Guest houmik Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 tohle video zapomen :) koukni na Skodikovo Octavii :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 Konwas: Jo video pěkný,ale je aj spousta pěknejch octavek.Pokud to mělo bejt o výkonu tak přesně jak píše Houmik. Koukni na Jakuba-škodíka a jeho červenou (400+) nebo na tu bílou edici co byla na sraze(taky 400+). Jinak RSo nemělo bejt nikdy závoďák,ale to RS6ka taky ne. Prostě jsou to rychlý rodinný auta. Jde o to že TT a octa nejsou podvozkově nějak moc rozdílný, takže se budou chovat velmi podobně... Jackie: Samozřejmě ti to TT přeji a budu doufat, že s ním budeš jen a jen spokojen :) A nechtěl jsem tu vyvolat žádnou hádku... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 14, 2010 Sdílet Odesláno Září 14, 2010 tohle video zapomen :) koukni na Skodikovo Octavii :) Myslim, ze i tak by mu to TT nakopalo! :) navic vypada fakt dobre a ma haldex 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petr81 Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 no právě, že má haldex ..... žádný extra svezení s TT není. S předokolkou extra rozdíl proti Octě není a "čtyřkola" je trošku lepší, ale když se pak svezeš se skutečnou čtyřkolou od Audi tak zjistíš, že TT je jen stylovka. Nic víc .... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Konwas: Jo video pěkný,ale je aj spousta pěknejch octavek.Pokud to mělo bejt o výkonu tak přesně jak píše Houmik. Koukni na Jakuba-škodíka a jeho červenou (400+) nebo na tu bílou edici co byla na sraze(taky 400+). Jako to chces rict, ze ta bila co byla na srazu mela jako 400 PS? :) ty lidi si uz fakt nemuzou pomoci jinak nez vymysly.. ale jako klidne mu ver - ja tomu verit nebudu.. i tak nechapu proc by to nekdo delal s takovou sockou.. to bych radeji koupil S4 2,7 bi-turbo a udelal to na 400 PS (a to fakt jede) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Spooky1 Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Jako to chces rict, ze ta bila co byla na srazu mela jako 400 PS? :) ty lidi si uz fakt nemuzou pomoci jinak nez vymysly.. ale jako klidne mu ver - ja tomu verit nebudu.. i tak nechapu proc by to nekdo delal s takovou sockou.. to bych radeji koupil S4 2,7 bi-turbo a udelal to na 400 PS (a to fakt jede) Mám to info od Martypa kterej pana zná. Nemám důvod mu nevěřit. Samozřejmě na brzdě jsme to neviděl jestli ti jde o tohle. Samozřejmě by jsi si taky mohl koupit rovnou lambo a nemusíš ho anï ladit a věř tomu, že taky fakt jede... Ale tuning a styling není o tom koupit si hotový auto. Proč se pipláš s tou tvojí, když je to taková socka... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Jo jo, ta bílá má hoodněě moc koníku a fakt jako jede a funguje 0 Citovat Odkaz ke komentáři
konwas design Odesláno Září 15, 2010 Sdílet Odesláno Září 15, 2010 Mám to info od Martypa kterej pana zná. Nemám důvod mu nevěřit. Samozřejmě na brzdě jsme to neviděl jestli ti jde o tohle. Samozřejmě by jsi si taky mohl koupit rovnou lambo a nemusíš ho anï ladit a věř tomu, že taky fakt jede... Ale tuning a styling není o tom koupit si hotový auto. Proč se pipláš s tou tvojí, když je to taková socka... hele octavie neni na zavodeni a neni ani vahove dobre postavena.. ja jsem uvedl priklad taky upravenyho motoru.. zaklad ma 265k.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Září 15, 2010 Autor Sdílet Odesláno Září 15, 2010 jo tak přesně tohle bych chtěl 265 K quattro 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Září 16, 2010 Sdílet Odesláno Září 16, 2010 je mozna nake video s tou bilou s 400HP? sorry OFF ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 18, 2010 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2010 octavka se zatim neprodala a vypadá že zůstane i přes zimu a po hledání a zkoušení různejch aut možná i zůstane dýl,tak vymejšlím úpravy na léto.jedna ze zásnadních úprav na léto budou černě lakovaný kola a chci je lehce ještě upravit bílou a váhám jestli udělat jeden paprsek na bílo nebo udělat všechny prolisi v