Přejít na obsah

Montáž RS křídla

coplos

Doporučené příspěvky

• o 5 měsíců později...
  • o 4 týdny později...
  • o 2 měsíce později...

Kridlo se me obecne nelibi, je to takova zalezitost (pominu-li neexistenci praktickeho zduvodneni) siditka pro mlade kluky (at se nikdo neurazi) na tuningove srazy.

Kdezto LK (mam ji) je takova elegance, kde by kridlo koncepci LKcko (jako vrcholu luxusu a komfortu u Octavie) uplne shodilo.

Nejak si to nedokazu predstavit, resp. pro me strasna predstava, ktera ale na nejake RS muze mit sve opodstatneni...

Samozrejme muj osobni nazor.

Odkaz ke komentáři

Ja to tak prave beru, ze LK je proste o necem trosku jinem, ale zase na druhou stranu z venku nepoznas o jakou vybavu se jedna. Treba me se RS kridlo na OII libi a ted ho mam. Jednu praktickou stranku to ma...od te doby co jsem ho dal, mi prestalo vrzat tesneni na zadnich patych dverich :angry:

Ale asi mas pravdu, ze na LK by to mozna uplne nebylo.

Omicrone ty mas Alcantaru a nebo to svetly interier?

Odkaz ke komentáři

Mně se orig křídla na oktávkách líbí, není to nic tuningovýho a přijodu mi celkem decentní. Když jsem srovnával 2 stříbrný OI s křídlem a bez vedle sebe, tak ta s křídlem byla prostě hezčí, ten zadek nebyl tak prázdnej a opticky ho to zvedalo (vypadal víc "drsně")...

Osobně nemám nic proti přiblížení se vzhledu RS ať je výbava jakákoliv :angry: (dokud tam člověk nedá i odznáčky)

Odkaz ke komentáři

Přidám se k Omicronovi - mám sice combi, ale taky vždycky hodně zvažuju, jestli se sportovnější úpravy hodí na L&K výbavu. Ať už to bylo "křídlo" na páté dveře, úvahy o RS nárazníku, "lízátko" pod přední nárazník (to jediné jsem nakonec vzal). U liftu bych viděl tak max lízátko na kufru, ale RS křídlo bych už asi nedával..

Odkaz ke komentáři
...Omicrone ty mas Alcantaru a nebo to svetly interier?...

Mam sedomodrou Royalty v kombinaci s cernym klavirnim lesklym lakem. Ty to nemas ?

Koukni dole do meho podpisu, je tam odkaz na mou vybavu, kde jsou i fotky, jak to vypada...

Přidám se k Omicronovi - mám sice combi, ale taky vždycky hodně zvažuju, jestli se sportovnější úpravy hodí na L&K výbavu. Ať už to bylo "křídlo" na páté dveře, úvahy o RS nárazníku, "lízátko" pod přední nárazník (to jediné jsem nakonec vzal). U liftu bych viděl tak max lízátko na kufru, ale RS křídlo bych už asi nedával..

My dva se vzdy shodnem :angry: , i s tim prednim "lizatkem", ktery slusi kazde Octe, a asi s vyjimkou 4x4 (nebo nejakych vybav do spatnych terenu) by tak mel predek vypadat asi standardne.

Odkaz ke komentáři
Mam sedomodrou Royalty v kombinaci s cernym klavirnim lesklym lakem. Ty to nemas ?

Koukni dole do meho podpisu, je tam odkaz na mou vybavu, kde jsou i fotky, jak to vypada...

Takze mas ten svetly, ted je jeste jedna moznost a to cerna alcantara, ktera ma sedaky z brousene kuze, ktera se nelepi a neklouze, jen skoda ze z toho brouseneho neni i loketka, ale co uz.

Ja LK nemam, ale zjistuji co a jak :palec:

Odkaz ke komentáři
My dva se vzdy shodnem :palec: , i s tim prednim "lizatkem", ktery slusi kazde Octe, a asi s vyjimkou 4x4 (nebo nejakych vybav do spatnych terenu) by tak mel predek vypadat asi standardne.

Tak pod to se podepíšu :huh: A když už jsme u toho, co by mělo být strandardně, tak u L&K bych čekal "ozdobné" koncovky výfuku...

Ja osobně křídlo a difusor na Laurinu FL mam a pred par dny sem dal i přední RS nárazník vše v zelené arctic a presto když sednu do interieru tak mi nepripada ze bych o nejaky luxus prisel proste se mi to tak libi. Dulezite je co se libi tobe a ne ostatnim. Jen muj nazor nic víc

Však já netvrdím, že bych "přišel o luxus" - jen mi ty sportovnější doplňky prostě nepasují k "luxusnímu" autu. (to "luxusní" beru trošku s nadsázkou - jako že RS je sportovní okta, L&K je luxusní okta, Scout terénní).

Nicméně je to samozřejmě každého rozhodnutí - my také prezentujeme jen své názory :smich:

Odkaz ke komentáři

Vypis z vybavy vozidel L&K:

Tato výbava je navíc obohacena o další luxusní prvky a osobité detaily. V základu se tak objevují například chromované vnitřní kliky dveří s osvětlením, interiér ROYALTY se sedadly

v kombinaci kůže/umělá kůže, 17"kola z lehké slitiny CEPEUS, nápis L&K na bocích vozu a potazích sedadel, ozdobné prahové lišty, vpředu s označením modelu L&K nebo zadní díl výfuku se zdvojenou ozdobnou koncovkou,

Odkaz ke komentáři
Tak pod to se podepíšu :palec: A když už jsme u toho, co by mělo být strandardně, tak u L&K bych čekal "ozdobné" koncovky výfuku...

Jo , je to tak, musel jsem si ji take doobejdnavat... :huh:

Ale u L&K je standardne ozdobna koncovka vyfuku :smich:

Nevim, co myslej pod pojmem "ozdobna nerezova koncovka", ale ja ji ke svemu MR10 LKcku musel jako "ozdobnou nerezovou dvojitou koncovku" doobjednavat, a stejne jako predni lizatko a dalku k nezavisl. topeni to resil servis a ne tovarna, samozrejme jeste pred prodejem. Nevim, ale jak na tom je stavajici MR10 po 1/2 roce...

A jinak, michat styly s LK a RS je IMHO nesmysl, kazde auto je jinak fokusovane, presto, ze LK muze mit take velmi dobrou motorizaci, a nemusi to na nem byt tak znat, jako na RS...

Je to samozrejme vec ciste vkusu, o nejakem praktickem smyslu se ale asi neda mluvit.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...