Přejít na obsah

Mdf Podložky

Doporučené příspěvky

Sám mám vzadu Gladen MC 130 a hrají opravdu hodně dobře a když jsem si v Ahifi poslechl 165mm Gladeny, které mimo jiné mají vystavené a zapojené v octaviáckých dveřích, tak jsem jen stál s otevřenou hubou a žasnul, jak dokážou parádně zahrát (samozřejmě ve spojení s vytlumenými dveřmi) :palec:

Odkaz ke komentáři

Gladeny vzadu (MC 130?) dělají lepší zvuk než JVC co mám vepředu. Budeš na ně brát zesilovač? Mě se ty MDF podložky rozpadaj, stejná firma tuším :angry:

Zesilovač ne, budou hrát na origo navi DX, plánuju ještě RGB převodník a usb multimediální přehrávač...

Upraveno uživatelem twe2000
Odkaz ke komentáři

Sám mám vzadu Gladen MC 130 a hrají opravdu hodně dobře a když jsem si v Ahifi poslechl 165mm Gladeny, které mimo jiné mají vystavené a zapojené v octaviáckých dveřích, tak jsem jen stál s otevřenou hubou a žasnul, jak dokážou parádně zahrát (samozřejmě ve spojení s vytlumenými dveřmi) :palec:

Konny ty sis sám tlumil dveře ?

Odkaz ke komentáři

Konny ty sis sám tlumil dveře ?

Ano, tlumil jsem si je sám, je to sice trochu piplačka, ale v pohodě se to dá doma přes víkend zvládnout (dělal jsem tlumení poprvé) ;)

Konny ono to býva tak, že výnimka potvrdzuje pravidlo. Ja by som tiež tomu neveril, keby sa kamarátovi nestalo to isté. Nie vždy je všetko tak ako sa hovorí :)

Předpokládám, že odepisuješ na toto co jsem tu dřív napsal, že?

"Do jedné OI jsem tyto podložky z Ahifi montoval a jedna mi taky praskla. Když jsem to tu před časem někde psal, tak mi všichni tvrdili, že ty z Ahifi nepraskají, ale jak vidím, tak nejsem jedinej, komu praskly..." ;)

Odkaz ke komentáři
  • o 4 týdny později...

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...