Radek20VT Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 super akorát já osobně bych ještě asi dal do barvy ty parkovací čidla... nějak to tam ruší :lool: ale greenline chválim, provokace musí bejt :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 musím říct, že se mi to líbí, máš to teď moc hezký 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ovosh Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Mas to moc pekne... Minuly tyden jsem byl na vylete. Po ceste z Prahy do Brna a na D1 jsem si na tebe vzpomel... a byl jsem rad, ze tam mam 16 kola... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
luigi5 Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Taky jedine pochvala, moc se to povedlo, a napad s greenline je proste Az pudes jeste k zemi, bude to dobry vvysavac :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 2, 2012 Sdílet Odesláno Březen 2, 2012 Mas to moc pekne... Minuly tyden jsem byl na vylete. Po ceste z Prahy do Brna a na D1 jsem si na tebe vzpomel... a byl jsem rad, ze tam mam 16 kola... ;) Jste holt mejdla, no. :) Neda se nic delat... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 to Houmik: njn, ale zase aspoň nebrousej asfalt pod sebou :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Radek20VT: Kdybych chtěl offroad tak si ho rovnou koupim ne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Radek20VT Odesláno Březen 3, 2012 Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 to jo, ale vláčet před sebou housenku co se zrovna plazila po silnici ... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 3, 2012 Kuci nehadejte se mi tu Jinak ted jsem malem pohrbil oktu :D Asi jsem trosku prepiskl zatacku a vyjel jsem z ni dost bokem :D Ruckoval jsem jak blazen, pomackal snad vsechny packy behem toho ale nakonec jsem to ustal A kdyz tak hezky tak sem i nafotil nejake fotky, kvalita nic moc, je to jen iPhonem Nebudu je tady davat, hodim odkaz primo na galerku, pac se mi zda ze tu mam v pomeru k ostatnim nejvic fotek :D :D :D http://jajintoy.rajce.idnes.cz/Octavia_RS_Greenline 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 co ten vejfuk? :D středy kol hoď do bílý :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 5, 2012 Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Na vejfuk bali holky :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 5, 2012 Vsichni se mi smejte za ten vyfuk :( Deko mi po nem na sraze chtel skakat, kolik vydrzi :( jsem jen student, moc seminarek, uceni a tak, takze az se najde cas, tak pod to lehnu a dodelam to Jinak dneska konecne vymeneno celni sklo. Na to jak sem si myslel ze peclive umyvam skla, tak s tim novym to je jako kdyby tam nic nebylo lesk jako blesk :D AMS AUTOSKLO v Ostrave mohu doporucit, pratelske jednani, super pokec A stredy kol do bile asi ne :( Pujdou cele na zeleno no :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 9, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 9, 2012 Tak dneska mame za sebou STK na dalsi dva roky :) Jinak jsem uz dal trosku do kupy ten vyfuk, zastrvil a zvedl, ale musi se znova cely rozebrat a poradne slozit :/ A taky jsem chtel dat niz ten predek, ale bohuzel kdyz to dam niz, tak mi dre kolo a tu matici pod pruzinou, a celkem fest, ze auto se ani nerozjede :( Takze to muselo nahoru. Takze potrebuju podlozky na predek 1cm, kdyby nekdo chtel ty moje soucasne co mam tedka 0,5cm tak klidne prodam. Jsou uplne nove, pouze vyzkousene :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Takze potrebuju podlozky na predek 1cm, kdyby nekdo chtel ty moje soucasne co mam tedka 0,5cm tak klidne prodam. Jsou uplne nove, pouze vyzkousene :) Maj vystredovaci krouzek? a dvojroztec na 5x112? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Bohuzel 5mm se delaji bez strediciho krouzku je to jen roztec 5x100 :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Už máš lakovaný kola?? Čekám jak ti to bude vypadat nebo jsi si to rozmyslel? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Jojo rozmyslel jsem si to :D Možná dostávám rozum, nebo nevím. Ale už nechci tak nápadné auto (ale třeba je to jako u Deka a za chvíli si to zase rozmyslím :D ). Takže to zůstane tak jak to je, maximálně vyzkouším na chvilku polep auta. Priority jsou teď jinde ( dovolená, najít si byt místo koleje, lítaní po soudech a tak, takže ani na to není nálada :( ). A když už auta, přemýšlím že to vyměním za Superba v naftě a automatu (sen ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Ty jo kdy vas prestane bavit to furt menit kluci PS kolega si pred casem dotahl cerneho 2.5TDI v LK v automatu. Krasavec a neco malo pres 200k 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 aspoň někdo dostává rozum a neprzní auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Peetrs Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 To je jasný, že neni auto hlavní věc bylo mi divný, že o tom už nic nepíšeš, aspoň víme, na čem jsme 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 (upraveno) :D Až si koupím Visiona :D No já bych chtěl spíše 1,9 TDI, a ty kilometry bych chtěl nějaké rozumné a nestočené. Pár kousků jsem na netu našel i ve full výbavě, ale kdo ví jak jsou na tom technicky :( To je vždy kámen úrazu EDIT: No jo co mi zbývá. Ale aspoň bych si rád zajel na OC sraz :) Uvidíme jak to vyjde časově Upraveno Březen 13, 2012 uživatelem jajiN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Ja ti dam Deko a ze prznim auto :D U me je to obratem v soukromi, takze auto uz nemusi byt serie :D :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 to prznění nebylo na tebe ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 13, 2012 Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 (upraveno) Za rok nas to tady opusti vic clenu. Ale ja na rodinny auto v nafte teda nepomyslim. Upraveno Březen 13, 2012 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 13, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 13, 2012 Tak to je jasne, ono zalezi na to kdo to auto k cemu ma. Ja casto vozim sestrenku (7) a bratranka (rok), babicku a sem tam dedu :) A proste diky tem sedackam neni vzadu moc mista. A kufr by se hodil taky vetsi, jelikoz o vikendech a patkach pomaham u nas na firme vozit ruzne baliky (bavlnu a ruzne prize). Takze doufam ze snad nekdy se stryc rozhoupe a koupi si nove auto a zdedim pasika :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Taky si myslim ze bude rozumnejsi kola nechat ve stribrny a jen si dohrat s doplnky, jako zeleny srouby max napis do limce apod.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zabiak Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Ale houby celý zelený. Běž do toho bude to best. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 14, 2012 Sdílet Odesláno Březen 14, 2012 Ja bych to taky udelal. :) Libi se ti to, tak do toho jdi, nevidim v tom problem. Az budes mit maly decko, bude z tebe fotr od rodiny atd, tak pak bych premyslel jinak, ale ted... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jajiN Odesláno Březen 16, 2012 Autor Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 (upraveno) Tak jsem sundal teda taky ty folie :( Ty které byly na autě už staré, šli krásně dolů a lepidlo z nich taky :) Ale ten malý kousek co byl dotónovaný teď, mi dal teda pěkně zabrat A zkušenosti dost na nic teda. V autě je šílené horko A přístí týden už bude octavia greenline "winter soldier" edition :lol: By jajin at 2012-03-16 By jajin at 2012-03-16 Upraveno Březen 16, 2012 uživatelem jajiN 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Březen 16, 2012 Sdílet Odesláno Březen 16, 2012 Prej ze folie dolu neeee :D A hned to vypada lepe 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.