nutty136 Odesláno Září 25, 2011 Sdílet Odesláno Září 25, 2011 Tak i ja sem hodim meho mazla :) Z linky jsem nechtel kvuli cene tak jsem vybral referencku pul roku starou s 19 000 najeto. Prvni prihlaseni mela v lednu 2010. srdicko ma 1.9TDI 77kw se spojkou DSG ve vybave Elegance Uz pri vyberu auta jsem tak nejak vedel cim ji ustrojim a cim bude jina od originalu Exterier maska - (cerna lesk) strecha - (cerna lesk) difuzor - (cerna lesk) predni spoiler vyfuky 18' neptune - (cerna lesk) Interier Dekor listy v barve auta mimo stredoveho panelu ktery je v cernym lesku Kontrola rucicek (pri otoceni klicku) Bolero misto swingu Dalsi upravy ktere mam v planu? Treti brzdove svetlo ve stylu bentley Zadni LED lampy a vubec cele osvetleni auta do LED trmeny do barvy ale nemuzu se rozhodnout jakou barvu zvolit (bral bych bilou ale to je proste hloupost :D) podlozky pod zadni kola 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 pěkná! jak chceš řešit to třetí brzdový alá Bentley? PS: je možný, že jsem Tě potkal na Hradecké dálnici v úterý směr Praha odpoledne, jak tam byla nehoda a stáli jsme u OMV v koloně? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nutty136 Odesláno Září 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2011 dekuju. Ne ne tam jsem nebyl. jezdim prevazne po jicinsku na to svetlo jsem premyslel o dvou moznostech. 1. V praci mam moznost vakuoveho tvareni plastu tak bud ze bych si udelal jen takove male lizatko prave jako to ma bentley a do nej nainstaloval ledky (uz mam vybranou ledkovou pasku) 2. spise asi pouziju horni kridlo co mam doma. uz mam udelanou formu pro plexisklo do ktereho led vlozim a zadelam do kridla tak aby to vypadalo jako profi prace, mam to tak nejak vsechno v hlave jen to dokoncit ale neni cas. :( prikladam fotky jak by to ASI melo vypadat. nekoukejte na kvalitu ani na barvu led. jine jsem po ruce nemel a bylo to vse na rychlo pridelane pouze lepicima paskama. az se do toho vrhnu tak vam udelam fotodokumentaci ;) ale spis to vidim na delsi zimni vecery. original svetlo tam necham a pouze ho vypojim a napojim nove. pak jeste vyresit jestli to bude hazet nejake chyby nebo ne. To ted presne nevim. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 Vítej,tak od té doby cos byl u mě doma se hodně změnilo vid? :D Máš ji hezkou jen mě štve že máš duplex 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 kde jsou focená ta první fota? není to někdo poblíž sněžky? byl jsem tam cca před 3 týdny a asi jsem tě tam někde viděl,ale už nevím kde....... máš pěknej duplex:-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nutty136 Odesláno Září 26, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 26, 2011 Vítej,tak od té doby cos byl u mě doma se hodně změnilo vid? :D Máš ji hezkou jen mě štve že máš duplex neco malo se zmenilo no... vzdyt u tebe to byla skoro serie :D stve te muj duplex? :D :D tak te potesim... tvuj duplex pro me byl velkou inspiraci :D kde jsou focená ta první fota? není to někdo poblíž sněžky? byl jsem tam cca před 3 týdny a asi jsem tě tam někde viděl,ale už nevím kde....... máš pěknej duplex:-) diky, jj je to mozny jsem z vrchlabi :D tyhle fotky jsou ze spindlerova mlyna :) je tam docela dost hezkejch mist k foceni :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
chjetjov Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 moc pěkně udělaná okta chválím že si dal ten přední spoiler a né RS nárazník a moc se mi líbí ten duplex na tu bílou v kombinaci s difuzorem super 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Gracho Odesláno Září 26, 2011 Sdílet Odesláno Září 26, 2011 vyzerá fakt úžasne ...od koho máš difuzor? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Libor F. Odesláno Září 27, 2011 Sdílet Odesláno Září 27, 2011 krásné auto, decentní, nepřeplácané úpravy podle mého gusta! