Bárty Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 tak ja jsem nejdriv koupil predni brzdy ale pak jsem si rikal aby nebyl moc prebrzdenej predek jelikoz k tomu mam ferodo ds2500 a prisla dobra nabidka na zadni brzdice tak jsem nevahal no s tou spotrebou je to tak ze jsem jel na tempomat 90 a nikdo se nikde nemotal takze jsem jel furt stejne a po rovince az do hradce jinak vzajemnemu okouknuti auta se nabranim tej vlocky jsem si ani nevsimnul :D ale asi po 2 kilometrech co jsem tohle vyfotil tam bylo -5,5 predtim jsem stal celou dobu predkem na slunci ale tu vlocku fakt nechapu protoze vetsinou je tam az od 4 stupnu myslim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
krocan Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 sice nemám maxíka, ale mě ukazuje právě až od 4st, u OI to je myslím od 3st. asi ho máš rozbitej 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 jo prave normalne me to taky ukazuje od 4st ale asi se mu neco nezdalo tak radsi upozornoval :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Ty máš zadní světla s led diodama a to na sedana jo ? Kde si je sehnal prosím tě ? Jinak octa vážně moc krasna 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest Tomas_ek Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 okta krásná, na sportovnívozy.cz jsem si říkal odkud ji znám :)) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 Ad přebrždené brzdy.. ORS má 312 předek 288 zadek. Koncernové předokolky s 345 mají zadek taky 288. Cupra, Edition30 310 chladáky zadky mají jen 4kolky jako S3, R32. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 ano mam zadni led lampy na sedana co je na tom divnyho ? zrovna v pondeli jsem jel za jednou octavii co je mela taky myslim ze mela zlinskou spz bile rso jinak na ty lampy jsem cekal asi pul roku no hruza a cena taky nic moc 7000kc diky za pochvalu auta myslel jsem ze uz je ten inzerat ze sportovnich vozu pryc musim ho teda smaznout no myslim ze zadek je 286mm ale to je nepodstatny podstatny je ze to bude brzdit tak jak ma vim ze 310 ma jen r32 a s3 taky to jsou jediny adepti za co bych rs vymenil 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 sice nemám maxíka, ale mě ukazuje právě až od 4st, u OI to je myslím od 3st. asi ho máš rozbitej Pekna okta,rozbitej maxik nema ale jak je 4C tak to ukaze vlocku jak mile se otepluje a teplota presahne 6C tak se vlocka ztrati ale jak klesna zase na 4C tak se objevi,tak to je nic nema rozbite Krasna,taky mam predelane na FL RS a kamos ma taky tuhle co ty barvu a ma cernou strechu a cernou masku a pekne uplne a cerne zrcatka Jinak at porad slouzi a uz zadne nehody na parkovisti,lidi jsou zavystivi!!! Nato neni leeek!!! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 dekuji za pochvalu auta na foto tveho auta uz jsem taky narazil a v ty barve ta predelavka vypada dost zajimave jinak tedka vyjela jeste zelena metla a ta ja taky hezka ale proste modra a zluta jsou nej :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 protože jsem je před vánocema sháněl a byl s tím problém měli jen na kombi protože jsem je před vánocema sháněl a byl s tím problém měli jen na kombi protože jsem je před vánocema sháněl a byl s tím problém měli jen na kombi protože jsem je před vánocema sháněl a byl s tím problém měli jen na kombi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 na combi se originály nedělají 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Guest chipmann Odesláno Leden 26, 2012 Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 protože jsem je před vánocema sháněl a byl s tím problém měli jen na kombi 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Leden 26, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 26, 2012 koupil jsem je od kluka z dieselpower fora tusim ze se jmenuje ladas 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Vasekk Odesláno Leden 27, 2012 Sdílet Odesláno Leden 27, 2012 To je můj kamarád :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Leden 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Leden 28, 2012 no nikde jinde jsem ty