Mr.Freezer Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 nazdar... mam uz dlho problem s octou... nechce sa riadne zohriat... teplomer ukazuje maximalne 80 stupnov... aj na STK mi povedali ze teplota je nizka... cidlo som menil nedavno, ked som mal preruseny vodic, ten je opraveny, cidlo nove, termostat novy... a stale nic... co mi este moze pomoct?? diky moc.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Hodit na diagnostiku a projet to. Třeba shnil budík. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 na diagnostike bez chyby... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 (upraveno) A kolik to ukazuje ve VAGu teploty? Dá se udělat i aktivní test při jízdě, ne? Zkus to změřit sám kolik má voda. Mě to dělá něco podobnýho. Ale ještě jsem to neřešil. Podle mne mi mírně propouští termostat. Dýl mi trvá než se to zahřeje. Dřív to byly tak 4km (i v zimě) a teď skoro 10km a pomalu to leze nahoru. Stejně tak to i docela rychle padá po jízdě. Když jsem se na to ptal vývojovýho motoráře ve Škodovce tak mi odpověděl: "Buď rád-aspoň máš velkou účinnost motoru" :D Samosebou mít nezahřátý motor není ideál... :D Upraveno Září 6, 2011 uživatelem Dodo-Kolín 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Září 6, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2011 na kabli som to nemal uz odvtedy... ale fotrik s tym bol na STK a tam to mali napichnute a vraveli ze malo... ak budem mat cas poobede si to hodim na kabel a dam vediet.. aktivny test pri jazde??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dodo-Kolín Odesláno Září 6, 2011 Sdílet Odesláno Září 6, 2011 Nechci šířit bludy (aby to neuměla jen OII). Jinak teplota chladící vody se dá vyčíst i v autě na climatroniku. Já když mám na budících 90°C tak dle climatroniku je tam 75°C. Při větším zatížení (dálnice) tam je i 85°C. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Září 8, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2011 tak po novom teplota vynde len na 60 stupnov... co s tym?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Pepa007 Odesláno Září 10, 2011 Sdílet Odesláno Září 10, 2011 Mě pomohla výměna termostatu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Září 11, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 11, 2011 termostat je teraz novy.. a ziadna zmena...cidlo teploty vymenene... a nic 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Mr.Freezer Odesláno Září 14, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2011 tak som si to dneska napichol na comp a zistil som ze ziadne chyby... cidla su v poriadku, lebo v meranych hodnotach ukazuje 86 stupnov po zahriati... ale teplomer nejde... co s tym?? rozsypany budik??? da sa to opravit alebo vymenit cele budiky?? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
octavia4x4 Odesláno Září 22, 2011 Sdílet Odesláno Září 22, 2011 Mě to taky moc teplotu nedrží. Nedělal jsem vůbec nic. Co mam vyměnit jako první? čidlo, nebo termostat? Na 90 se ohřeje jen výjimečně. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
FraKna Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Nechci šířit bludy (aby to neuměla jen OII). Jinak teplota chladící vody se dá vyčíst i v autě na climatroniku. Já když mám na budících 90°C tak dle climatroniku je tam 75°C. Při větším zatížení (dálnice) tam je i 85°C. Ahoj, jak se dá z klimatroniku vyčíst teplota vody? Máš na to nějáký návod? Díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackasss Odesláno Listopad 11, 2013 Sdílet Odesláno Listopad 11, 2013 Tady to máš ;-) Co vše umí Climatronik Do diagnostických funkcí se dostaneš současným přidržením tlačítek snížení otáček ventilátoru + snížení teploty + ECON Akorát to podle toho lejstra nesedí, např. otáčky motoru mám já pod kódem 49 A tady jsou chybové kódy Climatroniku: Chybové kódy a podle těch mi to sedí, zůstali mi tam uložené původní dvě závady 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.