Tavi Odesláno Červen 21, 2016 Sdílet Odesláno Červen 21, 2016 Gladeny vzadu (MC 130?) dělají lepší zvuk než JVC co mám vepředu. Budeš na ně brát zesilovač? Mě se ty MDF podložky rozpadaj, stejná firma tuším 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červen 23, 2016 Sdílet Odesláno Červen 23, 2016 Sám mám vzadu Gladen MC 130 a hrají opravdu hodně dobře a když jsem si v Ahifi poslechl 165mm Gladeny, které mimo jiné mají vystavené a zapojené v octaviáckých dveřích, tak jsem jen stál s otevřenou hubou a žasnul, jak dokážou parádně zahrát (samozřejmě ve spojení s vytlumenými dveřmi) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twe2000 Odesláno Červen 26, 2016 Sdílet Odesláno Červen 26, 2016 (upraveno) Gladeny vzadu (MC 130?) dělají lepší zvuk než JVC co mám vepředu. Budeš na ně brát zesilovač? Mě se ty MDF podložky rozpadaj, stejná firma tuším Zesilovač ne, budou hrát na origo navi DX, plánuju ještě RGB převodník a usb multimediální přehrávač... Upraveno Červen 26, 2016 uživatelem twe2000 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tavi Odesláno Červen 29, 2016 Sdílet Odesláno Červen 29, 2016 Hotovej obývák :D Bohužel Ahifi jsou v Brně, já z Prahy, trošku drahej špás, ale někdy se k tomu dokopu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twe2000 Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Sám mám vzadu Gladen MC 130 a hrají opravdu hodně dobře a když jsem si v Ahifi poslechl 165mm Gladeny, které mimo jiné mají vystavené a zapojené v octaviáckých dveřích, tak jsem jen stál s otevřenou hubou a žasnul, jak dokážou parádně zahrát (samozřejmě ve spojení s vytlumenými dveřmi) Konny ty sis sám tlumil dveře ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest kolomann Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Konny ono to býva tak, že výnimka potvrdzuje pravidlo. Ja by som tiež tomu neveril, keby sa kamarátovi nestalo to isté. Nie vždy je všetko tak ako sa hovorí :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 1, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 1, 2016 Konny ty sis sám tlumil dveře ? Ano, tlumil jsem si je sám, je to sice trochu piplačka, ale v pohodě se to dá doma přes víkend zvládnout (dělal jsem tlumení poprvé) ;) Konny ono to býva tak, že výnimka potvrdzuje pravidlo. Ja by som tiež tomu neveril, keby sa kamarátovi nestalo to isté. Nie vždy je všetko tak ako sa hovorí :) Předpokládám, že odepisuješ na toto co jsem tu dřív napsal, že? "Do jedné OI jsem tyto podložky z Ahifi montoval a jedna mi taky praskla. Když jsem to tu před časem někde psal, tak mi všichni tvrdili, že ty z Ahifi nepraskají, ale jak vidím, tak nejsem jedinej, komu praskly..." ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
twe2000 Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 Takže už máš s tlumením nějaké zkušenosti. :) Já s teprve sbírám rady a postřehy než se do toho pustím. Mrkni se do vedlejšího tématu - Tlumení dveří O1- mám tam pár otázek, tak jestli budeš něco vědět, tak mi to tam prosím napiš. Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Červenec 2, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 2, 2016 Ano, nějaké už mám. Více info ti napíšu do vedlejšího tématu... ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sinor29 Odesláno Červenec 25, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 25, 2016 Zkus ahifi maj tam foto ja se tam inspiroval dostal radu a oki me hraje o 100% jinak mdf nove repro radio a vytlumene dvere Odesláno z mého EVOLVEO StrongPhone Q4 pomocí Tapatalk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest tulak Odesláno Červenec 26, 2016 Sdílet Odesláno Červenec 26, 2016 sinor myslim ze to uz ma vyriesene ;-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.