jajiN Odesláno Září 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2011 No tak nikdo mi to nepotvrdil, ale co jsem tak procital forum tak maji podobne problemy. Jinak vezu auto k TdiDrapkovi, rikal ze se na to podiva a rekne co s tim je :) tak jsem sam zvedavy na co teda prijde :) snad se financne vejdu :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
mršťa Odesláno Září 15, 2011 Sdílet Odesláno Září 15, 2011 hele u tohodle motoru je spousta věcí, co by mohlo dělat neplechu.. od BOVu přes hadice až po váhu vzduchu.. určitě mrkni na všechny hadice.. dělá ti to jen s tim novym BOVem nebo i s tim starym? zkus od někoho půjčit váhu a vyměň ji stli to neni váha.. dastaxovi to zkoumali v autorizáku, vyměnili mu snad celej motor včetně turba a pak zjistili že to byla špatná váha.. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2011 Diky za radu. . ted jen . .. hosi kdo mi tu vahu pujci? :D Jinak se starym BOVkem to turbo vynechavalo porad vzdycky jakoby vyplo na vterinu. Hlavne kdyz jsem seslapl plyn na plno. Musel jsem vratit a pomalicku pridavat, to se chytalo. S tim novym BOVkem to jede nadherne bez sekani, jen kdyz tomu davam cca 5 minut tak pak to jakoby spadne a neni zadny zatah :( 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 25, 2011 Sdílet Odesláno Září 25, 2011 Zdarec, hele pekne ti to piska. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2011 Dekuju :) Ale stejne to furt zlobi :/ Piska to pri tlaku vetsim nez 0,5Baru. Jak jses pak odpojil tak po chvilce to zacalo jen foukat, cili turbo tlaci pod 0,5Bar :/ za tyden s tim jdu na diagnostiku, tak jsem zvedav co to bude. Bud vaha vzduchu (snad) nebo turbo (bohuzel) :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Září 25, 2011 Sdílet Odesláno Září 25, 2011 heled já vim, že mě to dělalo u forge taky, jakmile se zahřál motor cca po 20-30km tak to vůbec netáhlo a odfouklo to jak mrtvej had. Tak jsem ho vyndal, pořádně vyčistil a nastavil pružinky podle nějakýho fora, od tý doby to je v pohodě. Utikal tam tlak, teďka je to i poznat, že ten ofuk je vždycky useklej až skoro píská - při vysokym tlaku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2011 Myslis vycitit ten BLOW OFF? a jak, nebo spis co tam vycistit? A jaky pruzinky nastavit? Ja tam zadne nevidel :( Nejlip by bylo, kdyby jsi mi hodil primo odkaz na tu stranku ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 25, 2011 Sdílet Odesláno Září 25, 2011 Mam navrh, dej mi to bov se slevou a mas klid 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Září 25, 2011 Sdílet Odesláno Září 25, 2011 Myslis vycitit ten BLOW OFF? a jak, nebo spis co tam vycistit? A jaky pruzinky nastavit? Ja tam zadne nevidel :( Nejlip by bylo, kdyby jsi mi hodil primo odkaz na tu stranku ;) to by ti moc nepomohlo, to bylo přesně na ten můj typ. zkus prohledat google s názvem toho hks, určitě tam bude nějakej setup 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2011 :D Ty mas BOV a funguje Ti, tak bud rad ze jsi rad :D Ja to nejak posteluju, verim si :D Do dalsiho nedelniho srazu to snad bude OK a jestli ne, tak ucastnici - mechanici mi to urcite nejak zprovozni :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 25, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 25, 2011 Tak teda :D Otazka za zlateho bludistaka. Co a hlavne k cemu je ta vec nahore uprostred(cerna)? Nejak nevim kam ji mam dat a mozna proto se to BOVko chova tak jak nema. A taky jeste nejaka rada kde a jak tento ventyl nastavit? Diky moc A taky k cemu jsou ty dve T-ecka z plastu? Uploaded with ImageShack.us 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Září 25, 2011 Sdílet Odesláno Září 25, 2011 :lol: otazka za zlateho bludistaka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 to je filtřík a přijde na tu malou hadičku co vede z bov a propojíš s ním původní hadici Bludišťáka mi zašli poštou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2011 Tak jeste bonusova otazka teda, co s tema plastovyma T-eckama? Jinak jeste jsem se docetl ze na chipovane motory ma byt MkIII, ja mam MkIII. ake pochybuju ze to bude tim, ventil piska krasne, ale zlobil tak i predtim no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 Ti stale rikam ze mi to mas strelit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2011 Tak 3tis to je Tvoje o tom zadna :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 koupit jsi měl rozhodně štelovatelnej, to uměla i moje kopie. T-čko jsem použil při montáži budíku tlaku turba. Na mejch foto je i vidět. V návodu přeci budeš mít jak zapojit a co k čemu je. