Přejít na obsah

Bazyho eRSko

Doporučené příspěvky

video z frézování zde:

http://www.youtube.com/watch?v=5E-6iuvSycg&feature=plcp&context=C3b0966fUDOEgsToPDskIwQFXObHLWDCFVciNg_yqz

palec.gif

Vassek: musel jsem v takových sračkách dělat angry.gif , abych vyzkoušel jestli vše sedí. Brzdiče budu poslít tipkovi co mi je bude dávat do nového kabátu!!

Huntrovi děkuju za garáž a spolupráci!!! Thy very much!!! palec.gif

Upraveno uživatelem Bazy
Odkaz ke komentáři

Kuwa kamo!Tak to je pecka!Uz se tesim az to uvidim na srazu!Sakra ja jen sice Bremba ale taky se na ne tesim ale ty uz mas jinek kalibr! :D

Uplne brutal!!!Tak at slouzi a vydrzi co nejdele!No jsem zvedav pres ty kola to bude mazec!To je skoro tak velke jak ten prumer vnitku kola ne???Nahod pak foto s kolama aspon jen tak to tam nasad,diky! :palec:

Odkaz ke komentáři

nooo samozřejmě bych je posílal poštou. Kámoš kupuje od jednoho tipka turbo pro svého "golfika" tak to vezmnem jedním vrzem. No a ten tipek má luxusní reference tak to dávám jemu.. bude to krapet dražší ale chci aby to bylo maximální!!! " žadná nálepka PORSCHE bude to ruční práce" doufám palec.gif

PS: co bych neudělal pro svou "LáSkU" wub.gif

Upraveno uživatelem Bazy
Odkaz ke komentáři

Zdravim panove

Jsem tady novy RS mam chvili tak hledam kamose tady z okoli Ostravy !

Bazy: na tebe bych mel par dotazu tak jestli bude nejaky srazek v OV tak urcite dojedu

jenom bych potreboval vedet jestli se to nekde vypisuje nebo jak !!

diky

Biffe: je kazdou prvni nedely v mesici 14 hodiny u decatlonu za neprizniveho pocasi v podzemkach shopinu

jinak to najdes nahore Regiony-Ostrava http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=10173

Upraveno uživatelem libor.kratas
Odkaz ke komentáři

BiFF: tak jak píše Libor, srazy mame každou první neděli v měsíci..... ted bude 4.3. tak dojed a pokecáme!!! jo A VÍTEJ MEZI NÁMI!!wink.gif

Libor : to víš kamaráde jaro se blíží tak to chci stihnout, ten kus co chceš vyrobit uděláme.. mužeš mi ten kus pro ukázku pujčit?? domluvime se 4.3 na srazu ju?? pivo.gif

Upraveno uživatelem Bazy
Odkaz ke komentáři

BiFF: tak jak píše Libor, srazy mame každou první neděli v měsíci..... ted bude 4.3. tak dojed a pokecáme!!! jo A VÍTEJ MEZI NÁMI!!wink.gif

Libor : to víš kamaráde jaro se blíží tak to chci stihnout, ten kus co chceš vyrobit uděláme.. mužeš mi ten kus pro ukázku pujčit?? domluvime se 4.3 na srazu ju?? pivo.gif

ja ti ho ukazu

Odkaz ke komentáři

tak jsem mu napsal co by jste chtěli a uvidíme prcprc.gif

Zdarec, moc hezký RSko, prosímtě jaký jsou ty LED světla od milotecu? Je to dobrý?

diky, ty světla čoveče nevim vypada to zajímavě ale na autě je ještě nemám, prvně to chci vidět na živo!! palec.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...