Radas Odesláno Říjen 16, 2014 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2014 Takže ručička teploty ukazuje max do půlky což je v pořádku a to že Ti sepne hlazení je taky v pořádku,pokud by to šlo přes půlku tak je něco špatně,ale v tvém případě OK. Neřeš 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest janors Odesláno Listopad 3, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 3, 2014 Zdravim! mam o1 66kw tdi. Rucicka teploty motora mi zacala ukazovat cca 30 stupnov potom klesla asi na 20 a potom zas stupla na 30. Vymenil som cidlo a teraz sa rucicka pri nastartovani jemne pohne asi o milimeter a ostane skoro na nule.... Co s tym moze byt? kontakty konektora su asi v poriadku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Simik79 Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Mas vadny termostat. Sprav jednoduchy test. Zakri cely chladic kartonom a chod sa povozit autom!!!! Teplota na budikoch musi mat 90 stupnov. A hned mas 100% istotu ze mas zly termostat. B) B) B) ahoj, takze se spozdenim. Jednoduche, spatne nasazenej konektor na teplotu vody, posleze voda sla max na 75 kdyz jsem stal i na 80-90, dal jsem termostat a je to OK. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
PROCHY603 Odesláno Listopad 25, 2014 Sdílet Odesláno Listopad 25, 2014 Zas som mal PRAVDU. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.