paprskách na bílo.co myslíte že by vypadalo líp?díky za názory 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Listopad 6, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 6, 2010 Nejde poslat SZ tak pišu tady, spínač světel jsem ti poslal dnes 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Listopad 22, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 22, 2010 tak je to tady,když by měl někdo zájem tak moje 19´´kola jsou na prodej,kdyžtak SZ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Listopad 23, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 a je to tady,dnešním dnem se s vámi loučím bylo to tady s vámi super a na srazu to bylo taky fajn at to tady pořád funguje tak skvěle jako do ted :D a přeju hodně nových členu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
formis85 Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 Co se děje? Octava je pryč? To se ale nemusíš s náma tak loučit , doufám že zustaneš i s jinou károu. A co máš vyhlídlího? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
RAZTY Odesláno Listopad 23, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 23, 2010 (upraveno) TAK SE MĚJ A DO ČEHO JSI NAKONEC SKOČIL ? Upraveno Listopad 23, 2010 uživatelem RAZTY 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 (upraveno) nakonec to vyhrál VW PASSAT B 5.5 VARIANT highline rok 2002 v plný náloži krom xenonů.až budou nějaký fota tak něco přihodim tady jen pro představu jak vypadal na letních kolech Upraveno Listopad 24, 2010 uživatelem jackie 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 krasavec!!!! jen teda ty kolesa mě už nebavěj ,ale beige interiéry miluju:-D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 krasavec!!!! jen teda ty kolesa mě už nebavěj ,ale beige interiéry miluju:-D děkuju,ty kola tam už další léto nebudou,pujdu do origo 17´´.jo ten introš je pecka a parádně to ladí 0 Citovat Odkaz ke komentáři
čermi Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 to ne aspoň 18tky bych tam dal :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 chci tam dat to co je v TP,abych se nemusel strachovat jako s octou 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Octavius84 Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 Hele pašík hezkej ale nepsal jsi něco o tom, že chceš auto na hraní, něco třeba o TTčku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 tak za ty peníze co jsem ho pořídil to nešlo odmítnout a určitě bych za ně nic lepšího než je tenhle pašik nesehnal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vladan Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 jeeeee to je krasa to bych taky htel mejt doma :D Nevim proc Vam se ty kola nelibi, ale me jo jsou krasne ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 no strachovat se nemusis, vid, kdyz je nechas zapsat ;) ale to bys musel koupit nejspis novy... a jsem taky pro 18", 17" je slabovat na pasika... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 tak ty kola jsou nový i s typovim listem,ale už i kvůli komfortu bych nechtěl tak velký kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 si mladej clovek, musis neco vydrzet ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 tak jasný ale 19´´mi stačili na octě a na seriovim podvozku,to se tak nějak dalo když opomenu jak to odnášela náprava ale tady se štalovákem už to ryskovat nebudu ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest houmik Odesláno Listopad 24, 2010 Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 (upraveno) ja kdyz vidim toho Passata doma a to je na 17", tak mi to prijde tak nejak... no, jako proste by mohly byt o palec vetsi ;) takze originaly rikas, jo... a nebude to mit zbytecne veliky ET? Aby nebyly zalezly... Upraveno Listopad 24, 2010 uživatelem houmik 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Listopad 24, 2010 Autor Sdílet Odesláno Listopad 24, 2010 určitě origo,jen ještě nevim jestli VW nebo škoda,ale do léta času dost 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.