Guest raddek Odesláno Říjen 24, 2011 Sdílet Odesláno Říjen 24, 2011 Dobré dopoledne, dneska ráno sem chtěl nastartovat auto a vubec to nechtělo chytnout. Když sem přestal točit tak to napsalo, že je vysoký tlak oleje. Nevíte čím by to mohlo být? Včera sem uplně normálně dojel a vše bylo v normálu. Parkuju ve sklonu do garáže nahoru čumákem. Jsem teĎ v práci tak sem se chtěl poptat co by s tím mohlo být. Jinak je to r.v. 2005. Když sem kontroloval olej v motoru tak byl uplně full, ale to by nemělo ničemu snad vadit nebyl nad rysky. 0 Citovat Odkaz ke komentáři
kraclik Odesláno Říjen 3, 2012 Sdílet Odesláno Říjen 3, 2012 mas vyreseno? nemohlo by to byt olejove cerpadlo? je tam regulacni ventil, ktery se zanasi karbonem, zejmena u longlifu 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Rumlajz Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 čau chtěl bych se zeptat zda to bylo nějak vyřešono a jak mám to samí jak je minusové teploty tak auto točí ale nechytne po nějaké době mi to napíše vysoký tlak oleje někdo mi říkal že to je tím že se dlouho točí auto ale to se mi nějak nezdá díky 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Stanson Odesláno Prosinec 30, 2013 Sdílet Odesláno Prosinec 30, 2013 (upraveno) Co se nejdříve zaměřit na to, proč to točí a nechytá. Co diagnostika, žhavící svíčky, pal. filtr? Upraveno Prosinec 30, 2013 uživatelem Stanson 0 Citovat Odkaz ke komentáři
Doporučené příspěvky
Zapoj se do diskuse
Přidej příspěvek nyní a registruj se později. Pokud máš účet, přihlaš se zde.