Bárty Odesláno Říjen 16, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 ahoj kluci tak se taky přidávám mezi majitele dvojkových octavií konkrétně mám Octavii RS 2.0TFSI rok výroby 2007 kompletně předělanou do vzhledu Faceliftoveho RSa ostatně dost okecávání víc ukáží fotky :D jinak jsem si ji dovybavil vším co šlo např. couvací kamera,přední PDC,dvojitý paket Jumbo boxu,multi volant,GSMII,dvojité sluneční clony,columbus,opěrka nohy,folie na okna a samozdřejmě důkladné zabezpečení jinak ještě plánuju brzdy z Audi S3,pár doplnků od BT-Design ,černou střechu,masku a pár dalších doplnků jinak za jakékoliv hodnocení a nápady s dalšími úpravami budu jenom rád 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 16, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 Podle RZ máš hodně čerstvou OII :) je pěkná.Odkud jsi? H.K? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 jo bydlim kousek od HK 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 16, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 Tož vítej,budeme se občas potkávat ve městě :) Hodně štastných kiláčku 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 dokonce si myslim ze uz jsem te v hradci i potkal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 16, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 Od koho máš ty zatmavená světla? :D Už zase nejsem jedinečný v okoli.Ach jo! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 koupil jsem je pres aukro tusim za 1800kc uplne novy coz se mi zdalo jako super cena tak jsem nevahal za kolik jsi je poridil ty ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 16, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 Já jsem pro něj byl osobně od toho samého chlápka co ty z aukra a tušim cca 1500,- a mohl jsem si vybrat které chci :) Vím že na aukru občas dává inzeráty.Máš původní kilowatty nebo chip?Kdybys chtěl tak mám v HK frajera co Ti to upravi. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 jasny ja jsem to resil dobirkou jinak to mam seriovy s tim chipem nemyslis pana krale nebo pana malka co delaj takhle chipy a podobny veci ? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Říjen 16, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 Přesně tak...mého souseda pana Málka 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 16, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 16, 2011 to je borec ve svym oboru umi toho fakt hodne ale misto chipu bych si tam nejdriv dal turbo a vstriky z S3 a az pozdeji resil chip protoze aby to k necemu bylo je jeste potreba vyfuk a sani coz docela slusnej balik penez ale postupne se to treba podari ale to je spise sen 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jar_da Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 Ahoj, pěkné auto a fotky, potažmo krajinka, vítám dalšího Hradečáka , tak ať slouží, nenechavci ať ho obchází a kilometry bez nehod 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 díky jinak jeden nenechavec už se mi po blatníku a dveřích spolujezdce prošel s klíčem v ruce jenže pojištovna je mi stejně na prd když mám 5000kč spoluučast takže bych na tom tak leda prodělal no holt se nedá nic dělat kamarád má lakovnu tak říkal že se to snad dá nějak rozumně do kupy jinak nebude někde kolem hk nějakej sraz rád bych přijel se podívat a ukázat autíčko 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Martyp Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 Pekna pekna,to se musi nechat! :)Vitej! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Petta Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 Gratuluju, moc pěkná.. Nechci ti do toho kecat, ale tu střechu nedávej, už je toho moc.. Ale závidím ten motor a jeho potenciál.. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 Díky za chvílu mého vozu samozdřejmě jsem okukoval i vaše auta a taky stojí za to jinak střechu budu řešit až na jaře takže ještě je co rozmejšlet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
šulda Odesláno Říjen 17, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 17, 2011 (upraveno) Tak na tuhle bych tu střechu taky nedělal ale černá maska bude pasovat, moc pěkný auto a výbava atd. jinak jeden nenechavec už se mi po blatníku a dveřích spolujezdce prošel s klíčem v ruce To sem měl vloni taky, holt česká povaha Upraveno Říjen 17, 2011 uživatelem šulda 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 18, 2011 díky jinak maska půjde určitě na černo 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Ahoj pekna octavka tisko zavidim RS-ka je sen drzim palce a vela stastnych km inac zaujimalo by ma ako zmeni povahu vozu co si pisal tie vsetreky a vymena turba atd. ak sa bude dat chcelo by to nekay graf o kolko sa to odlisi a ci to ma zmysel pchat do uz bez tak nadupaneho motora. P.S. ta strecha no cierna uz je zastarala vsetko ide dopredu a tak aj design aut za mna celochrom kapota aj strecha a masku nechat v chrome, spetaky a klucky do chromu. pokial by si chcel vyniknut. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 Dobrej hnus 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Cjoctavian Odesláno Říjen 26, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 26, 2011 ber to ako recesiu :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
juraj351 Odesláno Říjen 27, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 27, 2011 ale mne to skor pride ako sive a nie ako chrom :) ale tak no nieje to tam najlepsie musim priznat mal som trosku inu viziu :D a predstavu asi by tam skutocne bola lepsia tmava farba alebo nechat to tak :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 ahoj chvilku jsem tu nebyl a nejak se mi to tu zase zaplnilo jinak jsem rad ze se auticko libi jinak tim turbem a ostatnim muzes dosahnout az 350HP kdyz to vsechno udelas tak jak mas ale je to spise jen plan do budoucna je to strasnejch penez CJ diky za upravu fotky ale s tim chromem to vypada jak auto nekde od kolotocu :D ale je to asi vec nazoru ale me se to vubec nelibi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
jirka3 Odesláno Říjen 28, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 Není tohle RSo na prodej? sportovnivozy.cz 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Říjen 28, 2011 Autor Sdílet Odesláno Říjen 28, 2011 jj ze srandy jsem ho tam hodil kdyby se nekdo chytil ale nepocitam stim ze se proda dal jsem ho tam za cenu co by za to dal snad jen nejakej fanda skodovek nebo klubak 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Leden 25, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 tak koukám že jsem tady pěkně dloho nebyl tak to tady musím trochu oživit autíčko dostalo pod stromek taky dáreček v podobě kompletních brzd z audi s3 a zadni led lampy ale montáž se posunula až na jaro ale dám vám sem foto brzd alespoň pro inspiraci :) ještě dostane intercooler z s3 co ma na aute uzivatel vasekk kteremu sem vdecny za cislo dilu toho cooleru ještě přihodím fotku dnešní spotřeby sám jsem tomu nevěřil :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 No dobrý :D Ty zadní brzdy S3 už mám ve sklepě asi rok.. chtěl jsem dojezdit ty puvodní, který ne a ne se sjet 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Leden 25, 2012 Sdílet Odesláno Leden 25, 2012 Na benzinové RSo dost dobrá spotřeba člověče,to tlačiš do kopce,ne? :D Až budeš v HK tak dej nějak vědět at to můžu omrknout naživo ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 maxík ukazuje při 5,5st C sněhovou vločku? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.