lampy nenasel ze by je nikdo mel a kdyz uz je meli v nabidce tak zase nebyli skladem 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 3, 2012 Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 dekuji za pochvalu auta na foto tveho auta uz jsem taky narazil a v ty barve ta predelavka vypada dost zajimave jinak tedka vyjela jeste zelena metla a ta ja taky hezka ale proste modra a zluta jsou nej :) Jo to mas pravdu jinak diky,foto pro inspiraci :D V te zelene je pekna taky ale ta zluta co tam mas ta je hooodne brutus!Ale modra je povedena barva na RS 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 3, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 3, 2012 covece hezky to mas nejsou ty alu nahodou z passata ? kdo ti delal predelavku? jestli to neni tajny 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 4, 2012 Sdílet Odesláno Únor 4, 2012 pMoc hezká, to se musí nechat, moc se mě líbí směřuji do úodobného konce, palec nahoru. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 dekuji ta tvoje je taky pekna uz jsem na ni taky koukal 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 No ještě nemám poslední foto, ale moc se mě líbí, že to máš ze vším, a luxony jsou nej. Jinak počítám, že budu dávat snad i nějaký doplňky navíc k faceliftu rs. :) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 diky taky rikam ze luxony jsou nej ale na leto jdu do 19tek asi do neceho od BT design ale nevim ktery mam vybrat protoze kdyz jsem si tam byl pro znak do volantu tak jsem nad tim stojanem co tam maj slintal jako blazen viz foto jinak foto znaku do volantu jsem taky musim dat 0 Citovat Odkaz ke komentáři
vevca Odesláno Únor 5, 2012 Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 Ty, nevím jak u vás, ale tady u nás, si někdy říkám že i 16" jsou moc, ale i tak 18" na léti 100% navíc se mě povedlo si nechat do TP zapsat 18" P.S. ale BT ty to maj luxusní ty Vrsky ;) 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 5, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 5, 2012 ja nevim ale me se ty 18 proste zdaj maly jinak pridavam foto dnes namontovaneho znaku BT 0 Citovat Odkaz ke komentáři
romariooo Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 Nejel jsi dnes okolo 13:30 přes Ulrychak??? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 nn nejel celej den auto stoji v praci na dvore ale jezdi tady jedno podobny modry ale na prazskejch rz tusim 0 Citovat Odkaz ke komentáři
princes Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 diky za pochavlu,jo kola jsou z pasata 17tky ale uz prodany a koupene nove arcastingy v 18tce 9palcu siroke a ET 35 :P no jsem zvedav,jeste jsem je tam nemel az 31.3. je nasadim :D Predelaval jsem si to sam s kamosem,svetla byl nejvetsi problem dopasovat Uffff plaketka maras,proc vsichni chcete kola od BT??Uz vim jsou kovany a hoodne dobry!!!??? Ta plaketka je mazec,snad taky budu mit,predelany interier jeste nemam ale u tveho to vypada krasne bratranec pro BT design pracuje nebo spise pro majtele tak jsem zvedav co mi priveze,posila mi fotky a videa oktavii mazec no! Zna primo majtele Bt 32 roku mazec! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 se svetlama to je problem je dopasovat ale jeste se to da plaketku jsem si vzal jeste jednu navic protoze si budu nechavat presivat jeste jeden volant do cerny alcantary kdyz se jedu svest nekam na okruh tak se blbe kuze drzi v rukavicich a bratranec zna majitele cesky odnoze nebo majitele primo v italii? 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Hurikan88 Odesláno Únor 23, 2012 Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 elektrony bych si vzal ty prostřední z fotky! 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 23, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 23, 2012 ty jsou hezky nejlepsi by bylo od kazde barvy jedno at je to trochu zajimavy :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Bárty Odesláno Únor 28, 2012 Autor Sdílet Odesláno Únor 28, 2012 tak vcera maly vyroci 50000km zachvilku zni bude babicka :D 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.