krocan Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 tak tak, vědět jak na to a je za 10 vteřin venku srovnej předem sklo, at je souběžně s krytem zrcátka a zatáhni za horní okraj - vycvakneš ho nahoře a pak vyvlíkneš ze skla...... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
ricardo1 Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 tak tak, vědět jak na to a je za 10 vteřin venku srovnej předem sklo, at je souběžně s krytem zrcátka a zatáhni za horní okraj - vycvakneš ho nahoře a pak vyvlíkneš ze skla...... tak to ste potom marchri. ja sa to bojim v tejto zime robit prave preto aby som neulomil tie cudliky vzadu. myslel som si, ze musim zrkadlo nastavit na maximum tak nech tam je co najvacsia medzera, kde vopcham prsty a potom sa pokusim vycvaknut. lenze tie cudliiiiky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Březen 17, 2012 Sdílet Odesláno Březen 17, 2012 Tak jsem si nechal poradit a dal jsem tam LEDky co tam dal pasat a vysledek je luxusní Dík za info pasate :D A jinak rozebrání zrcátka celkem šlo...nejhůř mi šel ten horní kryt...má ve předu jednu packu na kterou se dá blbě dostat ale dá se to... takže jen se nebát 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Březen 18, 2012 Sdílet Odesláno Březen 18, 2012 Ahoj. Tak to jsem rad, ze jsem ti mohl poradit. Ja v sobotu vezl par známých a taky koukali, jak hodně a čisté bílé sviti LED diody. Mám je nejen v zrcatkach, ale i ve stropnich světlech a pod vnitrnima klickama (z Laurina). No proste mám diody rad... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 19, 2012 Sdílet Odesláno Březen 19, 2012 Tak tak mám to takhle taky "odiodovaný" úplně celý a kolikrát čumí i lidé z dražších aut jak dokáže škodovka pěkně svítit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Ladinek Odesláno Březen 30, 2012 Sdílet Odesláno Březen 30, 2012 Tak popis sve auto co kde mas za diody prosim. Ahoj Lada 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Březen 31, 2012 Sdílet Odesláno Březen 31, 2012 Všude mám smd diody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 Ahoj. Tak to jsem rad, ze jsem ti mohl poradit. Ja v sobotu vezl par známých a taky koukali, jak hodně a čisté bílé sviti LED diody. Mám je nejen v zrcatkach, ale i ve stropnich světlech a pod vnitrnima klickama (z Laurina). No proste mám diody rad... Počkeeeej...takže kličky z Laurina jsou podsvícený žárovkou se stejnou paticí a daj se tam dát diodovky jo??? Tak to je pecka! Uvažovaljsem nad tim že si ty kličky taky seženu ale nejdřív mě čeká setrvák + olej a filtr v DSG ale každopádně do nich pujdu! Takže opět děkuji za info :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 No oni už originál sviti čisté bílé, tak si myslím, ze uz tam asi diody jsou z výroby! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 14, 2012 Sdílet Odesláno Duben 14, 2012 myslíš správně jsou tam diody :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 A kam je připojené napájení té diody? Je tam nějaká příprava? Nebo se musí dodělávát? A máte někdo foto jak to vypadá v autě? Každopádně do nich jdu takže už je jen sehnat. Takže kdyby někdo věděl, nebo se někomu doma váleli tak je beru :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
zdenaal Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 A kam je připojené napájení té diody? Je tam nějaká příprava? Nebo se musí dodělávát? A máte někdo foto jak to vypadá v autě? Každopádně do nich jdu takže už je jen sehnat. Takže kdyby někdo věděl, nebo se někomu doma váleli tak je beru :) jen vyměníš a jedeš... http://www.led-tech.cz/422-led-zarovka-t10-w5w-4x-3-chip-smd-bila.html 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 Maverick sa pýtal na kľučky z LaK,nie na osvetlenie nástupného priestoru ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Duben 15, 2012 Sdílet Odesláno Duben 15, 2012 je tu přesný návod na tu dodělávku taky jsem to podle toho dělal mrkni do sekce rady a návody 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Maverick666 Odesláno Duben 16, 2012 Sdílet Odesláno Duben 16, 2012 Tak jsem asi slepej protože jsem v návodech tu montáž nenašel... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SOUSED Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 Nechci zakládat nové téma, ale zajímalo by mě jestli někdo lítá s ledkama v mlhovkách na předfl. Na netu jsem koupil 16smd chip a ty jsou dlouhý, dík za radu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
SOUSED Odesláno Červen 10, 2012 Sdílet Odesláno Červen 10, 2012 nebo má někdo zkušenost s úpravou led žárovky ? myslím zkrácení o jedno patro smd chipů 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest pasat Odesláno Červen 20, 2012 Sdílet Odesláno Červen 20, 2012 No jestli tím chcš nahradit žárovku pro svícení v mlze, tak to nebude dobré = velmi malá svítivost. Ale pro denní svícení by to snad mohlo být použitelné... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomas46 Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 co tam je normálně celosklo žárovka ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 27, 2013 Sdílet Odesláno Leden 27, 2013 Ano ta tam je 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Červen 9, 2013 Sdílet Odesláno Červen 9, 2013 http://www.superskoda.com/Skoda/OCTAVIA-II/Octavia-II-09-13-Facelift-MEGA-POWER-LED-mirror-downlight-KI-R 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lojzahlina Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 http://www.obautodily.cz/eshop/skoda-octavia-ii-facelift/svetla-mlhovky-tuning/mlhovky-blikace/skoda-octavia-08-power-led-osvetleni-nastupniho-prostoru-id:9030.eshop má to někdo? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
marekczek Odesláno Červenec 2, 2013 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2013 taky sem na to koukal, ale čoveče i FL zrcátka svítí pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tawy Odesláno Únor 15, 2014 Sdílet Odesláno Únor 15, 2014 dodělával jsem si a použil jsem na jedno zrcátko 2 smd. zrcátko nebylo připraveno na osvětlení.český ručičky pomohly.vše napojeno na stropní světlo interieru dá se i do řj dveří ale nenašel jsem napětí asi se musí ještě na vag. vše funguje jak má :P 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jamsuk Odesláno Listopad 22, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 22, 2014 Chci dodělat světla v zrcátkách. Nevíte prosím někdo kam napojit světla, aby svítili při odemknutí vozu? Dá se to napojit někde přímo ve dveřích, kde je proud po odemčení nebo to musím natáhnout ze stropního osvětlení? Kabely musím do dveří tahat přímo od stropní lampičky nebo to jde napojit někde pod volantem případně ze sloupku? Díky za rady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Teebee Odesláno Duben 29, 2015 Sdílet Odesláno Duben 29, 2015 Chci dodělat světla v zrcátkách. Nevíte prosím někdo kam napojit světla, aby svítili při odemknutí vozu? Dá se to napojit někde přímo ve dveřích, kde je proud po odemčení nebo to musím natáhnout ze stropního osvětlení? Kabely musím do dveří tahat přímo od stropní lampičky nebo to jde napojit někde pod volantem případně ze sloupku? Díky za rady Ahojte Volam sa Tibor a som z SK ,stal som sa stastnym majitelom rs-ky presiel som z passata no jedno mi neda ,menil som aj ja vsetko za led uplne okej,ale jedno co mi neda ledky v spetnom mi svietia len ked otvorim dvere na pasate stacilo len odomknut klucom auto ,nemalo by to byt tak aj na rske? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
lupomech Odesláno Prosinec 8, 2015 Sdílet Odesláno Prosinec 8, 2015 Jaké zarovky do osvětlení vnitřního prostoru pro Oii fl.diky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.