Přejít na obsah

Čerstvá zkušenost s koberečkem vs. pedály

borlan

Doporučené příspěvky

Nevím jestli jsem zde před nějakou dobou nepoptával - několikrát se mi stávalo za jízdy, že jsem při řazení pouštěl spojku a přidával plyn a cítil jsem jakoby něco pedál plynu tlačilo proti noze a zároveň se i opíralo o botu...dělo se to několikrát za sebou. Furt jsem se snažil koukat jestli nezadrhávám o pedál brzdy, ale ten byl daleko. Ale za jízdy jsem tam ani moc nemohl koukat. V klidu jsem nic neviděl. Vzpomenul jsem na Feldu jak se mi zadíralo pouzdro, kterým šla společná osa pedálů a chodila pak spojka společně s brzdou...a povzdechnul, že u Octy ještě nedořešili.

Před třemi dny sem záhadu rozlouskl (mám sice nyní nové koberce, ale na 99% to bylo ono)- znovu se mi to stalo, ale tentokrát v takové míře,že jsem měl docela honičku to ukočírovat! On se mi totiž krapet posunul koberec dopředu a při sešlápnutí spojky se jeho přední okraj zahákl za pedál a zvedl se...po další šlápnutí dokonce tak, že se celý dostal nad pedál (to byla ta honička - skoro nešla sešlápnout spojka)!

Dávám to tu jako zajímavou zkušenost (znalé třeba nepřekvapím) a na co si dát pozor. Každopádně příchytky koberečků už jsou na cestě a tím to bude snad definitivně pořešeno... B)

Odkaz ke komentáři
  • o 10 měsíců později...

Nevím jestli jsem zde před nějakou dobou nepoptával - několikrát se mi stávalo za jízdy, že jsem při řazení pouštěl spojku a přidával plyn a cítil jsem jakoby něco pedál plynu tlačilo proti noze a zároveň se i opíralo o botu...dělo se to několikrát za sebou. Furt jsem se snažil koukat jestli nezadrhávám o pedál brzdy, ale ten byl daleko. Ale za jízdy jsem tam ani moc nemohl koukat. V klidu jsem nic neviděl. Vzpomenul jsem na Feldu jak se mi zadíralo pouzdro, kterým šla společná osa pedálů a chodila pak spojka společně s brzdou...a povzdechnul, že u Octy ještě nedořešili.

Před třemi dny sem záhadu rozlouskl (mám sice nyní nové koberce, ale na 99% to bylo ono)- znovu se mi to stalo, ale tentokrát v takové míře,že jsem měl docela honičku to ukočírovat! On se mi totiž krapet posunul koberec dopředu a při sešlápnutí spojky se jeho přední okraj zahákl za pedál a zvedl se...po další šlápnutí dokonce tak, že se celý dostal nad pedál (to byla ta honička - skoro nešla sešlápnout spojka)!

Dávám to tu jako zajímavou zkušenost (znalé třeba nepřekvapím) a na co si dát pozor. Každopádně příchytky koberečků už jsou na cestě a tím to bude snad definitivně pořešeno... B)

Ahoj prosimte schanim prichyty na koberce . na koberci mam oka na original prichyty ale ty nemohu sehnat diky za info

Odkaz ke komentáři

Já tehdy (podle mého příspěvku výše to bylo cca před rokem) normálně zašel k nám do krámu (AMD Pardubice) a tam mi je prodali.

Ještě zkušenost s montáží - ty díry v kobercích měly takové otřeby z lisování a ty bránily úplnému nacvaknutí na držák. Musel jsem je začistit (vrtačka - brusek/cigáro). Nevím na 100% jestli byla chyba v koberci nebo v držáku (ale spíše v koberci vzhledm k tomu otřepu), ale vyřešilo se a funguje to rok ok.

Odkaz ke komentáři

Zapoj se do diskuse

Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Pro přidání fotek je třeba se přihlásit
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...