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 Za II ... spatny obchodnik. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 27, 2011 Tak jsem cely den cetl o te sve vade turba. A vypada to ze vice lidi ma podobny problem. Jelikoz turbo urcitou chvili tlakuje spravny tlak, tak zavada nebude v turbu, ale nejspise nekde v nejake hadicce, kde unika tlak. Chce se teda zeptat zkusenejsich, kde to vsude unika? mam podezreni na to, ze jakmile se mi zahreje BOV tim piskanim tak propousti tlak, nebo potom fakt nejaka ta hadicka - nejaky typ? Dekuju moc 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 na no, který jsou nejčastější hadičky u 1,8 T se podívej do sekce motor, je to tam popsaný a dávali jsme tam s klukama i fotky, jaký hadičky jsme měnili 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2011 jojo uz jsem se dival. Diky. Jinak po precteni neskutecneho mnozstvi forek a nekdy i nesmyslnych kecu, tak ta vada bude nejspisse v BOVku. Ikdyz je to SSQ, tak netesni. Tim padem pri zahrati prestane tesnit a unika tlak a vykon jde panu bohu do oken :/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Září 29, 2011 Sdílet Odesláno Září 29, 2011 kup ten co jsem měl já, je bez problému a je štelovatelnej.... někdy je kopie víc jak originál :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Září 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2011 No uvidim :) tedka v nedeli mame mensi sraz v Ove :) tak pozkousim jine ventily co tam budou a uvidim :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 To už prodáváš nebo co? inzerát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Jojo prodava. Velka spotreba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ironpipi Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Jééé, ty RSa se u většiny teda moc neohřejou...:-)Já jsem teda spokojenej i se spotřebou... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
škodik Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 tohle nechápu, to je jako koupit 3.0 bmw a čekat , že bude jezdit za 6 litrů .... asi má dost peněz, no nic auto pěkný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Tak jestli me nezabije, jezdi hlavne cestu do skoly no. Kazdy ma vyber a zkusit. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jord Odesláno Říjen 7, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Jééé, ty RSa se u většiny teda moc neohřejou...:-)Já jsem teda spokojenej i se spotřebou... ono je něco jinýho, když to máš jako auto na koníčka ne jako auto na denní ježdění kde necháš měsíčně 5-8tisíc za benzín.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Říjen 7, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 7, 2011 Takhle, ta spotreba me ani nestve. Je to az tak treti faktor duvodu k prodeji. Ten hlavni je, ze jak rika Deko, s tim jezdim jen do skoly. A ikdyz se snazim jezdit klidne tak dostava zabrat - nez se vse zahreje atd, tak uz jsem skoro ve skole. A to asi turbu u benzinu a vetsine veci nedela moc dobre. Takze to spise chci prodat do lepsich rukou, ve kterych auto bude jezdit treba delsi trasy nebo podobne. Nebo treba i nekdo kdo to bude upravovat a mit to pro radosst. Co se tyka spotreby jsem s ni vice nez spokojeny. Je to tak jak jsem cekal a na co jsem byl jaks tkas pripraveny. Spotreba okolo 10, pri eko jizde se da jet okolo 6,8 a sport rezim radsi neresit. Ja si ted chci koupit nejakeho maleho vraka do skoly :D nejspise ford fiesta 2005 nebo seat ibiza 2005 a k tomu na leto na zabavu nejakou yamahu R6 nebo neco podbneho :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.