Přejít na obsah

Zelený cultík

Guest chipmann

Doporučené příspěvky

Guest chipmann
tak tohle me se nastesti nestalo ze by drncela dokonce palubka to muselo bejt teda neco. tak at to mas v to pondeli v pohode opraveny a muzem neco podniknout nakej srazik treba v teplicich nebo jinde

ty jsi s tp? jinak nejni problém ;)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

no víš jak to je věděl jsem o tom už dlouho jenže jak jsem teď o berličce hnátka křivá tak jsem to oddaloval jak jen to šlo jinak mi to bude dělat kamrád co dělá ve škodovce takže rovnou se vyndají ramena a vymění puky za TT-čkový

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
mi to připomíná rčení - kovářova kobyla :smich: tak už abys byl oukej a mohl si dělat na autě sám :smich:

Tak nějak chlape stále na to nebyl čas a takhle to dopadlo ;) právě už abych byl fit tohle je strašný :P

Odkaz ke komentáři

A pak rikas ze mam kozu od auta s malima kolama. :)

Taky cekam az mi negde kolo upadne ale kvuly selenum jelikoz ten levy je tak vymlaceny ze ho tam pri demontazi ani nenajdu :palec:

Je mi to fakt lito, doufam ze brzo budes v OK stavu a ze to penezenku moc neohrozi!

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
A pak rikas ze mam kozu od auta s malima kolama. :)

Taky cekam az mi negde kolo upadne ale kvuly selenum jelikoz ten levy je tak vymlaceny ze ho tam pri demontazi ani nenajdu :palec:

Je mi to fakt lito, doufam ze brzo budes v OK stavu a ze to penezenku moc neohrozi!

No teď s toho koza je ale jen do dneška :) až vše bude spravený tak to bude ok ještě zbíhavost a bude :)

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann
kurna, to byl pech, vid :) no co se da delat, urcite se jeste nekde vsichni takhle sejdeme ;)

Určitě jinak cultík je už ok s novejma pukama je to úplně něco jinýho auto neskutečně ztvrdlo a drží se pěkně v zatáčkách (není tak gumové) jinak origo puky měly 270tis a byly značky swag :palec:

Odkaz ke komentáři
Určitě jinak cultík je už ok s novejma pukama je to úplně něco jinýho auto neskutečně ztvrdlo a drží se pěkně v zatáčkách (není tak gumové) jinak origo puky měly 270tis a byly značky swag :)

Tak to je super, že už zase jezdí... Taky mě to čeká ty puky tak jsem zvědavej. Moje budou mít najeto hodně podobně... Pochybuji že je někdo za těch 280k měnil...

Odkaz ke komentáři
Guest chipmann

kamarád co mi je montoval dělá ve škodovce tak říkal že jsou oprvdu hodně tuhý oproti serii a říkal že to začínají montovat na opravované auta oni ani nevěděli že takové puky existují ;) takže můžu jen doporučit teď mě čeká ještě sbíhavost :)

Odkaz ke komentáři
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...