Guest houmik Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 jarysek: jasny, taky jsem volil 17" kvuli tomu, ze je to porad auto na bezny jezdeni jackie: diky jeste jsem premyslel, ze bych nechal udelat airbrash pres tu strechu, ale asi by to vyslo na dost penez mam pripraveny nejaky motivy, ale nevim no 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 no jako zlata střecha tu ještě určitě neni houmik:já ti nevim ty motivy 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 tak já mám auto taky na běžný ježdění,ale zase nejezdím níjak extrémně rychle takže spíš volím tu variantu aby auto co nejlíp vypadlo no a ta zlatá střecha by na bílí taky nemusela vypadat zle,ale nedokážu si to představit a ty ramena a stabik je prostě dan za velký kola a musí se s tím počítat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 no jako zlata střecha tu ještě určitě neni houmik:já ti nevim ty motivy ke me ted prijel jeden kluk co ma stejnou barvu jak ja a mel jen bilou sachovnici na strese a vypadalo to dost dobre na ty cerny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 (upraveno) cermi: ja zase nechci byt dalsi v rade s cernou strechou... vis jak jarysek: to mohlo byt zajimavy jackie: urcite to bude pecka s tema kolama Upraveno Březen 21, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 tak určitě ty kola budou vypadat luxusně a výdycky se to dá vyměnit za menší,ale myslím si že to nebude nutný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 taky jsem koukal driv po zlatych nakonec to vyhraly uplne jiny, po asi 2 letech hledani 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 cermi: ja zase nechci byt dalsi v rade s cernou strechou... vis jak jarysek: to mohlo byt zajimavy jackie: urcite to bude pecka s tema kolama houmik:no to máš zas pravdu no ale chtělo by to jen něco hooodně jemnýho jackie: ty kola sou mooc pěkný už je utikej zaplatit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 houmik:no to máš zas pravdu no ale chtělo by to jen něco hooodně jemnýho jackie: ty kola sou mooc pěkný už je utikej zaplatit jak ty kola vypadaj? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2112 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 už to máme domluvený ted jen pro ně zajet.já taky hledal kola docela dlouho i když zlatý budou asi jenom jedno léto ale i tak jsou hodně zajímavý a myslím si že na OCT se jen tek neviděj 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 cermi: nooo, ja bych tam chtel neco takovyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 http://forum.octaviaclub.cz/index.php?showtopic=2112 jojo na ty sem taky koukal 225/35 tak to bude krute tech 35 kup si 4bodove pasy at nevypadnes ale bude to supr vypadat :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 cermi: nooo, ja bych tam chtel neco takovyho Jj to bude zajímavý když to bude takhle.. právě sem myslel aby tam nebyl moc velkej kontrast barev 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 jojo na ty sem taky koukal 225/35 tak to bude krute tech 35 kup si 4bodove pasy at nevypadnes :D ale bude to supr vypadat :lool: tak já mám ted možnost anatomů za docela luxusní cenu tak uvažuju ještě o změně předních sedaček za ty anatomy.to by mohlo stačit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 cermi: nene, vubec ne... proste do cerny barvy nechat udelat tohle. Jen mam strach o cenu... to by byla palka. Jeste mam neco jinyho 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 cermi: nooo, ja bych tam chtel neco takovyho vypadá to dobře,ale nechal bych to udělat spíš v malým na víčko nádrže 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 jojo na ty sem taky koukal 225/35 tak to bude krute tech 35 kup si 4bodove pasy at nevypadnes :D ale bude to supr vypadat :lool: ve čtvrtek jedu s kamarádem do lamina k Bláhovi pro jeho audi ta je taky na 19" na 35 a protože si zlomil klíční kost tak to budu muset řídit já budu potřebovat roubík 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 jackie: to me nenapadlo... ale jak nad tim premyslim, prvni impuls byl ten, ze by to nebylo spatny, ale nenarusovalo by to linii auta? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 ale tak za zkoušku člověk nic nedá a za to že bude OCTA vypadat luxusně a díky kolům bude nepřehlídnutelná to stojí za to.teda alespon pro mě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 ve čtvrtek jedu s kamarádem do lamina k Bláhovi pro jeho audi ta je taky na 19" na 35 a protože si zlomil klíční kost tak to budu muset řídit já budu potřebovat roubík :lool: :palec: :D :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 cermi: nene, vubec ne... proste do cerny barvy nechat udelat tohle. Jen mam strach o cenu... to by byla palka. Jeste mam neco jinyho tak tohle už je úlet ale kdyby si chtěl tak mám doma někde kůži ze zebry 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 cermi: mazec, co jako ze bych nechal ocalounit volant, sedacky, loketku :palec: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 jackie: to me nenapadlo... ale jak nad tim premyslim, prvni impuls byl ten, ze by to nebylo spatny, ale nenarusovalo by to linii auta? tak jestli máš černý lišty a mřížky v nárazníku tak is myslím že to není zase tak velká plocha aby to vypadalo nějak divně,spíš si myslím že by to na tom viniklo taky jsem o tom přemýšlel ale spíš jenom udělat škodováckej znak,ale tenhel tvůj návrh vypadá dobře a vůbec bych se toho nebál 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 cermi: mazec, co jako ze bych nechal ocalounit volant, sedacky, loketku :palec: no to by bylo dost drsný 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 ale tak za zkoušku člověk nic nedá a za to že bude OCTA vypadat luxusně a díky kolům bude nepřehlídnutelná to stojí za to.teda alespon pro mě a zkousel si jak tam budou vypadat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 a zkousel si jak tam budou vypadat? jo já je viděl na jeho octavce taky má bílou vypadaj hodně dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Březen 21, 2010 Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 (upraveno) jackie: nene, auto bude vypadat takhle... tak nevim, jestli by se to tam hodilo. Zbyva uz jen nalakovat listy, bocni pryc, nahodit kola a jsem hotovej... Upraveno Březen 21, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Březen 21, 2010 Autor Sdílet Odesláno Březen 21, 2010 jackie: nene, auto bude vypadat takhle... tak nevim, jestli by se to tam hodilo. Zbyva uz jen nalakovat listy, bocni pryc, nahodit kola a jsem hotovej... tak to si myslím že by bylo ještě hezčí,že by to právě v tom bílím celku krásně vyniklo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.