Přejít na obsah

FROGGY by jajiN

Doporučené příspěvky

To je jasne. Jenomze ted nejsou vubec finance :( Ale az buduo, tak chci kouipt trubky, nebo nekde sehnat a stahnout to sani az za deni sviceni dole v narazniku :palec:

Jinak s tema horkama mas pravdu. Kdyz jsem v kolone (vcera v Ostrave) a je tech 30°C a stojim se zapnutym motrem tak se mi to zacina prehrivat :( Nevim cim to muze byt zpusobeno :wallbash: Dneska jsem sundal to latkove tlumeni kapoty, tak snad tam bude zase o par stupnu min :lol:

Odkaz ke komentáři

On psal. že to prodlouží, ale to je také nanic...chybí nápor a bere to všechny možné sajrajty odspodu.

On ten orig je prostě akorát. A zvuk....uříznutý výfuk na fichtlu má také hezký zvuk, ale způsobí spíš záchvat smíchu.

Nechci se ti nijak vysmívat, ale najdi si ve svém okolí někoho kdo ti poradí a ušetříš spoustu peněz.

A hlavně ti to lépe pojede.

Odkaz ke komentáři

Jojo, uz zase prodavam. Ozvali se zatim jen dva, co spise chteli fotky atd. Prijde mi ze jsem pro to auto udelal snad vse co slo, aby bylo ve skvelem stavu a stacilo jen jezdit. Ale nekdo si radsi koupi polorozpadajici se smejd potazeny folii (jak je v inzerci - stribrna karbon octavie RS) za 85tis :wallbash:

Odkaz ke komentáři

Hele asi takle. Chceš za to peníze, který ti nikdo nedá. A zároveň chceš normální auto na každodenní ježdění. Tohle ti nevyhovuje? Podvozek to nemá nijak tvrdej, je sportovní a přitom celkem pohodlnej, máš to bez investic, jenom sedíš a jezdíš. Auto vypadá pěkně, co se týče spotřeby, tak já měl dlouhodobou 8,5 a to jsem fakt pomalu nejezdil. A hlavně když chceš, tak máš pod prdelí dostatečnej výkon na zamachrování, na předjetí, na vyblbnutí, na všechno. Já kdybych zase sehnal pěknou RS, tak do ní jdu okamžitě. Jenomže dneska už je to přecijenom dost starý auto, takže v takovym stavu, v jakym bych chtěl, už se najít snad ani nedá...

Odkaz ke komentáři

matejkral: Jasne to chapu, taky se da auto kdykoliv zvednout a projet skoro vsude :palec: Ale jde o to ze uz to nechci, neni to nijak extremne preplacane nebo upravovane, ale proste nemam rad kdyz se nekdo lepi jen proto ze ceka ze s nim budu "zavodit". Navic auto pouzivam tedka i "pracovne" (o vikendech pomaham co se da na firme) a vozit krabice ktere vazi 20kg a jsou spinave od prachu na kozenych sedackach a podobne, to fakt nechci. Sam rikam nemenil bych, ale proste uz me to nejak nebere, prestali me brat tuning srazy a ted uz i celkeove nejake upravovani aut. Chci hezke nenapadne kombi v nafte :pivo:

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...