Přejít na obsah

Bazyho eRSko

Doporučené příspěvky

DIKY Vašku, vypadají dobře ale ja bych takovy průměr kotouču dát nemohl ma 18" ja mužu max 330mm ne? JJ už to vidím pro mě by byla varianta čII za 8990,- nooo

Juraji dobrá otázka s tím brzdovým válcem utáhne to nebo se musí koupit nový silnější???

A Vašku ty brzdiče mi budou pasovat nebo se musí udělat další upravy??

Díky moc

Upraveno uživatelem Bazy
Odkaz ke komentáři

Brzdový válec s posilovačem chce sehnat aspon z RSa. Vetší má jen TTS/RS3 co pasuje. Pro kotouč cupra/S3/sII 345x30 se musí jen trochu upilovat díry v brzdiči, aby víc zalezl ke středu a nedělala se v destičce drážka. Nebo kotouče z merglu 350x32, kde stačí jen udělat 1mm středící kroužek, protože merc má větší středovku. Jinak pohoda. Jo abych nezapomněl je nutné mít šroubované těhlice z RSa nebo tam kde jsou 288mm bzrdy (2.0TDI). Jinak se nic upravovat nemusí. OII má roztěč na těhlici 145mm stejně jako ten Cayenne/Q7. Pozor na to, že 6ti písty jsou ve dvou velikostech 17ZR/L a 18ZR/L, pro tento set-up to musí být ty větší a to 18ZR/L.

Odkaz ke komentáři

no to co tu hodil Vasek vypada dobře!! už jsem majiteli psal zpravu.

varianta zleva:

Šestipístové brzdiče s radiálním uchycením z GT2 480PS, víc se kromě keramiky na Porsche nedělá.

Dodávají do nich desky všichni přední výrobci brzdových destiček, včetně závodních směsí (Pagid RS, Carbone Lorainne... ).

Pro kotouč 350mm+.

Cena 800 Euro.

varianta zprava:

šestipísty Porsche Cayenne Turbo, také rozteč 145mm, červená barva, cena 8990,-.

Také možno včetně destiček Ferodo Racing DS2500- komplet 12990,-.

tato varianta by se musela mechat přestříkat asi?

post-6667-0-33431700-1322743099_thumb.jpg

post-6667-0-99576700-1322743637_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Bazy
Odkaz ke komentáři

Deko:) to víš že tolik koní mit nikdy nebudu ale rad si plním sny :palec::wallbash:

jinak asi myslíš vzduch pro štelování podvozku že? to jsem chtel ale jizdní vlastnosti nicmoc prý!!

viš že podvozek mám ted nový a jsem spokojený. Je to muj koniček moje laska.... :) a ty brzdy jsou užasné.

Ja si myslím že by mi 330mm stačily ale když je ted v nabítce tohle uvidíme.. prostě mam další duvod a cil se na neco tesit ikdyz tech veci je v seznamu jeste dost.. počínaje new brakes a chip

:pivo:

Odkaz ke komentáři

a aky je tam brzdny ucinok ?? oproti klasike ?? je to o moc poznat alebo je to len pre vyzual ano fizyka nepusti vacsia trecia plocha atd. ale ci to ma vyznam na octavku myslim lebo vyvalit pomaly 2000€ za prerabku brzd ktore budu len pre okrasu sa mi zda dost aj ked sa mi to fest paci a mat tak € na zvys v momente to tam davam :D :palec: myslim teda neake realne skusenosti co sa tyka merania ja mam nove seriovky a brzdny ucinok na valcoch 2.8 a 2.7 predok ake hodnoty by mali tieto vacsie brzdy pozeral uz niekto na to. sorry ze sa tu tak hlupo pytam mozno niekomu je to hned jasne ale ja som v tomto amater a dost ma to zaujima :palec:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
    • OTÁZKA, KTEROU ZDE ZODPOVÍ ODBORNÍK: VÝROBCE KABELU.   myslím, že určitě v některých případech něco poškodit lze a to nevratně. Například když nastavíte nevratný omezovač rychlosti v motorové jednotce. Ale i jinde, například v některých 09 je kódování (slavný Bajt 18), který je jen maska. Vy tedy vidíte stále 00, ale on 00 není a nesmí být. Takže vrácením 00 se nic nenapraví.
    • Mě to přijde jako nedostatek proudu. Tj : odešla baterie, špatně připojené / znečištěné / zoxidované svorky na baterii . Vyhřátý silový kabel na kostru. 
    • Ahoj, mám taky origo diagnostický kabel Ross-Tech se sadou VCDS MAX. Jsem tvůrce návodů do VIS autodiagnostické postupy. Kdo má zájem o kódování světel, podsvícení budíků, ručiček, podsvícení displeje v palubní desce, či podsvícení infoteimentu... Umím! Vše je zesilováno či zeslabováno: 1) Fototranzistorem (který lze také nastavit a to nevídaně!) , (nebo ho odstavit z činnosti) 2) Car - nastaveni - světla - podsvícení palubní desky   mrkněte na částečné ukázky možností co a jak s čím... videa zde: Kódování světel a podsvícení VCDS Víťa    Rád Vám provedu nastavení dle vašich přání!!! *Samozřejmostí je Prvotní záloha Vašeho vozu, např pro STK. *Znovu přehrání Vašeho oblíbeného nastavení vozu po STK! *Všechna Data Vám pošlu i emailem, jak scan chyb, před jejich vymyzáním, tak i kompletní zálohy vozu! Můžete si je tedy přehrát i jinde, kde budou vlastnit HEX-V2 kabel... NosekVitezslav@seznam.cz Kod pro jakou jednotku_? Potřebuju číslo jednotky: 09? a Objednací číslo. Nejlépe autoscan vozu, je to možné??? Podle ostatních jednotek lze přesněji sestavit kódování! VCDS Víťa NosekVitezslav@seznam.cz
  • Vytvořit...