morriiss Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 morisku a co ty kliky?? tak kliky u me jsou porad stejny neni kdy se na to verhnoutahlavne sehnat tu vec jak rikal roman akorat si stale nemuzu vzpomenout Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 no můžeme se na to mrknout jestli tam nahodou nebudu mit v tom klici prerusenou antenu nebo rozbitej integrovanej obvod na to zesileni Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 tak kliky u me jsou porad stejny neni kdy se na to verhnoutahlavne sehnat tu vec jak rikal roman akorat si stale nemuzu vzpomenout se ho tu můžeš ted zeptat Romčo jak se jmenuje ta věc na ty kliky jak ste o tom mluvili na pumpě po Doksech?? Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 se ho tu můžeš ted zeptat Romčo jak se jmenuje ta věc na ty kliky jak ste o tom mluvili na pumpě po Doksech?? snad tu jeste bude. ja uz pomalu pujdu spat jsem o vikendu toho moc nenaspal Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 snad tu jeste bude. ja uz pomalu pujdu spat jsem o vikendu toho moc nenaspal nj už někam utekl copak,divoký mejdany v práglu? dyžtak ti to sem napíše potom a já ti to písnu na foun Odkaz ke komentáři
morriiss Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 nj už někam utekl :( copak,divoký mejdany v práglu? dyžtak ti to sem napíše potom a já ti to písnu na foun jenom v sobotu byl mensi mejdan ale moc jsem potom toho nenaspal no v nedeli uz jsem zase jel zpatky sem do praglu abych se pokusil to dospat ale nepodarilo se :D jo diky aspon budu vedet a mozna to jeste najdu nekdy az si zase pujcim internet :D Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Květen 31, 2010 Sdílet Odesláno Květen 31, 2010 jo..a co že to potřebuješ vědět?? edit:už to mám zjištěný Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Tak tady pár fotos ze včerejšího pokecu Odkaz ke komentáři
rossi Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Tak tady pár fotos ze včerejšího pokecu ;) já jsem zase chyběl..... Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 já jsem zase chyběl..... No když ty jdeš radši do práce ;) Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 zaujímavé parkovanie na tých fotkách ;) Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Njn ele jinak supeeer nééé ;) Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 zastavil jsem tak, abych mel predek jako ten busik vedle me jenze on byl trosku delsi, takze u nej to nevypadalo tak divne ;) Odkaz ke komentáři
Giancarlo Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 Njn ele jinak supeeer nééé ;) jj ! Máte to pekné hoši :D Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 mi to teda sluší v tom pracovním :D :P Odkaz ke komentáři
Alegro Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 tu šedou vídám stát u Autonu....pěkná Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Červen 2, 2010 Sdílet Odesláno Červen 2, 2010 tu šedou vídám stát u Autonu....pěkná šedá je krasavice a hlavně i lak má dost dobrej na svůj věk :D Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 No nesmíš se divit dostala notnou dávku botoxu :D :P proto vypadá tak mladě ;) Odkaz ke komentáři
stihacka Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Dohodněte se s konwasem a můžete v neděli přijet třeba spolu, jestli chcete. Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Mate moc pekny octy... Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Dohodněte se s konwasem a můžete v neděli přijet třeba spolu, jestli chcete. No v neděli to nestíhám mě by se hodilo nějaké dopoledne ve všední den mám toho teď strašně moc Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Mate moc pekny octy... děkujeme :lool: Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 jinak na pondělí se chystá malý dárek na octu :lool: (jedeme si udělat výlet k Jablonci nad Nisou) Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Musim take pochvalit. Pekne octy, ta seda je fakt krasna, neni to ta 1,8T tady z fora? Nebo jsem si s nekterou spletl? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Musim take pochvalit. Pekne octy, ta seda je fakt krasna, neni to ta 1,8T tady z fora? Nebo jsem si s nekterou spletl? To sis spletl je to ropáček 1.9 TDI zatím 81kw :lool: Odkaz ke komentáři
MfM Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 Tak hlavne ze je to TDI :lool: Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 ahoj Romčo :lool: ..kůůkej..tohle by se ti líbilo v cultíkovi? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 ahoj Romčo :D ..kůůkej..tohle by se ti líbilo v cultíkovi? Ahojky jj to by bylo něcoooooo :lool: :D ;) Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 až na ten volant viď :D ...jj taky se mi to líbí :lool: a co jedete řešit k Jablonci?prozradíš?? Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Červen 3, 2010 Sdílet Odesláno Červen 3, 2010 až na ten volant viď ;) ...jj taky se mi to líbí :lool: a co jedete řešit k Jablonci?prozradíš?? No je to žlutý a auto bez toho nemůže jezdit hádej :D Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky