frenkiecz Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Okna mi občas dojedou samy nahoru či dolů,ale většinou ne.Proč to?Řešilto někdo nějak? Nebo mě nasměrujte na téma,pokud tu je. Dík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Po odpojení baterie je třeba okna naučit koncovým polohám. Dojedeš nahoru a podržíš asi 3 vteřiny , dojedeš dolů a totéž Dělá se buď tlačítky nebo klíčem přidržením v krajní poloze zámku Je to popsáno v návodu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
frenkiecz Odesláno Srpen 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 U Oplu Zaf.se to taky takhle dělá,ale mě to dělají hlavně přední okna a to jen někdy.Zadní nejdou naprogramovat vůbec. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Srpen 29, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 29, 2011 Samozřejmě jen přední 0 Citovat Odkaz ke komentáři
milhausek Odesláno Srpen 30, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 30, 2011 U Oplu Zaf.se to taky takhle dělá,ale mě to dělají hlavně přední okna a to jen někdy.Zadní nejdou naprogramovat vůbec. zadní tuhle funkci u O1 nemají!! ale dá se to upravit aby měly.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Juraj Straka Odesláno Srpen 31, 2011 Sdílet Odesláno Srpen 31, 2011 alebo ak ti niekde okna moc dru tak sa automaticky pri asuvani zastavia a musis ich dotiahnut rucne 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 Zdravím,odpojil jsem baterku protože mi jedno okno jezdilo po jednorázovém zmáčknutí jen do půlky. Po odpojení baterie a znovu připojení mi přestalo fungovat vyjíždění oken nahoru po jednou stisknutí. Po jednom stisknutí to jde jen dolu. EDIT : Tak už mi to funguje,ale chlapi mám dotaz ještě jeden. Když otevírám okno u řidiče tak při rozběhu v tom škubne jak kdyby okno o něco dřelo co s tím ? a zadní okýnko když sjedu tak 5-8 cm nezajede až dolu. Nějaké zkušenosti s tím ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 Chci se ještě zeptat, jak je u řidiče ovládaní oken má fungovat funkce že po jednom stisknutí tlačítka se okno samo otevře a pak po dalším stisknutím zavře ? Nevím jestli mi to šlo nebo ne. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 14, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 14, 2013 EDIT: Už funguje všechno :) jen mi nejde to jedno okno až dolu viz. foto. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sm0g Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 To dělá neoriginální stahovačka, mám všechny neorigo a nejede to uplně dolu a když jsem vyměnil jednu a všim si toho a pak se vysraly i ostatní dal jsem neorigo, takže když se mě někdo zeptá proč se mi nestahuje uplně dolu tak mu řeknu "nevidíš p*čo to dělaj všechny to je schválně" :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Zavodnik Odesláno Srpen 15, 2013 Sdílet Odesláno Srpen 15, 2013 To dělá neoriginální stahovačka, mám všechny neorigo a nejede to uplně dolu a když jsem vyměnil jednu a všim si toho a pak se vysraly i ostatní dal jsem neorigo, takže když se mě někdo zeptá proč se mi nestahuje uplně dolu tak mu řeknu "nevidíš p*čo to dělaj všechny to je schválně" :D Jojo, k tomuto závěru jsme došli i s členem Konnym. No ale mám ještě jeden problém,ono je zajímavé že někdy to okno fakt sjede až dolu :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.