libor.kratas Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 tady je ta vítezna O2 RS no musim mu to pochvalit a pogratulovat znova k prvnímu místu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 a by si si nevedel dat rady daj vediet urobim si vylet do Ostravy a nieco vymyslime :D ale myslim ze s tym problem nebudes mat :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2011 pŘikladam fotecky ze skvĚleho srazu OC 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Zaslouzena vyhra :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 tak to bolo jasne hned na zaciatku nie ?? :) uz ked ma obehol v Hradci som vedel ze bude 1 :D ale urcite pomohol aj moj hlas :) takze pozvanie na pivko si vychutnam :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2011 (upraveno) tak to bolo jasne hned na zaciatku nie ?? ;) uz ked ma obehol v Hradci som vedel ze bude 1 :D ale urcite pomohol aj moj hlas ;) takze pozvanie na pivko si vychutnam :P :) tak to je jasne!! musime to jeste zapit na srazu jsem z toho byl v soku že jsem sel spat ve 24.00 :D doslo mi to až doma :) ja jsem tě předjížděl? :) jo už vim už si vzpomínam :) Upraveno Září 4, 2011 uživatelem Bazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 ano predbiehal si ma v hradci ked som bol v prdeli zo vsetkych tych krizovatiek a ked som ta videl v spatnom tak si hovorim no za nim idem toto nieje nahoda :) a tak aj bolo dobre nacasovane :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Kola sedí, ale toho Miloteku už mi přijde moc. Zakytovaná maska se mi nelíbí, časem to začne stejně praskat a budeš to muset začít řešit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Casem :) ale budu ticho :D :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2011 Kola sedí, ale toho Miloteku už mi přijde moc. Zakytovaná maska se mi nelíbí, časem to začne stejně praskat a budeš to muset začít řešit. dik za nazor, zakytovaná není to by prasklo hned je tam pryskyříce s vlakny!!! už ted jde trochu videt jak to pracuje!!! přes zimu se maska bude vyrabět z plechu a pak se teprve bude kytovat ale jsou další varianty takže uvidím kterou zvolím jinak každý máme svuj style! zatím se mi to líbí takže uvidíme do budoucna dík :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 4, 2011 diky se hodí do sbírky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gefro Odesláno Září 4, 2011 Sdílet Odesláno Září 4, 2011 gratulacia...krásne autíčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 gratulka pane,cenu si zasloužíš :lool: užijte si Irsko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 S tim podvozkem je to hnedka jiny! Jeste jednou gratulace k zaslouzenymu poharku!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sejvi Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Taky gratuluji... opravdu PEKNE auto... :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Diky moc všem, jsem rad že se líbilo... Marty: za podvozek jsem stastny dokonce to neni moc tvrdé zatím jsem snim sice moc nenajezdil ale zda se mi že je to good Sejvi: diky a zaroven drži palce at vše dobře dopadne!!! Když už se to melo stat, tak hlavně že to dobře dopadlo pro rodinku a je vše ok. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Myslim,ze budes spokojenej..Na HR by nemelo byt nic spatne... Jsem zvedavej,co budes rikat..Kolega ho ma na A4 Cabrio a prej je to tvrdy,ale vis jak... Az neco najedes,rad si poslechnu reference.. :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Ono není H&R jako H&R. To co má bazy je řada streetstyle, tlumiče klasické konstrukce twin-tube od výrobce KONI. Já mám monotube kde je otočená pístnice a tlumiče vyrábí pro H&R Bilstein. H&R si nevyrábí tlumiče. Ve fabrice dělají jen péra, stabíky a podložky. Řada street je pro bežné použití pro toho kdo chce mít snížené auto a zachovat si komfort. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2011 tak jak říkaš Vasku ale pro me bylo monotube zbytečne nejezdim zadne zavody na okruzich atd. monotube je lepší v tom že nedochazi k takovemu zahřivani .. a toho dosahnes na nejakem okruhu to jsem se dočetl a vše jsem probiral s kamarady i s prodejci HR podvozku a vybrali jsme tuto variantu, testoval jsem v zatačkach super comfort v pohode ale tvrdší to je!!! mohl jsem připlatit 5000 kč ale zvolil takovy podvozek!!! jsem štastny a spokojený to je duležité 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 (upraveno) Kdybych neměl ten svůj za peníze jaký byl tak bych šel do streetu taky. Tohle musí být paráda, ale nechci znát cenu :)) http://www.kw-suspensions.eu/int/kw_news_e...mp;EntryId=4249 Upraveno Září 5, 2011 uživatelem Vasekk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 (upraveno) To musi byt mazec no...jak uz sam nazev napovida.. :) Ten Golf na ty velky fotce dobre lezi! :) Upraveno Září 5, 2011 uživatelem Martyp 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2011 JJ VYPADA TO DRSNĚ!!! JE TAM I ŠTELOVANI TUSTI DOBRÉ!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 no tak to vypada slusne ty Bazy na kolko ta vysiel ten HR podvozok ?? je to stelovak ?? alebo nie ?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2011 ŠTELOVAK TO JE!!! A VYSLO TO CCA NA 23 000,- V TE CENE JE I ULOŽENÍ A LOŽISKO KDYBY KDOKOLI CHTEL PODVOZEK TAK NENI PROBLEM ZAJISTIT MAM UŽ S PRODEJCEM DOMLUVENÉ ŽE KDYŽ TO BUDU BRAT PŘES NEJ TAK BUDE DAVAT SLEVY!! :) :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 u tohohle auta je to všechno fakt pěkně sladěný a ta barva :) Já to na nějakej pohárek tipoval, kor když sem tu viděl jak to ještě před srazem dolaďuješ, gratuluju :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 OK Bazy pockam na tie pruziny co mi maju prist uvidim ako to ukaze a ak nebudem spokojny urcite ti dam vediet :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 5, 2011 Sdílet Odesláno Září 5, 2011 Gratulace k pohárku! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Září 5, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 5, 2011 OK NENÍ PROBLÉM!!!! šuldo: diky moc jsem rad že se libi, a za poharek jsem moc rad a děkuji všem!!! Gratulace k pohárku! :) díky Vojto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vittorio Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 na jardovych fotkach barva vynika, ale v realu vas prasti do oci jak je paradni :D fakt mazec barva 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.