Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

Kdyztak to svedu tady na ty co me hecovali :D Hele da se rict, ze jsem zacinal s vecma lakovat za 2 roky, tak nejak vse sam a postupem casu jsem dosel na to co a jak :palec: Takze doufam, ze to nezkurvim no :wallbash:

Ale nejlip se lakuje stribrna metla na sedy zaklad :D To je proste pohadka :lol:

Odkaz ke komentáři

lakovani kol je prd... nejveci praca je priprava na lakovani, a pekne vybrousit...

ja si ty kola lakuju porad sam :D

pekne udelat zaklad, nastrikat prvni vrstu jenom jemne, nechat 10-15 minut ( na tom nasem slunku pri 40 stpunu na vasem to bude trosku vic trvat :lol: ) druha vrsta tak zase 10-15minut, potom treti x ta nejlepsi... a to stejne udelat s lakem, ja dal mezi tim tak 15 minut (mezi barvou a lakem) :palec: ale gdyz se davaji 3x lak tak to musi bejt celou noc a potom celej den na slunku stat aby to pekne bylo suhe :palec: :palec: :palec:

sprejem :D :lol:

neee jenom budes delat 2x jsenu pracu... kup barvu a dej nekomu 50 euro at Ty udela kompresorem.. ver my, ja to skousel sprejem, jenom my se povedlo to udelat s cernim matt ale to byl naky special sprej kterej stal skoro 10 euro jeden a potrebujes 3 nejmin :palec:

Odkaz ke komentáři

Tyjo sprejem určitě NE! Fakt!! Dopadne to blbě - sprejem mám už nastříkáno fest a vím, že pokud chceš udělat rovnoměrnou vrstvu, která se má lesknout, je to nemožné. Vždycky budeš mít kousek lesklejší a kousek matnější. Až budeš stříkat, vzpomeneš si na má slova.

Určitě sežeň někoho s kompresorem. Za to to stojí. A než to potom dělat znovu...

Odkaz ke komentáři

Ze ja jsem neco psal :D Mel jsem dat jen fotku zelenych kol a bylo by. Ono tady jde hlavne o to, jak to bude vypadat za jizdy v provozu. Na tuninky uz nejezdim :lol:

A jinak jak rika David a Rosta, je jedno ze mas vse pripraveno na lak, ale on stejne uspini tu pistoli a musi ji potom cistit a tak to stoji vic penez. A kamarada znam jen jednoho ktery ma pistoly a kdyz strikal felicii na extra lesklou, tak z toho byla extra matna cerna a za 14 dni extra matna seda :lol: Takze radsi sam. Treba si spalim hubu, ale za pokus nic nedam :pivo:

Odkaz ke komentáři

Tak nejak to dopadlo. A uprimne jsem z toho nadseny. Ale ted me asi ukamenujete, ale nedaval jsem na to bezbarvy lak, pac se mi to mnohem vice libi matne :palec: je mi jasne ze udrzba bude horsi, ale proste je to strasna pecka v realu :wub: Tak tady aspon nejake fotky u nas z pole :D

img1493cg.jpg

By jajin at 2012-04-28

img1494ud.jpg

By jajin at 2012-04-28

img1504vu.jpg

By jajin at 2012-04-28

img1497dr.jpg

By jajin at 2012-04-28

img1501km.jpg

By jajin at 2012-04-28

Odkaz ke komentáři

Vysvetli mi niekto vetu: "ta zelena tomu sedi" ? Strieborne auto s ciernou strechou a sedia k tomu zelene kolesa? Nechapem hosi :wallbash: ! Tak ako boli tie disky vyzeralo to v pohode, teraz to vyzera ako sluzobak Greenpeace :wallbash:

Když to nevidíš, že to tomu autu prospělo, tak ti to ani nikdo nevysvětlí, mlátit hlavou o stěnu můžeš jak chceš lol.gif ale kdy už se vy, odpůrci barev, přestanete na tohle dotazovat, to by zas zajímalo mě... smile.gif

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...