MarekRS Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 No fuj, to snad ne. Ja v tom jezdim docela casto a je to bida. Veci do kufru se mi nevejdou, tak to vezim na sedackach a misto pro koleno taky nemam. A zrejme mame "stesti" na dobrej kus, protoze je to vic v servise nez na silnici. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 Jo jinak asi měním vůz. :) Tak to se Ti vůbec nedivím, taky bych měnil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 10, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 10, 2012 všichny měnite :( ja ještě nejaky ten roček pojezdím 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Říjen 11, 2012 Autor Sdílet Odesláno Říjen 11, 2012 Neee výměna nebude. :o( Jak píše Marek - Octávka je moje láska... Ale fakt smekám před Yeťákem. Dobrý fůz. Jen jsem potřeboval vyměnit olej v Octávě a neměl na to čas, tak jsem několit týdnů polítal ve větším SUV bratříčkovi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Leden 25, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Čuuuuuuz! :) Po dlouhé době... Venku máme docela hnusně, takže auto stojí v teple v garáži. Před zimou se stihlo hodně věcí - bylo třeba udělat repas zadní nápravy, kde se měnily všechny gumy a vlastně komplet ramena, protože gumy v nich jsou nevyměnitelné. Důvod? Gumy povolily a tím pádem byly zadní kola do áčka. O ceně se rozepisovat nebudu, ale nic příjemného to nebylo - viz http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j0505323j-rameno-zadni-napravy-4x4-horni-oe-9355.html Tohle krát 4 + mnoho dalších gum a gumiček... Ufff... Výsledek je ale luxus - auto se chová úplně jinak - je víc čitelné a působí pevněji. Mimo to bylo třeba vyměnit poslední díl výfuku - dirky jsem sice nejdříve zalepil (viz. minulost), pak zavařil, ale vysypaný vnitřek už opravit fakt nešel. Vzhledem ke 4x4 je to opět lidovka... http://www.skoda-dily.cz/nahradni-dil/1j9253609g-vyfuk-zadni-dil-4x4-oe-17269.html Výsledek - 1OO a jedno! Nešlo ani tak o zvuk, který je teď kultivovaný, ale spíš o to, že vymizela výkonová díra.Když se spaliny neměly o co opřít dělalo to bordel ve výkonu. Jinak na zimu jsem musel udělat downgrade brzd na menší 288mm. Důvod? Zatím jsem měl 15ky kola, které jak známo na velké brzdy nenasadím. Ale letos to bylo už naposledy. :) Dotaz na váš - kdy jste měnili kabinový filtr????? Já před necelým rokem. Auto většinou nestojí venku, ale v garáži a onen filtr dopadl dost ekl... Původně jsem myslel, že ho jen okouknu a vyměním až na jaro. Ale... viz foto. Jinak absolutně nelituju toho že mám tak finančně náročnou 4x4. Sice stojí peněz a nervů, ale umí to vracet. Sice na videu není nic moc, ale je to úplně jiné svezení. Tam kde ostatní nasazují řetězy já plužím. :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Wokhiii Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Moc pěkná oktule pane Tu čtyřkolku ti závidím To je nějaký zremixovaný Sail od Awolnation v tom videjku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
partner1999 Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Vím o čem to je , v rodině máme GIII 4x4 TDI a na zimu paráda. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martin_TDi Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Jiřino, dost důkladná údržbička ! Je vidět, že se fest staráš ! Jinak kabinový filtr měním taky 1x ročně a je to myslím tak akorát. (stojím s autem 1/2 dne venku a 1/2 dne v garáži). 0 Citovat Odkaz ke komentáři
sisin Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Ale pánové. :) Chvála od Vás je mou pýchou. Děkuji! Jinak já se tady nějak úplně neorientuju, tak kdyby se tu někdo ptal po fotkách z nedělního srazu u kiky/v podzemkách - tady odkaz http://jirina5.rajce.net/sraz ještě to není všechno. Perličky s pózujícím Liborem budou následovat. :) Mám dotaz,nevíte někdo kde dělá ten kluk co je uprostřed I a 2 octavií v modré mikině a brýlích? Mám dojem,že jsem ho viděl u nás v práci,ale nejsem si jistý jestli to není jenom hodně velká podoba. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 (upraveno) To je nejaky chuj :D v modre mikine a brylych co pozuje :D jirko konecne muzes klidne spat a rec Kubeho je minulost Upraveno Leden 25, 2013 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Liborku co co co?? Mysli ty zadni ramena?? Ze na ma slova dojde a bude je menit kdyz jsem na sraze videl to jeho krasne Acko?? Jiriku jsi sikula A co olej a filtr v Haldexu??? Ten jsi kdy menil??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Leden 25, 2013 Sdílet Odesláno Leden 25, 2013 Presne ze se mu polozi uplne do A cka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Leden 26, 2013 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 No klucíí, odjel jsem s tím ještě Chorvatsko, ale na cestě zpátky začaly lézt ze zadních pneu dráty, takže nic moc cesta - Kube měl pravdu. O tom jsem ani minutu nepochyboval, ovšem chtěl jsem tu opravu co nejvíc oddálit. Důležité je, že už je to OK. :) Libore - ty mapy... Kubo, peču právě teď... :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Kube Odesláno Leden 26, 2013 Sdílet Odesláno Leden 26, 2013 Teda jsi to dotáhl až na dráty z gum?? Sikula :D Důležité je že máš opraveno ;) Nezapomeň se pochlubit jak jsi napekl ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.