jirina5 Odesláno Říjen 2, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 2, 2011 Někteří mě znají, někteří mě poznají a některým se raději vyhnu. :) A teď o ní... Takže jmenuje se Škoda Octavia STARXX s motorem 1,8T typu ARX s pohonem 4x4 a výbavou L&K. Ačkoli už je na světě celých 7 let (RV2004), já jsem majitelem něco přes rok a stále se seznamuju se vším co ke Škodovkám patří. Jinými slovy jsem začátečník u auta tohoto typu. Začínal jsem v DACII 1310, po jejím odchodu jsem se stal hrdým majtelem Škody RAPID 130, před nedávnem jsem dojezdil Opel Combo tour a teď mi začíná být jasné, že u Octávky vydržím ještě dlouho. :) Při koupi měla najeto poctivých 116 000Km. Majitel auto udržoval, takže vypadá stále skoro jako nové. Nejedná se o žádný dovoz - je to refernční vůz z Mladé Boleslavi Výbava L&K: Polokožený interiér, vyhřívané, elektronicky stavitelné sedačky, volant s ovládáním, tempomat, stínítka s osvětenými zrcátky, dešťový senzor, automatické denní svícení, mlhová světla, natáčecí xenony, MAXIdot, navigace DX s měničem, climatronic, loketní opěrka, přihrádka na brýle, klimatizovaná přihrádka, elekt.stahování oken, elekt. střešní okno, elekt. zrcátka - vyhřívaná, kompletně bez zámků, 16´ kola, ESP úpravy býv.majitele: Bluetooth handsfree nokia, cobra alarm, jablotron CA 1201 s odesíláním sms a voláním na mobil v případě alarmu, skrytý imobilizér, čip motoru, K&N filtr Mé dosavadní investice a úpravy: Výměna oleje 5W40 (filtr) Výměna oleje HALDEX (filtr) Výměna rozvodů motoru komplet včetně tlumičů Geometrie montáž LPG LandiRenzo Automatický senzor coming home - leaving home reagující až po setmění zimní gumy continental TS830 195/65/15 91H včetně disků a origo poklic tlumení dveří vibraflexem repro DEXON VAG kabel + soft nové svíčky gumové koberečky+textilní nové tónování skel DX přehrává multimedia + připojení HDD nový multifunkční volant volant s bílým podsvitem rs nárazník žárovky nightbreaker led parkovačky změna podsvícení budíků (bíločervené) Problémy, které jsem řešil: neblikaly blinkry při zamykání a odemykání - vycvaknutá pojistka nad relé panelem zámek řidičových dveří - spínač (zřejmě byl dobrý - myslel jsem, že má souvislost s neblikáním blinkrů) vrzání interiéru - nevyřešeno!!!! žárovka spz žárovka parkovací žárovka popelníku výměna stěračů Budu sem psát vše nové, co se bude dít a dokládat fotkama, ať máte představu a případnou inspiraci. Jinak jsem ochoten jakkoli pomoct s tím, co budu vědět. Razím myšlenku - nikomu nevěř, co půjde oprav sám, protože jedině tak víš, co na autě je provedeno. Fotky jsou tak nějak průběžné. Interiér s novým volantem vypadá úplně jinak... :) Až udělám fotky. Pochlubím se. Jirka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Fešanda, závidím výbavu. Proč jsi bral MF volant, nebo se Ti to nějak povedlo propojit s origo rádiem? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Tak tě tu vítám jiřino 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Thank You soo much Garrette! :) Přece tady nemůžu chybět, žeee? :) tommasAHC: No multifunkční volant jsem sehnal, protože původní volant byl taky multifunkční. Takže teď doufám, že se mi a nebo nějakému borci z fóra podaří mf rozběhat i na tomto krásném, voňavém a hladkém kolečku. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Vítej mezi náma, octávu máš moc pěknou a ten pohon s danným motorem musí být bomba (tiše závidím ;) ). No přeju ti, ať ti dělá jen a jen radost a slouží hooodně kilometrů bez poruch PS: máš v plánu ještě nějaký úpravy popř. na kolik máš čipnutý motor? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Říjen 3, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Konny: Oooo, děkuji! :) S úpravami je to těžké - jsem spís odpůrcem, než zastáncem úprav. Chci aby auto vypadalo co nejvíce, tak jak bylo zamýšleno výrobcem. Nebráním se originálním úpravám, ale jen decentním. Často to tady procházím a vybíram si od Vás ostatních, co by se mi na mém autě líbilo. :) Jste pro mě super inspirací. :) Jinak čipnuto by to mělo být něco nad 140kW. Jede to neskutečně. Nejvíc je to poznat zátah na 5ku, kdy stačí lehce přišlápnout plyn a pod kapotou se probudí ďábel. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petriiiik Odesláno Říjen 3, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2011 Víítej, krásná Octávečka Ostrava! Volant :palec: ! Přeju ať funguje tak jak má! A nejen volant, ale celé autíčko! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
