jackie Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 no ta poloosa už právě moc dlouho nevydrží,už začíná cvakat,takže bych to vyděl na výměnu kloubu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 tak Vladan to zkusil....kdyby to bylo možná víc černé...ale i tak to podle mě vypadá super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 že děkuju,vypadá to fakt dobře,tak to takhle udělám 0 Citovat Odkaz ke komentáři
VSemi Odesláno Červen 24, 2010 Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 je to orginální a mít bílou tak bych to takhle udělal..moc pěknééé 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 24, 2010 jo takhle to udělám,vypadá to moc pěkně 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Červen 26, 2010 Autor Sdílet Odesláno Červen 26, 2010 tak moje první poznatky s novým výfučkem jsou dobrý,příjde mi že to jde o něco líp do otáček a že to má lepší zvuk to nemusím ani říkát.takže si myslím že účel se podařil :lool: jen je potřeba dodělat ještě pár drobností 0 Citovat Odkaz ke komentáři
cerrtinka Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 moc hezká oktule,na živo vypadá mnohem líp než na fotkách a hlavně ty kola jí slušejí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Jarysek120 Odesláno Září 6, 2010 Sdílet Odesláno Září 6, 2010 ten vyfuck fakt :) peknej zvuk 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 6, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 6, 2010 díky že se vám moje škodověnka líbila a na příštím srazu bude vypadat snad ještě líp a taky jsem rád že jsem některý z vás poznal osobně a budu se těši na přiští rok a sna i na nějaký další srazy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 7, 2010 Sdílet Odesláno Září 7, 2010 výfuk má super zvuk a pěkně vypadá :) už jsi namontoval ty záslepky na EGR? zhruba tak za 14 dní pojedu do Hradce nestavíš se na pokec? ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 7, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 7, 2010 výfuk má super zvuk a pěkně vypadá :) už jsi namontoval ty záslepky na EGR? zhruba tak za 14 dní pojedu do Hradce nestavíš se na pokec? no na ty záslepky jsems e ještě nedostal,pořád je ještě vozim v autě :) ale už se na to chystám každym dnem.podle toho na jekej den by ti to vyšlo,když by to bylo v pátek tak by to bylo super a určitě bych se snažil dorazit.jinak díky za chválu :) tvoje je taky super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 8, 2010 Sdílet Odesláno Září 8, 2010 no na ty záslepky jsems e ještě nedostal,pořád je ještě vozim v autě ale už se na to chystám každym dnem.podle toho na jekej den by ti to vyšlo,když by to bylo v pátek tak by to bylo super a určitě bych se snažil dorazit.jinak díky za chválu :) tvoje je taky super já tam budu asi 2 dny ctvrtek a a pátek tak by to slo :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 8, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 8, 2010 tak to je fajn to bychom se určitě nějak dohodli 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2010 zatím nejsem úplně rozhodnut,ale nejspíš octa pujde do světa tak to nejdřív dávám sem a časem až se rozhodnu tak nejspíš přidám i inzerát.tak kdyby měl někdo zájem o mojí octavku tak přes SZ a cena by byla 110 000,-a foto najdete tady v topicu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Já bych si vzal ten vejfuk dyžtak... :-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kenny Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 zatím nejsem úplně rozhodnut,ale nejspíš octa pujde do světa tak to nejdřív dávám sem a časem až se rozhodnu tak nejspíš přidám i inzerát.tak kdyby měl někdo zájem o mojí octavku tak přes SZ a cena by byla 110 000,-a foto najdete tady v topicu To je ale škoda? Proč ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2010 Já bych si vzal ten vejfuk dyžtak... :-D no nejspíš bych to nechal takhle jak to je komplet a neprodával bych z toho díly To je ale škoda? Proč ;) chěl bych něco silnějšího a nejspíš asi i benzína,ted zrovna mám vyhlídnutý jedno parádní TT nebo A6 avant 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 taky nevis, do ceho skocit, vid ;) jedno takovy a druhy makovy :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2010 taky nevis, do ceho skocit, vid ;) jedno takovy a druhy makovy :) tak mě se líběj obě auta,ale spíš bych bral to TT na vyblbnutí a pak něco většího časem až bude potřeba 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Září 12, 2010 Sdílet Odesláno Září 12, 2010 tak vyblbnuti je co rychle projeta zatacka? To zvladne i ta A6... TT je taky jen predokolka :) mne se docela libi novy TTcko, to uz vypada k svetu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 12, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 12, 2010 tak vyblbnuti je co rychle projeta zatacka? To zvladne i ta A6... TT je taky jen predokolka :) mne se docela libi novy TTcko, to uz vypada k svetu ;) ta A6 co mám vybranou jako záložní auto když by nedopadlo to TT tak je 2.5 TDI 132KW 4x4 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 tak vyblbnuti je co ;) rychle projeta zatacka? To zvladne i ta A6... TT je taky jen predokolka :) mne se docela libi novy TTcko, to uz vypada k svetu ;) Me se libi zase stary TT. To novy ma uz uplne jiny tvary a ten gril mezi ty uzky predni svetla mi fakt nesedi. Na jednu stranu to stare TT ma tvary porad moderniho auta a interier je fakt luxusni! Jen je blby ze do toho auta se delaji jen same benziny :( jinak bych s tim rad jezdil.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 no nejspíš bych to nechal takhle jak to je komplet a neprodával bych z toho díly Šak mě je to jasný, že po dílech nepůjde. ;-) Bylo to spíš jen takový rejpnutí... :-D tak mě se líběj obě auta,ale spíš bych bral to TT na vyblbnutí a pak něco většího časem až bude potřeba TT na vyblbutí? Chlape s tím se nevyblbneš moc víc než s oktou... Když vyblbnout tak benzín a náhon na správnou nápravu... ;) (předpokládám, že na imprezu či lancera v pořádnej náloži aby se dalo blbnout s 4x4 nepomýšlíš... ) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2010 tak na imprezu nepomýšlí moje penženka :( tak já se spokojim i s tim TT na rychlejší jízdu a hlavně pořád vypadá dobře na to jak je to stary ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 13, 2010 Sdílet Odesláno Září 13, 2010 tak na imprezu nepomýšlí moje penženka :( tak já se spokojim i s tim TT na rychlejší jízdu a hlavně pořád vypadá dobře na to jak je to stary ;) Vypada mnohem lip! :) a navic je to koncern.. Imprezy uz nestojej tolik, ale udrzba a spotreba te zrujnuje ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 13, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 13, 2010 Vypada mnohem lip! ;) a navic je to koncern.. Imprezy uz nestojej tolik, ale udrzba a spotreba te zrujnuje :( právě tu údržbu a spotřebu jsem myslel ;) a myslim si že TTčkem bych si určitě nepohoršil proti octě 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 jackie: No TTčkem si nepohoršíš,ale ani nijak nepolepšíš co se jízdních vlastností týče. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 14, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 14, 2010 jo tak nic není dokonalí,ale zkusit se má všechno :) tak zkusim a uvidim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Ja si myslim, ze octavie neni vubec sportovni auto.. ani RSo nebylo nikdy dobrej zavodak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.