princes Odesláno Leden 20, 2012 Sdílet Odesláno Leden 20, 2012 Deko-na jednu stranu máš pravdu Kuci nebudem kutit slevy, proste az to bude aktuelni tak FUNovi pisnu že jsme 4 co by jsme chteli chip.... a pokud bude chtit dat slevu tak da... sam od sebe!!! Princes- to viš že tě svezu jenom se modlim at něco neodejde... nekomu třeba odešlo turbo nebo vstřiky no uvidíme Taky mam strach at neco neodejde ale myslim ze TDI fun je profik a udela nam to tak v norme aby to bylo ok jasen ze kdyz budes od 2 nahoru davat plny tak to pujde srat ja to budu vyuzivat jen normalne do kopce nebo pri zatezti nebo kdyz podranim na z 5 na 4 nebo tak nebudu jezdit jak magor s tim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 U mna je jedina obava ze bude smykat spojka lebo na 5-ke mi sem tam smykne pri 150km/h rozvody mam new tak totho sa nebojim jedine ta spojka ale to si myslim by nemal byt problem co sa tyka chipu :) tak dufam ze sa dame dokopy celkom sa uz tesim a penizky su uz na kopke :D. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 U mna je jedina obava ze bude smykat spojka lebo na 5-ke mi sem tam smykne pri 150km/h rozvody mam new tak totho sa nebojim jedine ta spojka ale to si myslim by nemal byt problem co sa tyka chipu :) tak dufam ze sa dame dokopy celkom sa uz tesim a penizky su uz na kopke :D. uvidis no,myslim si ale pokud ti uz ted prokluzuje spojka nevim kolik mas najeto tak asi odejde mnohem driv nez kdybys ten chip nemel,muj nazor 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 21, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 dnes jsem nahodil nové LED parkovačky... co vy na to?? myslím že jsou lepší jak ty řlutéé... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 21, 2012 Sdílet Odesláno Leden 21, 2012 to princes: mam akurat 200tis. prec spojka aj zotrvak je zrela na vymenu o tom viem a aj ma to caka ale uz ju uplne dorazim kym nesmyka na jednicke tak to neriesim ale urcite nevydrzi 300tis. to by som sa jej normalne poklonil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Jsou parádní Tome! Gratuluju,pěkně se s autíčkem mazliš :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 Diky Romčo, jsem zvedavy jestli za ně nechytnu pokutu?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 22, 2012 Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 proč by jsi měl dostat pokutu ? Pokud svítí do bílá tak v tom teti problém já mám taky auto komplet osazené led diodama a bez problémů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 22, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 22, 2012 proč by jsi měl dostat pokutu ? Pokud svítí do bílá tak v tom teti problém já mám taky auto komplet osazené led diodama a bez problémů No právě že svítí trošku do modra... :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 A co to máš za parkovačky, byl třeba odpor ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Storme: chybu mi to nevyhazuje takze by tam ten odpor mel byt... staly kolem 250,- vyfotím obal a dam ho tady!! Diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 OK, díky. Vypadá to dobře. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Leden 23, 2012 Sdílet Odesláno Leden 23, 2012 Bazy mal si ich poslat do prdele mal si to argumentovat ze to je studena biela a hotovo je x odtienov bielej alebo si sa mal urobit hlupy a ze ty nevies co to je ze to si s tym uz kupil a hotovo :D to je najlepsia vyohovorka neviem ako u vas ale na SVK zabera :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Jo to je mel jsem ty same lekdy a zazacatku parada trosku to svitilo modre barva svetla 6000K takze vice do modra a po par tydnu mi zacali problikavat a vyhazovat chybu tak jsem je kopnul do prdelky :D dal jsem tam ty cool blue od oshramu a parada Ale jinak pekny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 A co to máš za parkovačky, byl třeba odpor ? Storme: tady mas linky ty druhé zhora mám http://www.rafservis.net/cs/can-bus/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Bazy mal si ich poslat do prdele mal si to argumentovat ze to je studena biela a hotovo je x odtienov bielej alebo si sa mal urobit hlupy a ze ty nevies co to je ze to si s tym uz kupil a hotovo :D to je najlepsia vyohovorka neviem ako u vas ale na SVK zabera :D Presne tak :D taky delam laika, ze to auto jsem takhle koupil a ze nic nevim :D fakt to funguje.. navic jsem i mladej, tak vypadam blbe :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Konwas, ale kdyz te stavi ti stejni :D To je problem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Storm Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Storme: tady mas linky ty druhé zhora mám http://www.rafservis.net/cs/can-bus/ Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Bazy tak za me na ten chip ten kamos jede takze jsme 2 a vy jste 3??