splouchy Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 vítám tě tu,octávka pěkná se zajímavou motorizací,jinak já mám taky laurinku a taky mi vrže interier tak sme v tom aspon dva :-/ 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 tak to jsem zvědav, tenhle volant ještě nikdo v O1 nerozchodil. Uvažoval jsem o tom taky chvíli, ale myšlenku jsem zamítl. BTW, co s tím starým volantem, budeš ho prodávat? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jackie Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 ahoj taky te tady vitam,octavecka paradni a jsem zvedavej na ten volant jestli se podari rozchodit 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Trixx7 Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 Vítám, moc pěkná oktávečka, výbavička 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Říjen 4, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 Pánové, ten volant se mi rozchodit PODAŘÍ!!!! Je to výzva a já do toho jdu. Všichni mi říkají, že to nepůjde - ale já se nevzdám!!! :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 4, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 4, 2011 Taky Te tady vitam a preji mnoho stastnych km bez nehod a okta at slouzi Jinak s tim volantem ti drzim palce at se ti to povede 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 5, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 5, 2011 Ono je tam docela problém se signály z CANu, dost jsem se o to zajímal, protože mi to v autě hodně chybí uvažoval jsem o přestavbě na 3. generaci komfortu právě kvůli volantu a taky samozřejmě maxíku. Jsou nějaké programovatelné jednotky, které by to mohly pobrat, ale nikdo si netroufá to kupovat, zkoušet atd. Pokud to dáš, tak zcela jistě bude ze strany celého Octaviclubu zájem o přestavbu na MF volant. Fandím Ti, koukej to vymyslet Ještě si dodělat na pádla z DSG ovládání tempomatu a už by mi v autě nic nechybělo Btw, hoď fotku s volantem ;) A původní volant necháváš doma, nebo prodáš? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 11, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 11, 2011 (upraveno) AAA tak te tady taky vitam jirkooo RS naraznicek slusíí Upraveno Říjen 11, 2011 uživatelem libor.kratas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Pánové a přátelé dobrého vozu! Je to tady - tak jak jsem sliboval... Můj krásný - nový - voňavý volant je multifunkční! Ano ano, můžete mi závidět a slintat, protože se úžasně drží, ještě lépe vypadá a hlavně funguje! Asi bych se na to vykašlal, ale byli jste to právě VY, kdo mě vyhecoval k tomu, abych to dotáhnul do konce. Hlavně někteří chytrolíni (oni vědí), kteří nedřív slibovali pomoc s přestavbou a pak se na mě vykakali. Tak hlavně pro ně - nový - multifunkční volant škoda JE funkční ve staré Octávii! Ještě změním podsvícení a potom nahodím fotky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Deko Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Bravo, ted si nasral par lidi Doufam ze dorazis 6 at ti to omrknu. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Říjen 15, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Deko: Mám z toho fakt radost. :) Účast slibovat nebudu, ale pokud to bude alespoň trochu možné - budu tam. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 15, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 15, 2011 Gratulace, závist . Mrkni SZ. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 16, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 hahah jirka je sikulaaa :lool: 0 Citovat Odkaz ke komentáři
MiR Odesláno Říjen 16, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 Tak gratuluji k volantiku at slouzi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Tak tady jedna fotka aktuálního interiéru za tmy. :o) Volant už svítí bíle. Těžko se to za tmy fotí... Vypadá to, že budíky svítí moc, ale není tomu tak... tohle je maximum. Jak to podle Vás vypadá? Co je podle vás hezčí, klubácí? To velké Daewoo a nebo Okinka? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
tommasAHC Odesláno Říjen 18, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 dle mě pecka, kdybys měl chvíli a odpověděl mi na zprávu, byl bych vděčný ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 Jj, písnu Ti SZ - jsem na Tebe zapomněl.... :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Konny Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 moc pěkný, dobrá práce 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 Peknej vuz a vybava ktera se me libi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
libor.kratas Odesláno Říjen 19, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 19, 2011 jasne ze Okta :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirina5 Odesláno Říjen 23, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 Něco jsem přidal. Je to taková blbůstka - nevěděl jsem jestli tam ten tuzing nechat nebo ne, ale tak nějak se mi to začíná líbit. Poznáte co? :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Mišel Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 ta chromova paska kolem chladice pane? :-) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Garrett Odesláno Říjen 23, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 23, 2011 Jiřino interiér máš krásnej, už dlouho jsem si nic tak důkladně neprohlížel 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.