...