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 (upraveno) noo good napad kuci.. uvidíme!!! a pry při policejni kontrole folii platí to že stahnu okna a oni mi nemužou přikázat at je dam hore! :lool: Princes: good až to bude aktuelni tak si pisnem SZ!! nebo si zavoláme... Upraveno Leden 26, 2012 uživatelem Bazy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 noo good napad kuci.. uvidíme!!! a pry na kontrolu folii platí to že stahnu okna a oni mi nemužou přikázat at je dam hore! :lool: Princes: good až to bude aktuelni tak si pisnem SZ!! nebo si zavoláme... OK jestli budes chtit tak prijed na sraz 5.2. tam pokecame tak zatim Na kontrolu myslis STK nebo u policie??? ti nemuzou nic rict? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
P4RS Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 na kolik tě vyšla? myslíš, že kolem 300 se dá sehnat? Mobile.de já tam koupil levně RS po 14 dnech sledování každej den. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ol@f Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 kde mate 5.2. sraz? mozna ten vikend budu pobliz Roznova 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 S okny bude brzy utrum. Poslou te na technickou a tam je zvednout musis :) A kdyz je nastves, tak ti prolezou auto. A narazi na podvozek, ktery neni zapsan v technicaku apod. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 27, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 kde mate 5.2. sraz? mozna ten vikend budu pobliz Roznova Olafe: sraz máme na parkovišti u Avionu shopping park Ostrava, nebo v podzemni garaži avionu to bych ti ještě pisnul Deko: no máš recht když je naseru tak mi prolezou cele auto a mužu jezdit MHD.. ale k podvozku mám TUV myslím.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 Problem je, ze musi byt zapsan a schvalen od skodovky :D Ja to zazil a proto je dole (zatim) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Problem je, ze musi byt zapsan a schvalen od skodovky :D Ja to zazil a proto je dole (zatim) DEKO ma pravdu na STK maj schvalenej merak takze uz padal a tam ti klidne okna zvednou nemuizes jim v tom nejak jinak zabranit jedine tajny vypinac aby zabranil stahovani oken ale to te zas poslou do opravny :D takze asik nic a podvozek pokud ma origo RS a natom 18tky kola tak mu nemuzou nic rict preci,pokud mas sportovni jiny tak asi jo pokud by auto lezelo moc dole 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Pokud nezvednes na stk okna, tak musis na opravu a daji ti znamku na 30 dni. Pak Bazy ma stavitko, coz je krapek problem. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bazy Odesláno Leden 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Pokud nezvednes na stk okna, tak musis na opravu a daji ti znamku na 30 dni. Pak Bazy ma stavitko, coz je krapek problem. no podvozek mám štelovatelný, ale myslím si že když to budu mit decent snížené tak to fízli řešit nebudou si myslím uvidíme :) no jinaka jedině zapojit známe na stk.... jinak na new brzdy by neměli říkat nic a další věci .... jj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 28, 2012 Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 Tome: jestli budou veškerá STK časem vybavená videokamerama tak to bude dost problém... Taky mi tam jezdí kluk abych to měl bez starosti a můžu Ti říct že to je rok od roku větší problém ;) Ted jim tam stanovili určitý čas na prohlidku(už to nějaký rok teda platí) cca 20min.takže opravdu než něco na auto vymyslíš tak to pořádně promyslí aby to nebyli vyhozené peníze z okna :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.