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nutty136 Odesláno Září 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2011 chjetjov: diky. No abych pravdu rekl tak jsem o predelani na RS taky premyslel ale pak z toho nejak seslo. RSo vypada na me az moc sportovne. takhle to ma lehkej nadech sportu ale furt to vypada elegantne. (tim nechci rict ze RSo neni elegantni :D) ten difuzor je taky jen decentni ne zadnej extrem, byl jsem pri jeho vyvoji a uz od zacatku se mi libil tak jsem si musel udelat radost :D Gracho: Ten difuzor mam odtud: http://autostyl-janko.cz/auto_tuning_detail.php?id=323&car=210&&skoda_octavia_ii_facelift_difuzor_zadniho_narazniku_lak_sedan/combi Jak jsem jiz psal premyslim o barve na trmeny. uz delsi dobu na netu potkavam tuhle fotku: Tak trmeny do cerveny a cervenej prouzek kolem kol jen s tim rozdilem ze bych si nechal vyriznout cca 3mm sirokou cervenou odrazkujici folii a tu bych nalepil na hrany kol. V noci by to mohlo vypadat zajimeve. Jen proste nevim... cerveneho na aute krom svetel nemam nic. dodrzuju kontrast bila/cerna tak se bojim toho aby to nebylo neco navic... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nutty136 Odesláno Září 29, 2011 Autor Sdílet Odesláno Září 29, 2011 tak jsem si dnes trosku hral :) rano jsem nechal vymenit v servisu olej, pak jsem vymenil osvatleni SPZ za led a pak jsem se vrhnul na ty limce a muzu rict ze odrazkova folie vypada fantasticky. co na to rikate? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Folie super! Vypadá to fakt dobře 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kalic Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 jj vypada to dobre.. PS:nekde na netu jsem videl, ze se prodava primo prouzek v takovym navinutym stavu s aplikatorem, ze jedes po hrane disku a mas ten prouzek rovnomerne.. hodne dobra vec pro motorkare.. aby byly v noci lip videt z boku, kdyz prijizdi z vedlejsi apod.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Dakie Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 pěkná coctule a ty červený proužky jsou dobrý ještě by to chtělo masku v tomhle stylu.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Má vkus ten chlapec!!! Je to pěkny Jardo.Opravdu povedené úpravy.Koukej se někdy zastavit at to vidim live 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Michal K. Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Mooc peknaa ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 Tie cierne Neptuny su orginal Skoda, alebo dodatocne lakovane? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Září 30, 2011 Sdílet Odesláno Září 30, 2011 pekne odrazove folie na kolech 0 Citovat Odkaz ke komentáři
firemp3 Odesláno Říjen 1, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 1, 2011 PREKRASNE !!!! Ta biele a cierna kombinacia je dokonala- 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nutty136 Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 diky kluci :) snazim se :D Kalic: no prave ze jsem to tenkrat videl na motorce tak jsem se trosku inspiroval. o tomhle co rikas ty mi kamos taky rikal ale tohle pro me byla vhodnejsi vec protoze tuhle folii mame v praci a je vyzkousena. :) ale je fakt ze nalepit to rovnomerne je celkem drina :D romariooo: taky jsem premyslel ze bych se nekdy otocil :) ale ted neni moc casu :( chtel bych jeste udelat to brzdovy svetlo ala bentley jak jsem psal. nebo kdyby jsi mel nekdy cestu kolem vrchlabi dej vedet ;) Cjoctavian: ty kola jsem kupoval zacatkem leta v havexu ve vrchlabi. chlapek mi tam rikal ze skodovka snad pry vyrabi primo v cerne barve ale ze nejsou k mani. tak jsem je nechal lakovat. jestli uz se ted daji sehnat to nevim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 jj, uz su v katalogu prislusenstva ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomant Odesláno Prosinec 16, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 16, 2011 zdravím, sice už tu asi autor není,ale nemáte někdo tucha, kde sehnat tu reflexní pásku? díky za případné info :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nutty136 Odesláno Prosinec 27, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 27, 2011 zdravím, sice už tu asi autor není,ale nemáte někdo tucha, kde sehnat tu reflexní pásku? díky za případné info :) Ahoj. Ta rexlexni paska je od 3M v praci ji pouzivame. jestli chces muzu ti nejakej ten zbytkovej material poslat. ja to ted na zimu sundal a lipnul tam cernou odrazkovou. na kolech ta paska neni skoro videt a v noci se odrazi do bily barvy a vypada to fakt skvele... az nasadim v lete kola prihodim nejake foto... 0 Citovat Odkaz ke komentáři
nutty136 Odesláno Prosinec 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Prosinec 28, 2011 pak bych jeste potreboval poradit. 1. Hral jsem si s maxikem a nasel jsem tam "druha rychlost" a zaclo se mi ukazovat primo pod spotrebou atd rychlost auta ale v milych. jde to nejak predelat na Km/h?? vypada to celkem hezky kdyz na maxiku mi ukazuje digitalne rychlost a velde je jeste normal cifernik. 2. pak jsem na internetu narazil na zajimavou fotku fabie a prednich svetel: to modry podsviceni neni zrovna moje gusto ale to sviceni ve svetlech vypada hodne dobre :) nevite nekdo jak by to slo udelat??? videl jsem to uz na kamionu volvo a tam to bylo udelany pomoci plexi do ktereho svitila led dioda ... na OCT by to mohlo vypadat hezky :) neco ve stylu vision D a k ceckovym zadnim by to bodlo... zkousel jsem hotoshop a vyslo z toho tohle... muzete nejak poradit?? jak by to slo udelat??? (bez rozdelani svetel) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Prosinec 29, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 29, 2011 Cau pane,musim te strasne pochvalit,takhle decentne se mi to hodne libi,mas skvele napady a predek a zadek vypadaj hodne sportovne,jak tam bude zadni brzdove ala Bently tak to bude hodne luxusni,ten duplex sis nechal delat nebo vlastni vyroba? Za me hodne povedene auto 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Tomant Odesláno Prosinec 31, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 Ahoj. Ta rexlexni paska je od 3M v praci ji pouzivame. jestli chces muzu ti nejakej ten zbytkovej material poslat. ja to ted na zimu sundal a lipnul tam cernou odrazkovou. na kolech ta paska neni skoro videt a v noci se odrazi do bily barvy a vypada to fakt skvele... az nasadim v lete kola prihodim nejake foto... Ahoj, to by bylo super, máš SZ. Já mám letní černý, tak jsem si říkal, že by ta červená nemusela být špatná,ale samozřejmě efekt po setmění má každá :) jinak co se týká maxíku, ti neporadím, ještě ho nemám, ale co se týče světel, určitě by to šlo udělat, nějaké zručné ruce na vyřezání a zapravení plexi a napáskovat na něj diody a hotovo, záleží ovšem kolik je tam místa. Jinak přeju všem hlavně štěstí a zdraví do nového roku a hlavně spolehlivá auta :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Poky Odesláno Prosinec 31, 2011 Sdílet Odesláno Prosinec 31, 2011 2. pak jsem na internetu narazil na zajimavou fotku fabie a prednich svetel: to modry podsviceni neni zrovna moje gusto ale to sviceni ve svetlech vypada hodne dobre :) nevite nekdo jak by to slo udelat??? Cau, znam se osobne s majitelem tohoto uz mrtveho auta. Jestli budes neco potrebovat, je pro to docela nadsenej blazen, sezenu na nej email. Snad nebude vadit, pridavam par dalsich fotek (ted ma Monte Carlo a jede v bily barve) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
branoSR Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 chvalim, pekne elegantny design, folie na okna nedas ? Kolko ta vyslo lakovanie kolies a akou technologiou ? Praskova vypalovana farba alebo tvrdeny lak na kolesa ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 8, 2012 Sdílet Odesláno Leden 8, 2012 Cau prosimte kde jsi kupoval ten duplex a cena prosim te? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Červenec 18, 2012 Sdílet Odesláno Červenec 18, 2012 (upraveno) Chlape: žiješ? Potřebuju s Tebou mluvit ale bohužel jsem někam dal mobil a nemužu ho najit Upraveno Červenec 18, 2012 uživatelem romariooo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.